Dikomsan Rcp 60 Kg. 35x40 10/20 Gr. Katlanır Kırılır Boyun Terazi

7.500 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dikomsan Rcp 60 Kg. 35x40 10/20 Gr. Katlanır Kırılır Boyun Terazi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demirtaş Elektronik Tartı Sistemleri San Satıcı Ünvanı: DEMİRTAŞ ELEKTRONİK TARTI SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0290032218400012 Vergi Kimlik Numarası: 2900322184
    Bu ürün Demirtaş Elektronik Tartı Sistemleri San tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikomsan RCP 60 Kg. 35x40 10/20 Gr. Katlanır-Kırılır Boyun Fiyat Hesaplamalı Terazi Marka: Dikomsan Model: RCP Kapasite: 60 Kg. Hassasiyet: 0-30 Kg. arası 10 Gr. 30-60 Kg. arası 20 Gr. Kefe Ebadı: 35x40 Teknik Özellikleri: Perakende Satışa Uygun Alım ve Satım İşlerinde Kullanılabilir. Katlanır Boyunlu Yapıya Sahiptir. Kırılabilir Boynu Sayesinde Az Yer Tutar. 3 Ayrı Bölümde Birim Fiyat, Toplam Ağırlık ve Toplam Tutar Gösterir. Arka Gösterge Mevcuttur. (Çift Gösterge) İkili Otomatik Taksimat (dual range) Beyaz arka ışıklı(backlight) LCD Gösterge Şarj Edilebilir Akü ve Elektrikli Kullanım Üst üstte toplama (MR+), Toplam Hafızası (MC) Akü Tasarruf Modu Akü Seviyesi Arka ışık kontrolü (açık-otomatik-kapalı) Direkt 18 tuş ile Ürün Fiyatı Çağırma Paslanmaz Düz Kefe Dara Alma Üst Üstte Maksimum Çekere Kadar Dara Alabilme Otomatik Sıfırlama Su Terazisi Zemine Göre Ayarlanabilir Ayaklar Membran Tuş Takımı Aşırı Yük ve Darbe Korumalı İç ve Dış Gövde CE Belgesi Ticari Kullanıma Uygun, M Sertifikalı, Onaylı, Sanayi Bakanlığı Damgalıdır. Şu anda incelemiş olduğunuz Dikomsan marka RCP 60 Kg. 35x40 10/20 Gr. Katlanır-Kırılır Boyun Fiyat Hesaplamalı Terazi ürününü sitemizden online sipariş verebilirsiniz. Anlaşmalı olduğumuz banka kredi kartlarına tek çekim veya taksit imkanlarını sizlere sunuyoruz. Ödemelerinizi banka havalesi ile de yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra irtibat numaralarımızdan da bilgi ve destek alabilir, sipariş verebilirsiniz. Opsiyonel Özellikler: RS-232C , RS-485 , Bluetooth, Ethernet, USB , WIFI eklenebilir. Fiş veya Yapışkan Etiket Basan Endüstriyel Yazıcı (Printer). Opsiyon eklemek ve bilgi almak için linki ziyaret ediniz. https://www.terazideposu.com/kategori/yedek-parca Garanti Koşulları: Fiyat Hesaplamalı Terazi Kategorisindeki Ürünlerimiz Üretici veya İthalatçı Tarafından 2 Yıl Garanti, 10 Yıl Yedek Parça Güvencesindedir. Sitemiz Üzerinden Alınan Tüm Cihazlar Üretici veya İthalatçının Yanı Sıra Firmamız Garantisi Altında Olup, Yetkili Olarak Teknik servis Hizmeti de Vermekteyiz. Şirketimiz 1938’den günümüze belirlemiş olduğu vizyon ve misyonu, satış politikası ile birlikte imalat, satış, satış sonrası Teknik Servis, 18 farklı markanın yetkili bayii ve servisliğini sürdürmektedir. Sektöründe öncü olan firmamız uzman ekibiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kullanım alanınız göre ihtiyaçlarınızı karşılayacak doğru ürün hakkında destek ve bilgi vermekten memnuniyet duyacağımızı bildiririz. Ürün Görseli :
Geri Bildirim Ver