5
Su Sebili kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Dijitsu DJT150 Ceyhan Sıcak Soğuk Su Sebili

4.444 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.749 TL4.389 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.739 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dijitsu DJT150 Ceyhan Sıcak Soğuk Su Sebili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARASS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: SEDA ERDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9520644922
    Bu ürün ARASS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ²DJT150 Ceyhan Sıcak Soğuk Su Sebili

Ürün Özellikleri

  • Damacana Yeri Üstte
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dijitsu DJT150 Ceyhan Sıcak Soğuk Su Sebili

Dijitsu 1996 yılından beri elektronik ürün geliştirmeye devam eden bir markadır. Dijitsu’nun öne çıkan ürünleri arasında televizyon, klima, vantilatör, su sebili ve derin dondurucu bulunur. Ürettiği cihazlarda verimliliği ön planda tutan marka düşük enerji ile yüksek performans elde etmeyi hedefler. Dijitsu su sebili dört mevsim kolayca kullanılabilir. Size uygun sıcaklıkta lezzetli su tüketimi imkanı sunar. Beyaz renkli tasarımı ve ideal ebattaki ölçüleri sayesinde sebil, sıklıkla ev ve ofis gibi yerlerde tercih edilen bir markadır. Dijitsu DJT 150 Ceyhan sıcak soğuk su sebili farklı tasarımı ve kaliteli materyal kullanımı ile öne çıkan avantajlı bir alternatiftir. Müşterilerin memnun kaldığı ürünler arasında yer alan Dijitsu, dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Aynı zamanda şık dizaynı ile her ortamda kullanım imkanı sunar.

  • 2 litrelik soğutma
  • 5 litrelik ısıtma
  • Beyaz renkli tasarım

Dijitsu DJT150 Sıcak Soğuk Su Sebili Özellikleri

Dijitsu DJT150 Sıcak Soğuk Su Sebili Özellikleri

Dijitsu DJT150 Ceyhan sıcak soğuk su sebili üstten damacanalı cihaz modelleri arasında yer alır. Şık tasarıma sahip olan bu ürün aynı zamanda elektronik kontrol sistemine sahiptir. Yan bardaklık içermeyen su sebili kompakt boyutları ile kolayca her alanda kullanılabilir. Ürünün özellikleri detaylı bir şekilde incelendiğinde soğutma kapasitesinin saatte net 2 litre su olduğu görülür. Sıcak su özelliği sunuyor olması sebilin tercih edilmesini etkileyen faktörler arasında yer alır. Sebilin ısıtma kapasitesi ise bir saatte 5 litre olarak dizayn edilir. Hızlı ve konforlu bir tasarım sunan Dijitsu, iki tane musluğa sahip olan bir formda üretilir. Aynı zamanda ürün, beyaz renkli tasarımı ile öne çıkar. Bu sebeple hem ofis hem de ev ortamında kullanıma uygun bir seçenektir. Dijitsu sebil, 505 W güç ile çalışır.

Dijitsu DJT150 Ceyhan Sıcak Soğuk Su Sebili Yorumları

Dijitsu DJT150 Ceyhan Sıcak Soğuk Su Sebili Yorumları

Dijitsu DJT 150 Ceyhan sıcak soğuk su sebili fiyatı oldukça avantajlı bir aralıkta sunulur. Dijitsu markasının Ceyhan sıcak soğuk su sebili incelendiğinde görüleceği üzere su soğutma kapasitesi 85 W olup sıcak su kapasitesi 90 dereceye kadar ulaşır. Tasarım her mevsim için uyumlu bir yapıda üretilir. Hem soğuk hem de sıcak su imkanı sunduğu için yaz ve kış aylarının vazgeçilmez eşyaları arasında yer alır. İş yerlerinden ofislere, hastanelerden okullara kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Siz de bu benzersiz tasarıma sahip olabilmek için ürünü detaylı olarak inceleyip siparişinizi oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda sağladığı enerji tasarrufu ile su israfının da önüne geçebilirsiniz. Avantajlı fiyat aralıklarında sunulan Dijitsu marka sebili satın alarak hem yaz hem de kış aylarında konforu evinizde yaşama şansı elde edersiniz.

Şık Tasarımı ile Öne Çıkan Dijitsu DJT150

Şık Tasarımı ile Öne Çıkan Dijitsu DJT150

Dijitsu DJT 150 Ceyhan sıcak soğuk su sebili yorumları incelendiğinde görüleceği üzere ürün oldukça avantajlı bir satış fiyatına sahiptir. Bu sayede herkesin kolaylıkla erişebileceği bir yapıdadır. Dijitsu DJT 150 evde ve iş yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Sıcak ve soğuk su bölümlerine sahip olan tasarımıyla kahve ve çay yapımında da kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bütçe dostu olan bu ürün, günlük işlerinizde harcadığınız zamandan ve enerjiden tasarruf da etmenizi sağlar. Ürün, buzlukta da su soğutmak için ayrı bir yer ayırmaya gerek kalmadan soğuk su kullanabilmenizi sağlar. Tüm bunların yanı sıra sıcak su sisteminde de bir adet kilit yer alır. Kilit sistemi sayesinde sıcak su açık bırakıldığında otomatik olarak kilitlenir.Siz de bu şık tasarıma Trendyol üzerinden ulaşarak rahatlığı yaşayabilirsiniz.