Diytoy Diy Toy Ilk 50 Sözcük Flas Cards Montessori Eğitim Seti Eğlenceli Ve Eğitici

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,95 TL
Kurumsal Fatura
124,50 TL

Ürün Bilgileri

Diytoy Diy Toy Ilk 50 Sözcük Flas Cards Montessori Eğitim Seti Eğlenceli Ve Eğitici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZE&KA TOYS Satıcı Ünvanı: KAŞİF ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880325185
    Bu ürün ZE&KA TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu eğlenceli flash card çocukların dünyasında yer alan ilk 50 sözcüğü içerir. Bu sözcükler ve resimler çocukların konuşmayı öğrenmeleri için gerekli ilk adımları atmalarına yardımcı olacak eğlenceli bir eğitim setidir. 25 adet karttan oluşan Eğitici Oyuncaklar İlk 50 Sözcük Seti ile çocuklar meyveleri, sebzeleri, hayvanları, taşıtları, eşyaları, yiyecekleri, renkleri ve oyuncakları öğrenecekler. Arkalı önlü kart görselleri sayesinde çocuklar istedikleri kartı seçecekler ve üzerinde bulunan görselin ne olduğunu ve ne işe yaradığı öğrenebilecekler. Çocukların konuşmaya başladıkları dönemde ki ilk olarak tanıyacakları nesneleri barındıran Eğitici Oyuncaklar İlk 50 Sözcük Seti ile çocuklar günlük yaşamda ki kelimeleri eğlenerek öğrenecekler. 12 ay ve üzeri çocuklar için hazırlanmış çok eğlenceli eğitim seti.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver