DILLER 380ml Taşıma Askılı Mug Kahve Bardağı 6 Saat Sıcak/soğuk Tutma Süresi 5 Renk

579,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

DILLER 380ml Taşıma Askılı Mug Kahve Bardağı 6 Saat Sıcak/soğuk Tutma Süresi 5 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiftyFifty Satıcı Ünvanı: FİFTY FİFTY ONLİNE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387118181500001 Vergi Kimlik Numarası: 3871181815
    Bu ürün FiftyFifty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *FiftyFifty siz değerli müşterilerimizi çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz DILLER ın Yeni Seri Paslanmaz Çelik Termoslarıyla Buluşturuyor. *DILLER 380ml Taşıma Askılı Mug Kahve Bardağı 6 saat sıcak/soğuk tutma süresi 5 renk*5 Renk seçeneği Beyaz-Mavi-Kırmızı-Siyah-Yeşil*Ürün ölçüleri Boy:14cm En:7,5 cm Hacim 380ml sıvı kapasitesi Ürün Boş Ağırlığı:270*Çift duvar yalıtımı Çift kat paslanmaz çelik 316x316 İç ve dış çelik kalınlığı*Taşıma askısı çelik bardağın içinde gelmektedir.*Minumum 6 saat Sıcak-Soğuk tutma süresi*Kilitli sızdırmaz kapak*Kaydırmaz taban özelliği*İç ve dış mekan kullanımına uygun ve darbelere dayanıklıdır. *Elde yıkanmaya uygundur.Bulaşık makinesinde yıkanması ürün üzerinde çiziklere neden olabilir*Dayanıklı şık sızdırma yapmaz bpa içermez. ***FiftyFifty magazamızdan aldıgınız ürünler birebir aynı renk gönderilmektedir ve mesai günleri içinde siparişleriniz 24 saatte içinde size ulaştırılmak üzere kargolanmaktadır**İlk görsellerdeki renkler ürünün rengini belirtmektedir..

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 350-450 ml
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver