Diversey Suma Grill D9 Ağır Yağ Çözücü Fırın Temizleme Maddesi 750 Ml

93,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diversey Suma Grill D9 Ağır Yağ Çözücü Fırın Temizleme Maddesi 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dolaz Express Satıcı Ünvanı: DOLAZ SÜT ÜRÜNLERİ GIDA TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT NAKLİYAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310057747300018 Vergi Kimlik Numarası: 3100577473
    Bu ürün Dolaz Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suma Grill D9, gıda ile ilgili yerler ve mutfaklardaki ağır yağ birikintilerinin periyodik temizliğinde kullanılan ağır hizmet yağ temizleyici maddedir.. Suma Grill D9, ağır yağlı fırınların, ızgaraların ve semenderlerin periyodik temizliklerinde kullanılan yüksek derecede alkali bir temizleme maddesidir. Yüzey aktif madde, alkali ve solvent karışımı olan bu ürünle karbonize olmuş yağlar bile temizlenir. Ürünün seyreltilmesi ile oluşacak solüsyonla kızartma tavaları da temizlenebilir. Güçlü alkali formül, karbonize yağları bile temizler.
  • Islak/kuru vakum makineleri ve kombine yer yıkama makinalarında kullanılabilir.
  • Fırınlar, ızgaralar ve semenderlerin temizliğinde ve seyreltilmiş hali ile kızartma tavalarında etkindir.
  • Uzun uçlu köpük aplikatörü uç noktalara uzanmayı kolaylaştırır, mist oluşumunu önler.
  • Nasıl Kullanılır? Fırın / ızgara temizliği: 1. Uygulanacak yüzeyin 80 oC nin altında olduğundan emin olunur (optimum 60-80 oC) 2. Ekipman veya yüzey üzerine spreylenerek ürün direkt uygulanır 3. Kirlilik derecesine göre 5-30 dakika beklenir 4. Bir fırça yardımı ile yumuşayan kirleri alınır 5. Sıcak, temiz su ile yüzeyi durulanır, kurumaya bırakılır Kızartma tavası temizliği: 1. Yağ süzülür, vanay kapatılır 2. Kaptaki yağ seviyesine kadar su doldurulur 3. Her 10 L su için 0.5-1 L Suma Grill D9 ilave edilir (5-10% w/w).Doldurulacak suyun miktarı tesbit edilir. 4. Kızartma tavası ısıtılır, 15-30 dakika kontrollü şekilde kaynatılır 5. Soğutulup boşaltıldıktan sonra tava içinde geri kalan kirler fırça veya ped ile temizlenir 6. Sıcak ve temiz su ile durulanır, kurumaya bırakılır Izgara aspiratör temizliği: 1. Izgarayı sökülüp demonte edilir 2. Her parça her 1 L sıcak su için 50-100ml Suma Grill D9 (5-10% ) koyularak hazırlanan solüsyona bastırılır 3. 15-60 dakika bırakılır 4. Temiz su ile durulanır, kurumaya bırakılır
Geri Bildirim Ver

Diversey Suma Grill D9 750 Ml Ağır Yağ Çözücü Fırın Temizleme Maddesi

Diversey yağ çözücü ağır kirlerin çıkarılması için özel olarak formüle edilir. Tüm yağ lekelerine karşı etkilidir. Özellikle yoğun kirler ve yanmış yağlar üzerinde son derece etkili sonuç verir. Üstün etkisi sayesinde özellikle endüstriyel kullanım için ideal bir seçimdir. Islak ve kuru vakum makineleri ile kombine yer yıkama makinelerinde de kullanıma uygundur. Evsel gereçlerde seyreltilerek kullanılması tavsiye edilir. 750 mililitre hacimli şişede satışa sunulur. Güçlü etkisi sayesinde az miktarlarda dahi kullanılması yeterlidir. Bu sayede ekonomik bir kullanım sunar. Diversey yağ çözücü:

  • Üstün bir kaliteye sahiptir. Yeterli ve yetkin hammaddeler kullanılarak üretilir. Bu sayede etkili sonuç alınmasını sağlar.
  • Pratik bir kullanıma sahiptir. Kolay bir şekilde uygulanır ve durulanır.
  • Geniş bir kullanım alanına sahiptir. Pek çok mutfak ekipmanının temizliği için kullanılabilir.

Suma D9 Grill Ağır Yağ Çözücünün Genel Özellikleri nedir?

Suma Grill D9 Yağ Çözücü Fırın Temizleme Maddesi

Suma Grill yağ çözücü özellikle endüstriyel kullanıma yönelik olarak hazırlanan başarılı bir kimyasal temizleyicidir. Evde kullanılan mutfak ekipmanlarının temizliği için de tercih edilebilir. Güçlü bir formüle sahiptir. Bu sayede yoğun kullanımın olduğu alanlarda bile etkili sonuçların pratik bir şekilde alınmasına katkı sağlar. Ağır yağların kolay bir şekilde arındırılması için formüle edilen Suma Grill D9 berrak ve kahverengi bir görünüme sahiptir. Diversey yağ çözücü alkali temelli bir temizleyicidir. Yüzey aktif maddesi alkali ve solvent bazlı bir karışımdan meydana gelir. Bu sayede yoğun yağ lekelerine bile kısa sürede derinlemesine etki eder. Diversey yağ çözücü fırın, semender, ızgara, aspiratör ve tava temizliğinde kullanılabilir. Seyreltilerek ya da doğrudan uygulanabilir.

Suma D9 Grill Ağır Yağ Çözücü Kullanışlı mıdır?

Diversey Suma Grill D9 ağır yağ çözücü fırın temizleme maddesi temizliği pratik hâle getirir. Yüksek etkili formülü en inatçı yağ lekelerinde bile son derece etkilidir. Güçlü formülü nedeniyle uygulama esnasında mutlaka kullanma talimatına uyulmalıdır. 80°C’den daha sıcak yüzeylere uygulanmamalıdır. Tava temizliğinde seyreltilerek kullanılması önerilir. Doğru uygulanması etkili sonuç alınmasına katkı sağlar. Diversey yağ çözücü uygulanan kirin yoğunluğuna göre yüzeylerde farklı sürelerde sonuç verir. Çözelti istenilen yüzeye uygulandıktan sonra bir süre kirlerin yumuşaması beklenmelidir. Ardından bir temizlik süngeri ya da fırçası ile kirler kolayca yüzeylerden çıkarılabilir. Ardından bol su ile durulama işlemi yapılmalıdır. Diversey yağ çözücü ile gerek evlerde gerek endüstriyel mutfaklarda kolayca hijyenik kullanım elde edilebilir. İnatçı lekeler kısa sürede ortadan kaldırılabilir.

Suma D9 Grill Ağır Yağ Çözücü Kaliteli midir?

Diversey yağ çözücü üstün kalitesini her kullanımda sunduğu etkili temizlik ile ortaya koyar. Doğru kullanımda yüzeylere zarar vermeden hijyen sağlar. Endüstriyel mutfak ekipmanları için uzun yıllardır kimyasal temizleyiciler üreten Diversey markası, nitelikli ve amaca yönelik hammaddeler kullanarak kaliteli ürünler hazırlar. Diversey yağ çözücü üstün kalitesi ile güvenli ve pratik bir kullanım sunar. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden hem uygun fiyatlı alışveriş yapabilir hem de gerçek kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz. Diversey Suma Grill D9 ağır yağ çözücü fırın temizleme maddesi 750 ml yorumları ile ürüne dair merak ettiklerinizin cevabını kullanıcılardan alabilirsiniz. diversey yağ çözücü yararlanarak ihtiyaçlarınızı hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz. Alışverişinizi bilgisayarınızı ya da cep telefonunuzu kullanarak kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede hem temizlik sırasında hem de alışverişiniz esnasında zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.