Dior Fahrenheit Edp 75 ml Erkek Parfüm 3348901116817

3.929 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.062 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.710 TL
Kargo Bedava
4.995 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dior Fahrenheit Edp 75 ml Erkek Parfüm 3348901116817

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ElitBu Satıcı Ünvanı: FATREM E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385202344200001 Vergi Kimlik Numarası: 3852023442
    Bu ürün ElitBu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİSİYLE YETKİLİ SATIŞ NOKTASI

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Dior Fahrenheit EDP 75 ml Erkek Parfüm

Eski çağlardan günümüze uzanan parfümler, birçok farklı koku ile karşınıza çıkar. Birden fazla aroma kullanılarak üretilen parfümler, farklı kişiler için birçok seçeneğe sahiptir. Bitkisel, hayvansal ve diğer doğal kaynaklar kullanılarak üretilebilir. Kadın ve erkek için ayrı koku esansları mevcuttur. Dior Fahrenheit EDP 75 ml erkek parfümü, günlük kullanım için özel olarak üretilir. Tüm cilt tiplerinde kullanılabilen ürün, cildi tahriş etmeden gün boyu kalıcı koku sağlar. Klasik kokular arasında trend olan bu koku, paçuli, sedir, sakız çiçeği ve sandal ağacının özlerinden oluşur. Bitkisel kaynakların özünden oluşturulan ürün, doğal kokusu ile ten ve kıyafetlerde hoş bir koku bırakır. 3348901116817 kodu ile karşınıza çıkan bu klasik parfümü kullanarak eşsiz bir kokuya sahip olabilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcı koku
  • Tüm cilt tipleri için uygunluk
  • 100 ml ekonomik boy

Eşsiz Dior Fahrenheit EDP 75 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Eşsiz Dior Fahrenheit EDP 75 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Birbirinden farklı bitki özünün çeşitli işlemler sonucunda birleşmesiyle oluşan parfümler, günlük hayatınızın her anında ulaşabileceğiniz yerdedir. Sabah işe giderken ve akşam bir davete hazırlanırken kullanabileceğiniz ya da arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda yanınızda taşıyabileceğiniz ürünlerden biridir. Fahrenheit Dior EDP, yoğun esans oranı sayesinde az miktar kullanımda dahi uzun süre kalıcılık sağlar. Günlük kullanıma uygundur ve istenilen sıklıkta kullanılabilir. Fahrenheit EDP 75 ml erkek parfüm, paçuli, sedir, sakız çiçeği ve sandal ağacı gibi oldukça popüler olan bitki özlerinin birleşimi sonucu oluşur. Taze ve doğal kokusu ile dikkat çeken Fahrenheit EDP parfüm, teniniz ile uyum sağlar. Marka, bireylerin gün boyu temiz ve rahat hissetmelerini sağlamayı amaçlar. İçerisinde birbirinden hoş kokulara sahip bitki özleri bulunur. Son derece modern şişe tasarıma sahip olan ürünü çantanızda veya evinizde bulundurabilirsiniz.

Etkileyici Dior Fahrenheit EDP 75 ml Erkek Parfümü Yorumları

Etkileyici Dior Fahrenheit EDP 75 ml Erkek Parfümü Yorumları

Fahrenheit parfüm 75 ml, ekonomik ve yoğun esans içeriği sayesinde uzun süre kullanılabilir. Cildinizi tahriş etmeden, rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerden biridir. Ürünü, kıyafetlerinizde parfüm lekesi oluşmadan istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Etkili ve sert kokusu teninizi ferahlatır ve gün boyu kalıcılığı ile rahat hissetmenizi sağlar. Odunsu içeriği ürünün dikkat çekiciliğini artırır ve etraftaki kişilerin beğenisini toplar. Dior Fahrenheit EDP 75 ml erkek parfüm yorumları ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için sizinle paylaşılır. Yoğun esans içeriği ile Dior Fahrenheit EDP 75 ml erkek parfüm kullananlar ürün sayesinde her ortamda dikkat çeker. Çeşitli bitkilerin özlerinden oluşarak odunsu kokusu ile sizlerin beğenisine sunulur. Günlük her ortamda kullanabileceğiniz parfüm çeşitlerinden biridir. Etkili ve hoş bir koku için ürünü tercih edebilirsiniz.

Kaliteli Dior Fahrenheit EDP 75 ml Erkek Parfümü Fiyatı

Kaliteli Dior Fahrenheit EDP 75 ml Erkek Parfümü Fiyatı

Ekonomik ve kullanışlı boyutu ile üretilen ürün, odunsu kokusu ile kış aylarının vazgeçilmez parfümlerinden biridir. Ürün, her ortam için uygun olacak koku esanslarından elde edilerek çeşitli dermatolojik testler sonucunda kullanıma sunulur. İçerisinde, alerjik reaksiyon oluşturabilecek herhangi bir madde bulunmaz. Dior Fahrenheit EDP 75 ml erkek parfüm fiyatı ürünün boyutu ve koku yoğunluğuna göre ekonomiktir. Bütçenize uygun ve tek bir kullanımda sizi uzun süre rahatlatabilecek tasarıma sahiptir. Ergonomik ve şık tasarımı ile çantanıza kolaylıkla sığar ve istediğiniz her yere götürebilmenizi kolaylaştırır. Son derece kaliteli materyallerden oluşan ambalajı, kullanışlı tasarıma sahiptir. Dior Fahrenheit EDP 75 ml erkek parfüm satın alarak muhteşem kokuyu istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi için Trendyol’a göz atabilir ve birkaç kısa işlemden sonra ürünü satın alabilirsiniz.