Dijitsu Dbd500g Çift Kapılı Buzdolabı

10.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dijitsu Dbd500g Çift Kapılı Buzdolabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarrefourSA Satıcı Ünvanı: CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203001707102126 Vergi Kimlik Numarası: 2030017071
    Bu ürün CarrefourSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genişlik 89,5cm Derinlik 69 cm Yükseklik 178.8cm Geniş İç Hacim DİJİTSU DBD500G 510L geniş depolama hacmiyle evinizin yeni üyesi olmaya hazır.
  • Şık inox tasarımı, çift kapılı fonksiyonel depolama alanları, hızlı soğutmasıyla iyi bir performans sunuyor.
  • Şık Inox Tasarım Şık bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı mutfağınıza girdiği andan itibaren ortamda estetik bir görüntünün oluşmasına imkân sağlar.
  • Böylelikle hem kullanıcısının göz zevkine hitap eder Fonksiyonel Kullanım
  • Güçlü ve sessiz bir kullanım sunan DBD500G meyve sebzelerin daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor.
  • Çift kapılı özelliği ve sık raf tasarımı sayesinde yiyecek ve içecekleriniz düzenli kalıyor.
  • Kapı ekranında elektronik kontrol düğmesiyle kullanıcı kolaylığı hedeflenmiştir.
  • Çeşitli modları bulunan DBD500G bir buzdolabından bütün beklentilerinizi karşılıyor.
  • Tatil modu ve çocuk kilidi seçenekleri sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği No Frost
  • Tip Gardırop Tipi
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Toplam Hacim 400 - 600 L
  • Renk Metalik
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Dijitsu Dbd500 G A+ Gardrop Tipi Buzdolabı

Buzdolabı, yiyecekleri serin tutarak uzun zaman muhafaza edilmesini sağlayan soğutma makinesidir. Kapalı bir alanda, çevre sıcaklığının altında ısı elde edip bu düşük ayarı sürekli olarak muhafaza eder. Gardırop tipi buzdolabı, dondurucu ve soğutucu bölmeleri yan yana tasarlanan kullanışlı bir modeldir. Geniş iç hacim avantajı sunan bu ürünler iki kapılıdır. Hem dondurucu bölmesi hem de soğutucu bölmesi olan model işlevsel bir üründür. Dijitsu DBD500 G A+ gardırop tipi buzdolabı ile yiyeceklerinizi ve içeceklerinizi depolayabilir, uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz. Ürün, uygun fiyatı ve teknolojik donanımlarıyla dikkatleri üzerine çeker. Uygun sıcaklığı ayarlayarak gıdalarınızın taze kalmasını sağlayan modelin geniş açılı kapıları da rahat kullanım sağlar. Ayarlanabilir sıcaklık özelliği sayesinde farklı derecelerde soğutma ve saklama yapabilirsiniz.

  • Geniş iç hacim
  • Estetik görünüm
  • Bütçe dostu fiyat

Dijitsu DBD500 G Gardırop Tipi Buzdolabı Özellikleri

Dijitsu DBD500 G Gardırop Tipi Buzdolabı Özellikleri

Dijitsu DBD500 G gardırop tipi buzdolabı, soğutucu ve buzluk kısmındaki toplam geniş iç hacmi ile popüler tercihler arasındadır. Yiyecek ve içecekleri düzenli bir şekilde depolayabilir, fazladan yer tasarrufu sağlayabilirsiniz. Özel tasarımlı şık görünümü sayesinde mutfağınızın tamamlayıcı parçası olarak dekorasyona uyum gösterir. Modern gardırop görünümüyle birlikte Inox renkte olması sayesinde estetik bir görüntü sunar. DBD500 G enerji tüketimini minimuma indiren bütçe dostu bir kullanım deneyimi vadeder. 510 litre hacme sahip olan bu ürün, size geniş bir depolama alanı verir. 175 litre dondurucu, 335 litre soğutucu bölme kapasitesi bulunan Dijitsu gardırop tipi buzdolabı ile sebze, meyve, et ve süt ürünleri gibi birçok farklı malzemeyi hem boyutuna hem de saklamak istediğiniz sıcaklık derecesine göre sınıflandırabilirsiniz. Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde aralıkları istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Dijitsu Gardırop Buzdolabı DBD500G A+ Tipi Avantajları

Dijitsu Gardırop Buzdolabı DBD500G A+ Tipi Avantajları

Dijitsu gardırop buzdolabı DBD500G kullananların deneyimlediği avantajlar bulunur. Gardrop tipi buzdolabının iç hacmine ek olarak kapı içlerinde de bölmeler bulunur. Bu bölmeler depolama alanını artırır. Ürün, buzlanmanın oluşmasını otomatik olarak engelleyerek, buzdolabındaki nem oranının belli bir seviyeyi aşmamasını sağlar. Yiyecek ve içeceklerin uzun süreli saklanabilmesi, renklerinin ve kokularının bozulmaması, besin değerlerini koruması, ürünün sağladığı avantajlardan bazılarıdır. Ürün, soğutma işlemini hızlı yapar ve bu soğukluğu eşit bir şekilde dağıtır. Enerji sınıfı A+ olan ürün, elektrik tasarrufu yapar. Yıllık enerji tüketimi 405 kWh olan model 43 dB düşük ses seviyesi ile çalışır. No-Frost soğutma sistemine sahip olan ürün 10 kg/gün dondurma kapasitesi ile de kullanışlıdır. Geniş hacmi ve bütçe dostu özelliği için siz de bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

DBD500 G A+ Gardırop Tipi Buzdolabı Fiyat ve Yorumları

DBD500 G A+ Gardırop Tipi Buzdolabı Fiyat ve Yorumları

Dijitsu DBD500 G A+ gardırop tipi buzdolabı fiyat değeri çeşitli kriterlere göre belirlenir. Beyaz eşya sektörünün gelişmesiyle beraber çoğu insan, tercih edeceği ürünün ihtiyaçlarına uyup uymaması durumuna bakar. Ürünlerin işlevsel ve bütçe dostu olması önemli kriterler arasındadır. Beyaz eşya üretimi yapan bu marka sizin istek ve sorunlarınızı göz önünde bulunur ve müşterilerine bu doğrultuda ürünler geliştirerek sunar. Ürüne Trendyol’dan ulaşabileceğiniz kampanya fırsatları ve uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Dijitsu DBD500 G A+ gardırop tipi buzdolabı yorum kısmından modeli kullananların puan ve tecrübelerini de inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimleri satın alma aşamasında yol gösterici bir görev üstlenir. Müşteri memnuniyetinden yola çıkarak ürünün avantajlarını ve dezavantajlarını gözlemleyebilirsiniz. Tüm bu bilgiler eşliğinde alışverişinizi güvenli ödeme sisteminin kolaylığı ile keyifli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.