DIY Toys Flash Cards 5 li Süper Set Sayılar, Renkler, Şekiller, İlişki Kurma, Zıt Kavramlar

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,95 TL

Ürün Bilgileri

DIY Toys Flash Cards 5 li Süper Set Sayılar, Renkler, Şekiller, İlişki Kurma, Zıt Kavramlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gökmen Oyuncak Satıcı Ünvanı: GÖKMEN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0404053772200001 Vergi Kimlik Numarası: 4040537722
    Bu ürün Gökmen Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Sayılar *Renkler *Şekiller *İlişki Kurma *Zıt Kavramlar 2 yaş ve üzeri çocuklar için hazırlanmış çok eğlenceli eğitim seti. Eşleştirme Kartları Sayılar Renkler Şekiller İlişki Kurma Kartları ile sayılar, renkleri, şekilleri, ilişki kurmayı ve zıt kavramları öğrenecekler. Arkalı önlü kart görselleri sayesinde çocuklar istedikleri kartı seçecekler ve üzerinde bulunan görselin ne olduğunu ve ne işe yaradığı öğrenebilecekler. Çocukların konuşmaya başladıkları dönemde ki ilk olarak tanıyacakları nesneleri barındıran Eşleştirme Kartları Sayılar Renkler Şekiller İlişki Kurma Kartları ile çocuklar günlük yaşamda ki kelimeleri eğlenerek öğrenecekler. Kitap şeklindeki kutusu sayesinde çocuklar Eşleştirme Kartları Sayılar Renkler Şekiller İlişki Kurma Kartları istedikleri yere kolayca götürebilecekler. Çocuklar kartlar sayesinde kelime ve bilgi dağarcıklarını geliştirecekler.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver