Dixi Yüzey Temizleyici Yaban Gülü 2,5 L

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
174,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dixi Yüzey Temizleyici Yaban Gülü 2,5 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dixi Yabangülü Kokulu Yüzey Temizleyici, 24 saat hijyen ve ferahlık veren, ilk ve tek antibakteriyel yüzey temizleyicisidir. Yaban gülünün kattığı ferahlıkla marleylerinizi, fayanslarınızı ve parkelerinizi kusursuz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Daha parlak yüzeyler elde etmek istiyorsanız son durulama suyuna azıcık bir miktar sirke ilave edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Dixi Yüzey Temizleyici Yaban Gülü 2,5 lt ile Sağlıklı Bir Cilt

Mikroorganizmalar, bakteriler ve virüsler insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen unsurlardır. Bu unsurların kaldırılması ve yok edilmesi adına önemli olan temizlik, çeşitli şekillerde ve malzemeler ile yapılabilmektedir. İş yerinde, okulda, evde veya ofiste kullanılan bu malzemelerin seçiminde en önemli unsur hijyenik yapısı ve kokusu olmaktadır. Dixi yaban gülü yüzey temizleyici antibakteriyel özelliği ile kullanıldığı alandaki bütün mikroorganizma, bakteri virüsleri yok ederken bir yanda da muhteşem bir koku yaymaktadır. Yüzey temizleyici temel itibari ile her çeşit tipindeki yüzey alanındaki leke ve kirleri temizlemek için geliştirilen ve üretilen bir temizlik malzemesidir. Normal şartlarda yapılan temizlik çok daha uzun ve yorucu bir hal alırken Dixi yaban gülü yüzey temizleyici sayesinde bu işlem çok daha kısa ve zahmetsiz olmaktadır. İçeriğindeki maddelerin sağlığa zararı bulunmamaktadır.

  • Hijyenik Alanlar
  • Muhteşem Koku
  • Uzun Süreli Kullanım

Daha Hijyenik Alanlar İçin Yüzey Temizleyici Yaban Gülü 2,5 lt

Daha Hijyenik Alanlar İçin Yüzey Temizleyici Yaban Gülü 2,5 lt

Güzel bir kokuya sahip temiz bir oda, o ortamda bulunan kişiler tarafından pozitif bir intiba bırakırken olumlu enerji de yaymaktadır. Gerek eve gelen misafir gerek se iş yerine gelen müşteri, temiz bir ortamda oturmanın verdiği keyif ile çok daha güzel cümleler sarf etmektedir. Dixi yüzey temizleyici yaban gülü 2,5 lt, hem kokusu hem de antibakteriyel yapısı ile müşterilerin beğenilerini kazanmaktadır. Özel formülleri sayesinde hiçbir alana zarar vermeyen yüzey temizleyici, birçok malzemenin yerine kullanılabilir olmaktadır. Eskiden mermer için farklı, ahşap için farklı, fayans için farklı malzemeler kullanılırken Dixi yüzey temizleyici sayesinde bütün yüzeyler için bir tane malzeme yeterli olmaktadır. Bunun için yapmanız gereken şişe arkasında bulunan ölçülere uygun olarak suya Dixi yaban gülü yüzey temizleyici dökmektir.

Dixi Yüzey Temizleyici 2,5 lt ile Ailenizin Sağlığını Koruyun

Dixi Yüzey Temizleyici 2,5 l ile Ailenizin Sağlığını Koruyun

Vakit geçirilen ortamın temiz olması kişinin sağlığı için son derece önemli olmaktadır. Özellikle uyumak, yemek yemek veya oyun oynamak gibi aktivitelerin yapıldığı ortamlarda bu duruma çok daha dikkat edilmelidir. Yüzey temizleyici yaban gülü 2,5 lt içeriği bakımından insan sağlığına hiçbir zararı bulunmayan bileşenlerden oluşmaktadır. Uygulama yapılan alanda bulunan kirleri ve çeşitli türdeki lekeleri hızlı ve etkili bir biçimde çıkartabilmektedir. Ferahlık hissi veren yaban gülü kokusu ve antibakteriyel özelliği sayesinde ilk ve tek yüzey temizleyici olmaktadır. Yüzey temizleyici kullanılacağı ortamın büyüklüğüne göre değişik ölçülerde kullanılabilmektedir. Bir miktar su içerisine çok az miktarda dökebileceğiniz Dixi yüzey temizleyici ile büyük bir alanı temizleyebilirsiniz. Daha hijyenik ve güzel kokulu ortamlar için mutlaka Dixi yüzey temizleyici yaban gülü 2,5 lt tercih edilmelidir.

Kalitesiyle Öne Çıkan Dixi Yüzey Temizleyici Fiyatları ve Yorumları

Trendyol Aracılığı ile En Kaliteli Dixi Yüzey Temizleyici

Söz konusu olan temizlik ve hijyen olduğundan çok daha dikkatli ve seçici olunmaktadır. Temizlik malzemeleri alınırken nasıl temizlediğinin yanı sıra insan sağlığı için bir zararı olup olmadığı da araştırılmaktadır. Salon, oda, banyo, tuvalet, fayans, ahşap, beton veya laminant zemin gibi birçok türdeki alanda kullanılabilen Dixi yüzey temizleyici, yaban gülü kokusu ile ortamdakilere ferahlık hissi vermekle beraber sağlık açısından hiçbir zararı bulunmamaktadır. Trendyol Dixi yüzey temizleyici yaban gülü 2,5 lt yorumları ve değerlendirmelerinin yüksek olmasından da anlaşılabileceği gibi müşteri memnuniyeti oldukça iyi bir üründür. Türkiye’nin her iline teslimatı bulunan Dixi yüzey temizleyici, özenli bir şekilde paketlenmesi sayesinde teslimat sırasında hiçbir zarar görmemektedir. Daha temiz ve daha parlak yüzeyler elde etmek istiyorsanız Dixi yüzey temizleyici yaban gülü 2,5 lt satın alabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.