Diyojen Yayıncılık Ikna Oyunları Henrik Fexeus

157,21 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
191,07 TL
Kurumsal Fatura
180,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diyojen Yayıncılık Ikna Oyunları Henrik Fexeus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İkna Oyunları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Henrik Fexeus
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Diyojen Yayıncılık Ikna Oyunları Henrik Fexeus Trendyol'da

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus ikna konusunda pek çok avantaj sağlayan, her şeyi açık ve basit şekilde anlatan üslup kalitesi yüksek bir üründür. 64 teknik, 4 ayrı oyun şeklinde gruplandırılarak keyifli ve kaliteli anlar yaşamanızı sağlar. İnsanların zihinsel süreç içinde yaşadığı psikolojik mekanizmalardan nasıl etkilendiği akıcı bir dille ifade edilmiştir.

 
  • Akıcı anlatım
  • Yüksek kurgu kalitesi
  • Psikolojik gelişim

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus Özellikleri

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus Özellikleri

İkna Oyunları kitap içeriğinde insanların düşüncelerini etkileyen ve onların sizin tarafınızda olmalarını sağlayan kılavuz niteliğinde bilgiler yer alır. Ayağınıza dolanan faktörler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini kurallar dâhilinde kolayca anlamanızı sağlar. Stratejik üstünlük kurmanız için ideal olup etkili ve başarılı teknikler öğrenmenize imkan tanır. Hangi durumda olursanız olun başkalarının size üstünlük sağlanmasını engelleyerek strateji geliştirmenize yardım eder. Felsefe alanında akademik eğitimden sonra iletişim uzmanı olarak basamakları hızla tırmanmanızı sağlar. Eğlendirerek eğitim konusunda beceri kazanmanıza olanak sağlayan bu eser basıldığı günden bu yana büyük başarı elde etmiştir. Kitap kâğıdından üretilmiş olup karton kapak tasarımı ve orijinal yapısı ile uzun süre emniyetli ve rahat şekilde kullanılabilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz kurgu kalitesi yüksek bu eser psikolojik sağlığınızı korur ve geliştirir. Uzmanlar tarafından kaleme alınmış olup geniş bir alana hitap eder. İnsan psikolojisinin karmaşık ve tahmin edilmesi zor yapısını çözebilen insan psikolojisi üzerinde yoğun bilgi birikimine sahip bir eserdir. Öğrenciler, psikologlar, psikiyatristler ve doktorlar tarafından oldukça ilgi görür.

 

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus İşlevleri

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus İşlevleri

İkna Oyunları Henrik Fexeus eğitim görenlerin yanı sıra eğitimi olmayanlar için de tavsiye edilen kişisel gelişim kitapları arasında yer alır. Kişilerin kendisini anlamasını sağlayarak düşünce yapısını geliştirebilen öğretici kitap ilgi alanlarınıza hitap edebilir. İnsan beyninin işleyişini iyi öğrenerek kendinizi geliştirmek isteyenler için derin ve geniş konulu bir eserdir. Ülkemizde ve dünya çapında popülerliği giderek artmakta olup oldukça yoğun ilgi görür. Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek stratejik üstünlük kurmanıza olanak sağlayan bu ürünü bilinçli ve doğru şekilde satın alabilirsiniz. Etkili teknik ve beceri kazanmanıza olanak sağlayan geliştirici kılavuz niteliğinde bir kaynaktır. Kendi hayatınızda aradığınız iç huzuru yakalamanıza olanak sağlayan bu eserle kendinizi ve çevrenizi rahatlıkla tanıyabilirsiniz. Kadın ve erkek davranışlarının yanı sıra sosyal çevrede doğru yol ve yöntem öğrenmenize olanak sağlayan eğitici bir eserdir. İnsanın kendi psikolojisini kavramasına yardım ederek ikna etme becerisi kazandırabilir. Hatalarımızdan ders çıkararak davranışlarınızı anlayıp kavradıktan sonra sağlıklı ve doğru şekilde hareket etmenizi öğütler.

 

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus Fiyatı

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus Fiyatı

Diyojen Yayıncılık İkna Oyunları Henrik Fexeus fiyat bilgisi basım yılı, sayfa sayısı ve baskı kalitesine göre farklılık gösterebilir. Kampanya dönemlerini takip ederek düşünsel ikna etme kabiliyeti kazandıran bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Hayattan ders çıkarmanızı sağlayarak sosyal çevrenizde başarılı ve sağlıklı iletişim kurmanızı sağlayan bu eser oldukça ilgi görür. Son yıllarda popülerliği artan, kişilerin kendisini tanımalarına ve hayatlarına yön vermelerine olanak sağlayan eğitici bir eserdir. Okunması oldukça zevkli olup dikkat, odaklanma, mutluluk karar verme gibi pek çok kavramı bilimsel veriler ışığında okuyucuya aktarır. Kurgu kalitesinin yanı sıra sürükleyiciliğiyle de okurlarından tam not alan kişisel gelişim tabanlı bir eserdir. Odaklanmayı arttırarak oyunda kabiliyet kazanmanıza olanak sağlar. Kendinizi iyi tanıma şansı yakalayıp gelişebileceğiniz kılavuz niteliğinde bir kitaptır. Akıcı okuma yapmak istiyorsanız müşteri yorum ve puanlamalarını analiz ederek kitabı bilinçli şekilde alabilirsiniz. Başarının yollarını kavrayarak kişisel gelişiminizi olumlu yönde etkileyen ve psikolojik gelişimini hızlandırabilen bu ürünü cazip fiyat seçenekleri ile Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.