1
Yağ Çözücü ve Kireç Sökücü kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Diversey Clonet Extra Banyo Temizleyici Ve Kireç Çözücü 750 ml

87,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diversey Clonet Extra Banyo Temizleyici Ve Kireç Çözücü 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CafeDeMarka Satıcı Ünvanı: ATACAN GİYİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997022102100014 Vergi Kimlik Numarası: 9970221021
    Bu ürün CafeDeMarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Banyo duşa kabini, fayans, seramik, metal ve emaye yüzeylerde su sertliği dolayısıyla oluşan kireç birikintilerini çözer, yüzeyleri çizmez, matlaştırmaz.
Geri Bildirim Ver

Diversey Clonet Extra Banyo Temizleyici Ve Kireç Çözücü 750 ml

Banyodaki su lekelerinin yanı sıra kirecin de temizlenmesi için özel formüllü Diversey Clonet Extra işinizi kolaylaştırmak için geliştirilir. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu temizleyici, banyonuzu kirden ve kireçten arındırarak korur. Bu sayede bakteri sebebiyle oluşan tüm cilt problemlerinin de önlenmesine yardımcı olur. Diversey Clonet Extra banyo temizleyici ve kireç çözücü etkisi ile uzun vadede kullanılabilir. Banyodaki işinizi pratikleştirme adına özel olarak geliştirilerek üretilir. Güçlü formülü sayesinde hijyenik olarak kullanabileceğiniz bir ortama sahip olabilirsiniz. Seramik, porselen ve paslanmaz metal yüzeyler için oldukça idealdir. Ürün, su sertliğinin oluşturduğu kireç taşı birikintilerini, sabun lekesi veya kirleri hızlı bir şekilde çözerek zeminlerde temizlik sağlar. Sahip olduğu özel formülü sayesinde ihtiyacınız olan hijyeni sağlamanıza yardımcı olur. Böylece banyonuzun temizliğini bu ürün sayesinde kolayca yapabilirsiniz.

  • Hijyenik formül
  • Kireç sökücü
  • Leke çıkarıcı

Kireç Sökücü Diversey Clonet Extra Temizleyici

Kireç Sökücü Diversey Clonet Extra Temizleyici

Banyonun seramik fayanslarında, duş kabinlerinde ve cam yüzeylerde rahatlıkla Diversey banyo temizleyici kullanılabilir. Evinizde sıklıkla kullanılan alanlardan biri olan duşakabinin düzenli ve hijyenik olması sağlık açısından önemlidir. Dar bir alana sahip olan duşakabinlerde camlar ve derz araları ile beraber aksamların ince bir şekilde temizlenmesi zamanla zorlayıcı hale gelebilir. Suyun yoğun olarak kullanıldığı duşakabinlerde kireç ve lekeleri çıkarmaya çalışırken bu işlem oldukça sıkıcı olabilir ve vakit kaybı yaratabilir. Ancak Diversey Clonet Extra banyo temizleyici ile kısa sürede her yeri temizleyerek hijyenik hale getirebilirsiniz. Ürün, bu sayede uzun vadede hijyenin korunmasında da önemli bir rol oynar. Yüzeyleri, derzleri ve fayansları derinlemesine temizleyerek göze güzel görünmesini sağlar. Dolayısıyla özel olarak geliştirilen formüle sahip olan bu kireç sökücüyü içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Diversey Clonet Extra

Avantajlı Fiyatıyla Diversey Clonet Extra

Diversey Clonet Extra banyo temizleyiciyi tuvalet temizliğinde de kullanabilirsiniz. Bu sayede evinizin sıklıkla kir, yağ ve kireç içeren bölümlerini arındırarak temiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürün, aynı zamanda bakteri ve mikropların üremesine de engel olarak sizin için hijyenik bir ortam oluşturur. Bu ürün sayesinde sevdikleriniz ve sağlığınız için zamandan tasarruf ederek kısa sürede banyoyu temizleyebilirsiniz. Diversey Clonet Extra banyo temizleyici ve kireç çözücü 750 ml fiyatları da ürünün gösterdiği performans göz önüne alınarak her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Ürün, tüm yüzeylerde bir süre bekleterek etkili sonuç almanıza yardımcı olur. Buna ek olarak derz aralarında bulunan kireç ve lekeler temizlenmediği zaman fayanslara zarar verilebilir. Bu sebeple fayda sağlayan ve işinizi kolaylaştıran bu banyo temizleyiciyi kullanarak tuvalet ve banyonuzun temizliğini kolayca yapabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Diversey Clonet Extra Banyo Temizleyici

Müşteri Deneyimi ile Diversey Clonet Extra Banyo Temizleyici

Duşakabin derzleri, fayanslar ve su kalıntıları ile lekeler için özel olarak geliştirilerek tasarlanan ürün, birçok kişinin banyo dolabında yerini alır. Aynı zamanda hijyen sağlamak için ihtiyacınız olan formüle sahiptir. Diversey Clonet Extra banyo temizleyici ve kireç çözücü 750 ml kullananlar ürün ile ilgili beğenilerini ve memnuniyetlerini yorum bölümüne yazarlar. Bu sayede yorum kısmını okuyarak siz de ürün ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Diversey Clonet Extra banyo temizleyici ve kireç çözücü 750 ml kapasitesine sahiptir. Hijyen sağlanan alana az bir miktar dökerek de kaliteli sonuç elde etmenize yardımcı olur. Bu sayede uzun süre kullanılabilir. Diversey Clonet Extra banyo temizleyici ve kireç çözücü 750 ml yorumları kısmındaki yazıları okuyarak kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün hakkındaki her bir detaya Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.