Dior Sauvage Erkek 100 ml Edp

4.102,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.235 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.525 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.505 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dior Sauvage Erkek 100 ml Edp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şehvetli ve gizemli erkeklerin parfümü olan Dior Sauvage, erkeğin güçlü, duygusal ve gizemli yönlerini açığa çıkarıyor... Dior Sauvage, vahşi açık alanlarda, kayalıklarda ve aşırı sıcak alanlarda görünen mavi gökyüzünden ilham alınarak hazırlandı. Dior Parfüm Yaratıcısı François Demachy, ilhamını çöl alacakaranlığının büyülü saatinden aldığını açıklıyor. Parfümün içerisinde bulunan sulu bergamot, duyusallığı arttırmak amacıyla baharatlı notaları davet ediyor. Ambroksan ve Papua Yeni Gine vanilyası aroması etrafınızı sarıyor, gecenin soğuğu ve çölün yakıcılığı bu eşsiz kokuda buluşuyor. Kokunun üst notasında turunçgil, bergamot ve biber yer alıyor. Orta notada Papua Yeni Gine vanilya özü bulunuyor. Alt notada ise vanilya ve ambroksan yer alıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Erkek Edp 100 ml Parfüm

Koku, insan hayatında oldukça önemli bir role sahiptir. Her insan güzel kokmak ve çevresindeki kişiler tarafından kendine özgü kokusuyla hatırlanmak ister. Bu nedenle çok çeşitli parfümler tasarlanarak insanların beğenisine sunulur. Bunlar arasında eşsiz kokusuyla öne çıkan Dior erkek parfümleri, üstün kalitesi ile adından sıkça söz ettirir. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu parfümler, uzun süre boyunca teninizde kalarak gün içerisinde güzel kokmanızı sağlar. Maskülen tarzı ile herkesi etkileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Dior Sauvage erkek parfüm modeli, modası geçmeyen kokusuyla tüm zamanların favorileri arasında yer alır. Sizin de her daim kullanabileceğiniz Christian Dior Sauvage EDP 100 ml erkek parfüm modeli, özellikle sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih edilir.

  • Şık şişe tasarımı
  • Kalıcı ve özgün koku
  • Odunsu ve maskülen notalar

Kalıcı Kokusuyla Dikkat Çeken Dior Erkek Parfümleri

Kalıcı Kokusuyla Dikkat Çeken Dior Erkek Parfümleri

Erkeklerin bakımlı olması ve güzel kokması için özenle tasarlanan Dior parfümleri, kalıcı etkisi nedeniyle uzun ömürlüdür. Bu sayede gün içerisinde tek seferlik kullanım ile istediğiniz etkiyi yaratabilir ve paranızdan da tasarruf edebilirsiniz. Dior erkek EDP 100 ml parfüm, şık şişe tasarımıyla da beğenileri toplar. Yuvarlak hatlı şişesi ile odanızda hoş bir görüntü oluşturur. İçerdiği maddeler, sağlığa herhangi bir olumsuz etkide bulunmaz. Cilt dostu olarak üretildiği için tende alerjik etkiler yaratmaz. Böylece hem sağlıklı hem güzel kokulu olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Dior Sauvage EDP 100 ml erkek parfüm çeşidi, istenilen verimi sağlayarak erkeklerin vazgeçilmez ürünü haline gelir. Değişik baharatların kullanıldığı bu model, doğallığıyla da başarılı bir ürün olur. Doğal baharatlar ve aromalar kullanılarak üretilir ve müşterinin gözdesi olmayı başarır. Sauvage EDP 100 ml parfüm çeşidi, tüm zamanların kullanılabilir ürünü olarak bilinir.

Her Bütçeye Uygun Dior Erkek Parfüm Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Dior Erkek Parfüm Fiyatları

Uygun fiyatlarıyla beğeni kazanan Dior parfümleri, gün geçtikçe daha da popüler hale gelir. Her bütçeye uyum sağladığı için geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Eşsiz kokusunun yanı sıra, uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çeker. Sauvage Dior erkek parfüm fiyatları çeşitli indirimlerle çok daha ekonomik hale gelir ve ürün fazlasıyla tercih edilen seçenekler arasında kendine yer bulur. Sauvage EDT 100 ml erkek parfümü, maskülen bir kokuya bürünmeniz için size destek olur. Birçok kişinin zevkine hitap eden kokusu sayesinde oldukça beğeni toplar ve kombinlere benzersiz bir dokunuş kazandırarak güzel bir etki yaratır. Alanında uzmanlığıyla ön plana çıkan markanın ürettiği bu koku, sahip olduğu özgün formülüyle her zaman popülerliğini korur. Dior Eau Sauvage EDP 100 ml erkek parfüm modeli, her ortamda ilgi çekmek için kullanabileceğiniz bir seçenek olarak karşınıza çıkar.

Hoş Kokuya Sahip Dior Erkek Parfümleri

Hoş Kokuya Sahip Dior Erkek Parfümleri

Her zaman kendini yenileyen ve geliştiren Dior markasının parfümleri, çok çeşitli formülleriyle dikkatleri üzerine çeker. Siz de Trendyol üzerinden markanın tasarımlarını inceleyebilir ve kendiniz için uygun olduğunu düşündüğünüz seçeneğe sahip olabilirsiniz. İstediğiniz ürünleri kolayca bulmanıza imkan tanıyan gelişmiş filtreleme özelliğinden yararlanarak alışverişinizi kolaylaştırabilirsiniz. Değişik cilt tiplerine uygun olması nedeniyle geniş bir kesime hitap eden ürün, fresh kokusu sayesinde rahatlatıcı bir etki yaratır. Dior Sauvage erkek parfüm yorumlarına göz atarak kendinize uygun modeli bulabilir ve satın alarak deneyebilirsiniz. Çekici bir kokuya sahip olmak isteyen erkeklerin favorisi haline gelen ürün, yarattığı etki ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Dior Sauvage EDP 100 ml erkek parfüm yorumlarına bakarak ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilir ve tercihinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.