Dilan Saç Kıran Sakal Kıran Saç Besleyici Solüsyon 20 ml

70,05 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dilan Saç Kıran Sakal Kıran Saç Besleyici Solüsyon 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZENJAMILIA Satıcı Ünvanı: SONGÜL SEYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7660833289
    Bu ürün ZENJAMILIA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dilan saç kıran sakal kıran saç besleyici solüsyon 20 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Dilan Saç Kıran Sakal Kıran Saç Besleyici Solüsyon 20 ml

Etkili formüle sahip sakal ve saç solüsyonu, erkekler için özel olarak üretilir. Saç ve sakallarda oluşan dökülme problemlerini engeller. Solüsyonu kullanarak sağlıklı görünüme sahip olabilirsiniz. Dilan saç kıran sakal kıran saç besleyici solüsyon 20 ml besleyici özelliğinin olması sayesinde birçok müşteri tarafından sıklıkla tercih edilir. Yağlı veya kırılan sakallara sahip olanlar için oldukça ideal bir üründür. Sadece saç ve sakalın değil, cildin iyi görünmesine de yardımcı olur. Kolay kullanım özellikleri ile öne çıkar. Yeni kıl oluşumunu destekler. Seyrek olarak çıkan bölgelere hafif bir şekilde masaj yaparak gür bir şekilde kılların çıkmasına katkıda bulunur. Doğal içeriğe sahip Dilan saç besleyici solüsyonunu kullanarak güzel ve dolgun bir görünüme sahip olabilirsiniz.

  • Besleyici formül
  • Sağlıklı görünüm
  • Etkili içerik

Dilan Saç, Sakal Kıran, Besleyici Solüsyon 20 ml Özellikleri

Dilan Saç, Sakal Kıran, Besleyici Solüsyon 20 ml Özellikleri

Solüsyonu düzenli olarak bireylerin saç ve sakallarında canlılık ile parlaklık bir arada görülür. Saç ve sakal besleyici bu solüsyon, ilgili gölgenin dip kısımlarına nüfuz ederek sağlıklı bir görünümün ortaya çıkmasına da katkı sağlar. Dilan saç kıran sakal kıran saç besleyici solüsyon 20 ml kullananlar sakal ve saçlarındaki kırılganlıkların tamamen ortadan kalktığına şahit olurlar. Sakalların ihtiyacı olan mineral eksikliğini karşılayan bu solüsyon, aynı zamanda dolgun ve parlak bir görünüme kavuşmayı sağlar. Yüksek ısı gücüne sahip düzleştirici makinelerden dolayı meydana gelen kırıkların yerine doğal ve sağlam sakal tellerinin çıkmasına yardımcı olur. Solüsyon sürülmeden önce soluk bir yapıya sahip olan sakallar solüsyon kullanımının ardından canlı ve çekici bir görünüme sahip olur. İçerisinde bulunan doğal proteinler ile sakallarınızı güçlendirebilirsiniz.

Dilan Saç Kıran Sakal Kıran Saç Besleyici Solüsyon Yorumları

Dilan Saç Kıran Sakal Kıran Saç Besleyici Solüsyon Yorumları

Saç ve sakallarının sağlığına oldukça dikkat edenler tarafından tercih edilen bu solüsyonun uyulması gereken kullanım şartları bulunur. Ürün serin ve kuru bir bölgede muhafaza edilir. Güneş gören sıcak yerlerde muhafaza edilmesi, solüsyonun kullanım zamanını da kısaltır. Ürünü düzenli olarak kullanan müşterilerin Dilan saç kıran sakal kıran saç besleyici solüsyon 20 ml yorumları da oldukça olumludur. Solüsyonun kullanımında yapılan büyük hatalardan biri ele sürülen solüsyonun göz ile temas etme durumudur. Yanlışlıkla göz ile temasta bulunulması halinde, bol su ile durulanması önerilir. Ürün içeriğinde bulunan etkili içerikler besleyici ve güçlendirici etki sunar. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip ürünü günlük olarak kullanabilirsiniz. Solüsyon ciltte oluşan problemleri geçirmeye yardımcı olur. Yeni kıl oluşumunu sağlarken dolgunlaştırıcı etki sunar. Tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen formülü tercih edebilirsiniz.

Dilan Saç Kıran Sakal Kıran Saç Besleyici Solüsyon 20 ml Fiyatı

Dilan Saç Kıran Sakal Kıran Saç Besleyici Solüsyon 20 ml Fiyatı

Sağlık sektöründe kullanılan ilaç ve solüsyonların fiyatlarında dalgalanmalar görülür. Doğal karışıma sahip olan model solüsyonun yararları göz önünde bulundurulur. Dilan saç kıran sakal kıran saç besleyici solüsyon 20 ml fiyatı her bütçeden olan ailelere kolaylıkla hitap edebilir. Ürünün fiyatının oldukça makul olması sayesinde birçok müşteri tarafından da tercih edilir. Solüsyon kolay kullanım özelliklerine sahiptir. Cildin derinlerine nüfuz ederek besleyici etki sunar. Her bütçeye hitap eden Dilan saç kıran sakal kıran saç besleyici solüsyon 20 ml satın alanlar ürün hakkında olumlu yorumlar yapar. Sakallarında kırılmalar problemi yaşayan ile soluk bir görünüme sahip olanlar için uygundur. Dökülme problemlerinin önüne geçerken, yoğun bakım desteği sunar. Kaliteli içeriği ile öne çıkan ürünü Trendyol’dan satın alabilir, uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.