Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye Diyanet Vakfı Islam Ilmihali 2 Cilt Takım

590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye Diyanet Vakfı Islam Ilmihali 2 Cilt Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPSEPETTE Satıcı Ünvanı: AZİM DAĞITIM KİTAP BASIM YAYINCILIK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127034411100015 Vergi Kimlik Numarası: 1270344111
    Bu ürün KİTAPSEPETTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ESER 2.EL STATÜSÜNDEDİR. TEMİZDİR AMA SIFIR DEĞİLDİR.
  • Türkiye Diyanet Vakfı Islam Ilmihali 2 Cilt Takım.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ali Bardakoğlu
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 Cilt Takım

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 cilt takım, şimdilerde dinin gerekliliklerini ve haram, helal kavramlarının neleri kapsadığını merak edenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Üstelik bu üründe 2 cilt bir arada sunulmakta ve ok daha fazla bilgiye kolayca erişebilmeniz sağlanır. Bu noktada Diyanet 2 ciltlik İlmihal ürününde alanında çok başarılı hocaların öğretileri ve din adına açıklamaları yer alır. Bu sayede din adına önemli bir felsefi bilgi geliştirirken ibadetlerinizi doğru ve düzenli olarak yapabilmeniz mümkün kılınır. Ayrıca ürünün Diyanet Vakfı tarafından yazılmış olması da içeriğinde yer alan bilgilere olan güvenin artmasına vesile olur. Siz de DYN2CLT koduyla ilgili ürüne erişim sağlayarak satın alma işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Açıklayıcı ve sade anlatım
  • Detaylı bilgi
  • 2 cilt

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali İçeriği

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali İçeriği

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 cilt takım kullananlar, kaynağın içeriğinde yer alan bilgilerin oldukça aydınlatıcı ve ibadetlere yönelik olduğunu belirtirler. Bu noktada ürünün içeriğinde ilk konuların ibadete dair olduğu bilinir. Bunlar arasında namazın, abdestin, haccın farzları ve orucun gereklilikleri gibi konular yer alır. Tüm bunların yanı sıra ilmihalde anlatılan temel kavramlar, hadis, sünnet, kelam, fıkıh, Esma-i Hüsna, Allah’ın sıfatları ve anlamları, melekler ve görevleri ve tahrif edilen semavi kitaplar hakkında bilgiler olarak sıralanır. Ayrıca ilmihalde insanların mutlaka kaçınmaları gereken büyük günahlardan bahsedilirken itikadi konular ve Müslüman bireylerin görevleri üzerine açıklamalar da bulunur. Siz de Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 cilt takım yorumlarını inceleyerek bu eşsiz ilmihali satın alabilirsiniz.

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 Cilt Fiyatı

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 Cilt Fiyatı

Şimdilerde milyonlarca kişi, ilmihallerin oldukça yüksek fiyatlarla satıldıklarından yakınırken Diyanet Vakfı Yayınları olaya el atarak 2 cilt olmak üzere harika bir ilmihal takımı ortaya çıkarır. Özellikle tüm Müslüman bireylerin erişim sağlayabilmeleri için uygun fiyat aralığında sunulan ürün, özelliğiyle her bütçeden insana hitap eder. Ayrıca Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 cilt takım fiyatı, içeriğinde yer alan bilgilerin yanında oldukça uygun fiyatlı kalır. Bu kaynakta yazan bilgiler ve açıklamalar, hiçbir kursta para karşılığında alamayacağınız şekilde sıralanır. Özellikle İslamiyet’i tam anlamıyla yaşamak isteyenler, farklı kişilere de Diyanet Vakfı tarafından sunulan İlmihal kitabını evlerinde bulundurmaları gerektiğinden bahsederler. Siz de İslami bilgilerinizi tazelemek ve ibadetlerinizi çok daha doğru bir şekilde yapabilmek için ilgili ürünü yeni fırsatlarla satın alabilirsiniz. Kitabı taşınabilir boyutu sayesinde istediğiniz her yerde okuyabilirsiniz.

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali Yorumları

Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali Yorumları

Son günlerde içeriğinin kalitesi ve fiyat tarifesiyle oldukça beğenilen Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 cilt takım satın alanlar tarafından olumlu yorumlarla karşılanır. Okuyucular, kitabın içeriğinin kalitesinden ve cildinin sağlamlığından bahsederken herkesin okuması gerektiğine de vurgu yaparlar. Tüm bunların yanı sıra okuyucular tarafından kitap kapaklarının sağlam ve sayfaların özenle basılmasından dolayı bu 2 ciltli kaynak uzun yıllar boyunca saklanabilir. Diyanet Vakfı Yayınları güvencesine de değinen okuyucular, kaynağın içeriğinde yer alan bilgilerin genel kapsamlarla ele alındığını ve konularla ilgili açıklamaların yer aldığını belirtirler. İslamiyet’in tüm detaylarıyla anlatıldığının ifade edildiği kitapla ilgili içeriğe dair herhangi bir olumsuz yorum yer almaz ve sürekli tavsiyelerin yapıldığı bilinir. Siz de Trendyol fırsatlarından yararlanarak Diyanet Vakfı Yayınları Türkiye İslam İlmihali 2 cilt takım satın alabilirsiniz.