7
Dil Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Dilsil Turkuaz Ağız Kokusunda Etkili Dil Temizleyici

89,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  89,99 TL
%20 indirim
3 x  71,99 TL
215,98 TL
%30 indirim
4 x  62,99 TL
251,97 TL
%35 indirim
5 x  58,49 TL
292,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
87,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dilsil Turkuaz Ağız Kokusunda Etkili Dil Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BakimStore Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN BALCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1109531396800017 Vergi Kimlik Numarası: 1360330018
    Bu ürün BakimStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dil Temizleyici Ağız Kokusunda Etkili Turkuaz
Geri Bildirim Ver

Dilsil Ağız Kokusunda Etkili Turkuaz Dil Temizleyici

Ağız ve diş temizliği hayatın her alanında büyük öneme sahiptir. Söz konusu ağız hijyeni dil ve diş bölgesinin temizlenmesi ile sağlanır. Dil üzerindeki pütürlü yapı, oksijensiz ortamda yaşayan mikropların yerleşim alanlarını oluşturur. Dil yapısında bulunan mikroplar, başlıca bir kötü koku ve hastalık sebebidir. Üst solunum yolu hastalıkları ve ağız kokusunun en büyük nedenini hijyeni sağlanamayan dil bölgesi oluşturur. Dilsil dil temizleyici dil bölgesinin anatomisine uygun biçimde üretilmiştir. Dili bir kuşak gibi kavrayan dil temizleyici, oksijensiz ortamda yaşayan mikropların arındırılarak hijyenik bir dil yapısına ulaşmaya yardımcı olur. Dilsil dil temizleyici sayesinde dil bölgesi, mikropların neden olduğu kötü kokudan arınır ve olası solunum rahatsızlıkları önlenir. Bu sayede ağız kokusunun olmadığı hijyenik bir yaşam mümkündür.

  • Menşei: Türk Malı
  • Renk: Turkuaz
  • Şekil: U Şekli

Dilsil Dil Temizleyicinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Turkuaz Ağız Kokusunda Etkili Dil Temizleyici Yorumları

Dilsil Turkuaz Ağız Kokusunda Etkili dil temizleyici solunum yolu problemleri ve ağız kokusunu önlemek amacıyla üretilmiştir. Dilsil dil temizleyici dil anatomisine uygun olarak U şeklinde bir yapıya sahiptir. Bu sayede dili bir kuşak gibi kavrar. Düzenli kullanımında dil üzerindeki pütürlü yapıda yaşayan çeşitli mikropların arındırılmasında etkilidir. Bu sayede bakterilerin neden olduğu kötü koku ve hastalık ihtimali engellenir. Dilsil dil temizleyici dil anatomisine uyumlu patentli özel bir tasarıma sahiptir. %100 Türk malı olarak üretilen dil temizleyici, hammadde ve boya konusunda biouyumludur. Üretimi ve ambalajı hijyenik koşullarda elde edilmiştir. Sağlık Bakanlığı kaydı olan tek dil spatülü olan Dilsil dil temizleyici, düzenli kullanımında gözle görülür bir hijyen sağlar. Ayırt edici özellikleri ve kullanıcı sağlığına ilişkin avantajları sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma uygundur.

Dilsil Dil Temizleyici Etkili Temizlik Sağlar mı?

Dilsil Turkuaz Ağız Kokusunda Etkili dil temizleyici yorum olarak da kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir ürün olduğunu gösterir. Sigara gibi zararlı alışkanlıkların neden olduğu dumanlar dil bölgesindeki oksijen seviyesini azaltır. Bu nedenle özellikle sigara içenlerde oksijen eksikliğine bağlı ağız kokusu görülme ihtimali daha yüksektir. Dilsil dil temizleyici, koşullar ne olursa olsun dil bölgesinin pütürlü yapısında bulunan mikropları temizler ve etkili bir temizlik deneyimi sunar. Dilsil tarafından üretilen dil temizleyici, dil anatomisine uygun biçimde tasarlanmış U şekline sahiptir. Bu sayede dili bir kuşak gibi kavrar ve pütürlü yapının üzerindeki mikropları temizler. Dil bölgesinde yarattığı mucizeler sonucunda pütürlü bölgenin oksijen miktarı artar ve ağız kokusu büyük ölçüde engellenir. Dil bölgesine yönelik etkili temizlik yöntemi sayesinde üst solunum yollarına bağlı rahatsızlıkları önler.

Dilsil Ağız Kokusunda Etkili Dil Temizleyici Kullanışlı mı?

Dilsil kullananlar dil temizleyicinin kolay kullanım özellikleri sayesinde sıklıkla tercih ederler. Ağız hijyeninde büyük öneme sahip dil temizliğini derinlemesine sağlayan ürün, dil anatomisine uygun üretilmiştir. U şeklinde yapısı sayesinde dil bölgesini bir kuşak gibi kavrar ve derinlemesine temizlik etkisi sunar. Dil pütürlerinin arasında kolaylıkla gezinen dil temizleyici kullanımı sonrası ağız kokusu ve solunum yolu rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur. Dilsil dil temizleyici Sağlık Bakanlığı kaydı olan tek dil spatülüdür. Ağız ve dil sağlığını tehdit etmeyen tescillenmiş yapısı sayesinde mikroplardan arınmış hijyenik bir ağız yapısını mümkün kılar. Dil bölgesinde sağladığı etkili temizlik ile ağız kokusunu önlemenin yanı sıra diş sağlığını da korumaya yardımcı olur. Dil temizleyici sayesinde mikroplardan arınmış ve hijyenik bir ağız yapısına ulaşmak mümkündür. Dilsil garantisiyle üretilen dil temizleyici, Trendyol güvencesiyle adresinize sorunsuz ve hızlı teslim edilir.