Divortex Dvx Water Spot Terminator -su Kireç Lekesi Temizleme Jeli 16 Oz 473 Ml.

186 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Divortex Dvx Water Spot Terminator -su Kireç Lekesi Temizleme Jeli 16 Oz 473 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DS Detailing Store Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAR DEMİRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2790313310
    Bu ürün DS Detailing Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DVX Water Spot Terminator -Su Kireç Lekesi Temizleme Jeli 16 Oz 473 ml.Water Sport Ereser Gel Divortex'ten Yenilikçi Yeni Ürün. 100 % Yerli Üretim. Özellikleri :DVX Su ve kireç Lekesi çıkarıcı, zor su mineral lekelerini boya, cam ve cilalı metal yüzeylerden anında siler. Pasta & cila, yıkama yada benzer işlemler ile giderilemeyen su lekeleri için ideal bir üründür. Araç, tekne ve ev kullanımı için mükemmeldir. Jel formülasyonu sayesinde düz yüzeyler de kolaylıkla kalır. Kolay spreyleme ve silme özelliğinden dolayı sert silme gerektirmez. Duşa kabinlerde de kullanılabilir. Kullanımı : Divortex Oto şampuanı ile yıkayarak temizleyin ve lekeleri görünür hale getirin. Güneş altında uygulamayın. Soğuk yüzeyde çalışın lokal uygulama yapın (30 cm2 lik alanlar şeklinde). Aracın üzerinde ki diğer aşındırıcı kirleri uygulama yapılacak yüzeyi su püskürterek ıslatın. Küçük alanda bir uygulama süngeri ile çalışın. Arabanın boya yüzeyine, camına yada problemli bölgeye küçük miktarda sürün.Pad yada mikro ?ber bezle silin ve arkasından su sıkarak bölgeyi nötralize edin.Gerekirse ikinci defa uygulayın. Ürünü yüzeyde bekletmeyin. "Piano Black" yüzeylerde uygulamayınız Önemli :Güneş altında uygulama yapmayınız. Plastik eldiven ile kullanınız.Ambalajın ağzını kapalı tutunuz.Çocuklardan uzak tutunuz.El, vücut, yüz ve gıda temizliğinde kullanmayınız.Cilt ile temasında bol suyla yıkayınız.Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.Açık havada kullanınız. Orjinal Ürün.Fatura ile Gönderilir. Specification :DVX Water Spot Remover instantly erases water hard mineral stains from paintwork, glass, and polished metal surfaces. It is an ideal product for water spots that can not be removed by washing, polishing or similar processes. Works great for automobile, boat, and home use. It has gel formulation will remain on vertical surfaces for easy appliction. Easy spray –Wipe formula, hard scrubbing is not required. Application :Product should be shaken well before use.First of all wash away any abrasive dirt and debris particles from surface with Divortex car wash shampoo and make spots visible. Do not apply under the sun. Work on cool surface and make small part local application. (i.e. as 30 cm2 parts) Recommended application method is
  • Wet the application surface by spraying. Apply to product to small part with application pad.Spread a small amount to paint, glass of the car or problematic area.Rub in with a towel and rinse off (the neutralization). Apply second times, if necessary.Do not leave the product on the surface. Do not apply to "Piano Black" surfaces types.
Geri Bildirim Ver