Diversey Suma Inox D7 Metal Yüzey Temizleyici Parfümlü 750 Ml

369 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diversey Suma Inox D7 Metal Yüzey Temizleyici Parfümlü 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELİN FOOD Satıcı Ünvanı: SELİNFOOD GIDA VE TEMİZLİK MADDELERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760093626200001 Vergi Kimlik Numarası: 7600936262
    Bu ürün SELİN FOOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diversey Suma inox Paslanmaz Çelik Temizleyicisi ve Parlatıcısı 750ml Yüzeyler üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur. Kazandırdığı parlaklık ile yüzeylerin güzel görünmesini sağlar. Cilalanmış görüntüsünü uzun süre korur. Buzdolabı, soğutucu kapakları, servis arabası, bulaşık yıkama makinesi gibi gıda ile temas etmeyen yüzeyler için kullanılmalıdır. Kullanıma hazır paslanmaz çelik yüzey parlatıcısıdır. İçeriğindeki yağlar sayesinde koruma sağlarken parlaklık da verir. Parmak izi ve su lekelerine karşı dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Diversey Suma Inox D7 Metal Yüzey Temizleyici Parfümlü 750 ml

Mekanların temiz ve iyi görünmesi için belirli aralıklarla temizlenmesi gerekir. Bu temizliği yaparken yüzey ile uyum sağlayan etkili içerikleri kullanmanız önemlidir. Diversey Suma İnox D7 metal yüzey temizleyici parfümlü 750 ml kullanıma hazır olarak sunulan ve parlaklık veren etkili bir temizleyici olarak karşınıza çıkar. Bu ürün özellikle gıda ile temas etmeyen ve paslanmayan çelik yüzeylerde kullanılır. Ürün kullandığınız yerde ek bir tabaka oluşturarak koruma sağlar. İçerik kullanıma hazır olarak üretildiğinden ek olarak bir seyreltme işlemi yapmanız gerekmez. Ürünü temiz ve kuru bir yüzeye bez aracılığı ile uygulayarak parlatma işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür. Ürünün gıda ile temas eden bölgelerde kullanılması önerilmez. Siz de daha temiz ve parlak bir görünüm için bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Parlaklık verir
  • Lekelere dayanıklılık
  • Koruyucu tabaka oluşumu

Güzel Görünüm Sunan Diversey Suma D7 Metal Yüzey Temizleyici

Güzel Görünüm Sunan Diversey Suma D7 Metal Yüzey Temizleyici

Diversey yüzey temizleyici kullanıldığı alanlarda tabaka oluşturarak yüzeyi korur. Koruyucu tabaka alanın iyi görünmesi ve uzun süre güzel görünümünün korunması için önemlidir. Bu içeriği soğutucu kapakları, buzdolabı yüzeyi, bulaşık yıkama makinesinin dış yüzeyi gibi alanlarda kullanmanız mümkündür. Kullanım alanını belirlerken bölgelerin gıda ile teması olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir. Kullanıma hazır olan bu ürün paslanmaz çelik yüzeylerde parlatıcı olarak oldukça işlevseldir. Ürün içerisinde yer alan özel yağlar yüzeye parlaklık sağlarken koruyucu bir etki de sunar. Siz de bu özel formül sayesinde gıda ile temas etmeyen çelik yüzeylerde temizlik ve parlaklık sağlayabilirsiniz. Bu sayede daha canlı, parlak ve hoş görünen bir ortama ulaşmanız mümkün olur. Siz de bu etkili ve kaliteli paslanmaz çelik temizleyici sayesinde daha parlak ve güzel görünen yüzeyler elde edebilirsiniz.

Diversey Suma Inox D7 Yüzey Temizleyici 750 ml Yorumları

Diversey Suma Inox D7 Yüzey Temizleyici 750 Ml Yorumları

Parfümlü temizleyiciler almak istediğiniz etkiyi sağlarken hoş bir koku da sunar. Diversey D7 parfümlü yapısıyla hoş bir kokuya sahiptir. Parıltı vererek uygulandığı alanları güzelleştiren bu ürünün kullanımı da oldukça rahattır. Ürün su katılmaya ihtiyaç duyulmadan direkt olarak uygulanabilir. Uygulama yaparken yiyecek temasına yol açacak bir durum oluşturmamanız önemlidir. Diversey Suma İnox D7 metal yüzey temizleyici parfümlü 750 ml yorumlarına ulaşarak ürünün etkisi ve kullanım rahatlığı konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Temizleyici hakkındaki yorumları ürünü deneyimleyen müşteriler yaptığından bu fikirler sizin için yol gösterici olabilir. Bu sayede alacağınız yüzey parlatıcısı hakkında daha fazla detaya ulaşmış olursunuz. Siz de yüzeylerin daha canlı ve parlak görünmesi için bu içeriği kullanabilirsiniz. Böylece gıdayla teması olmayan paslanmaz çelik yüzeylerde uzun süre canlılık elde etmeniz mümkün olur.

Diversey Suma Inox D7 Metal Yüzey Temizleyici 750 ml Fiyatı

Diversey Suma Inox D7 Metal Yüzey Temizleyici 750 Ml Fiyatı

Temizlemek ve parlatmak istediğiniz yüzeyin türüne uygun ürün kullanmanız aldığınız verimi etkiler. Yiyecekler ile teması olmayan beyaz eşya yüzeyleri ve paslanmaz çelik yüzeyler için Diversey metal parlatıcıyı kullanmanız mümkündür. Bu ürün içeriğinde özel etkili farklı yağ molekülleri bulundurur. Temizleyici kazandırdığı özel parlaklıkla uygulandığı yerlerin güzel görünmesini sağlar. Cilalanmış parlak görünüm uzun süre etkisini korur. Bu özellik sizin için avantajlı olur. İçerik özel etkisi sayesinde parmak izi ve su lekelerine karşı da dayanıklılık sağlar. Koruma ve parlaklık sağlama noktasında oldukça işlevsel olan bu ürünü siz de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sayede yüzeyleri hem parmak izi ve lekelerden korursunuz hem de uzun süre parlak bir görünüm elde edersiniz. Diversey Suma İnox D7 metal yüzey temizleyici parfümlü 750 ml fiyatına Trendyol sayesinde indirimli fırsatlarla ulaşabilirsiniz.