Dipnot Yayınları Minerva'nın Baykuşu Batı Siyasi Düşünce Tarihi

5.760 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dipnot Yayınları Minerva'nın Baykuşu Batı Siyasi Düşünce Tarihi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcebi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Kitapcebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çogunlukla kuru, yapay ve mesafeli bir üslupla yazilmis giris kitaplari karsisinda önemli bir alternatif olusturan Minerva nin Baykusu, siyaset kuramini Platon un magarasindan çikarip isiga kavusturmada kendi payina düseni fazlasiyla yerine getiren bir çalisma olarak sivriliyor. Yazar, Bati siyasi düsünce gelenegine damgasini vuran filozoflari Platon dan John Rawls a uzanan o büyük kanon kapsaminda incelerken, güncel ve çagdas -kimi zaman eglenceli- örneklerin de yardimiyla siyasetin aslinda toplumsal evrimi tepeden tirnaga belirleyen, insan yasamini her alanda kusatan ve bizi zorlu tercihlerde bulunmaya zorlayan bir olgu oldugunu vurguluyor.Yazar, söylesi tadindaki yalin anlatimiyla, en zor düsünürlerin en çetrefilli düsüncelerini -içeriginden eksiltmeden, anlam kaymasina meydan vermeden- öylesine berrak bir sekilde aktariyor ki, söz konusu güçlükler geride kaliyor ve bu düsünürleri gerçekten anladiginiza kanaat getiriyorsunuz. Abramson, okuru, kendi siyasamiza iliskin derinlikli bir kavrayis gelistirmeye davet etmekle kalmiyor, ayni zamanda radikal yönelim ve içgörüler üzerinde düsünmemizi de sagliyor. Yazarin yirmi bes yili askin bir süredir vermekte oldugu siyaset felsefesi derslerinden damittigi, ögrencilerin ilgisinin bu konuya nasil çekilebilecegi ve onlar üzerinde siyasetin ne denli önemli olduguna dair göz açici bir etki yaratilabilecegi güdüsünden hareket ederek ve kendi somut deneyimlerine yaslanarak kaleme aldigi bu eser, siyaset kuraminin ölümsüz klasiklerini ögrenciler ve genel okur açisindan -baska hiçbir kitabin basaramadigi ölçüde- anlasilabilir kiliyor. Ürün Adı: Minerva'nın Baykuşu Batı Siyasi Düşünce Tarihi Ürün Kodu: 9786054412747 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Jeffrey Abramson En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver