Divortex Dvx Mikrofiber Püsküllü Araç Yıkama Ve Kurulama Eldiveni

273 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Divortex Dvx Mikrofiber Püsküllü Araç Yıkama Ve Kurulama Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTPA DAĞITIM PAZARLAMA SAN. TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: ANTPA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070077955900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700779559
    Bu ürün ANTPA DAĞITIM PAZARLAMA SAN. TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dvx Mikrofiber Püsküllü Araç Yıkama ve Kurulama Eldiveni 2 in 1 Microfiber Wash Mitt Özellikleri:Orjinal Ürün.Ürün Kodu: AKS1021Arabanızın temizliğinde profesyonel detaylandırıcı.İki mikrofiber yüzeye sahiptir - genel yıkama için yumuşak püsküllü tarafı ve ağır kir temizliği için mikrofiber tarafıEliniz ileMikrofiber taraf kir ve nemi temizler, kaldırır, sıradan lif parçacıkları yüzey dışına iterKir ve parçacıkları kaldırarak çizilme ve hare izlerini en aza indirirMikrofiber ağ, inatçı kir, böcek ve katran kalıntılarını gidermek için idealdirYumuşak, yumuşak, çiziksiz ve tiftiksiz bir yapıya sahiptir.Tüm otomotiv boya çeşitleri için uygundur. Kullanım Talimatları:Her kullanımdan önce ürünü temiz suyla durulayın.Aracı araç yıkama eldiveni ile bölümler halinde yıkayın.Hepsi 2 arada 1 Mikrofiber Püsküllü Yıkama Eldiveni hafif dairesel hareketlerle yüzeye uygulayın.Fazla kir birikmesini önlemek için eldiveni düzenli olarak temiz suyla durulayın.Kullanımdan sonra, elle veya makineyi düşük ılık sıcaklıkta iyice yıkayın.Temiz su ile iyice durulayın ve saklamadan önce kurumaya bırakın. Orjinal Ürün.Fatura İle Gönderilir. Specifications:Give your car that professional detailed look.Features two microfibre surfaces - soft noodles for general washing and non-scratch mesh for heavy duty cleaningOne size fits all Mitt with non-slip elastic cuffMicrofibre cleans and lifts dirt and moisture, whereas ordinary fibre pushes particles around the surfaceMinimises scratching and swirl marks by lifting dirt and particlesThe microfibre mesh is ideal for removing stubborn grime, bug and tar residueSoft, gentle, non-scratch and lint freeSafe for all automotive finishes and bodywork Usage Directions:Rinse product prior to each use with clean water.Wash vehicle in sections with car wash and Microfibre Noodle Wash Mitt in a gentle circular motion.Regularly rinse mitt with clean water to remove excess dirt build up.After use, thoroughly wash by hand or machine at a low temperate.Rinse well with clean water and leave to dry before storing. Attention: Microfibre products will not scratch surfaces, however may pick up particles that can scratch.To prevent this, rinse product with clean water if there is excess build-up of dirt during use to release trapped particles.
Geri Bildirim Ver