Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArenaStore Satıcı Ünvanı: GND SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396109499300001 Vergi Kimlik Numarası: 3961094993
    Bu ürün ArenaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu

Diytoy manyetik kıyafet giydirme oyunu çocukların hayal gücünü ve yaratıcılıklarını geliştirebilen oldukça eğitici bir oyundur. Kıyafetler manyetik yapıda olduğu için manken figüre kolay ve pratik şekilde takılıp çıkarılabilir. Çocukların hayal güçlerini harekete geçirerek yaratıcılıklarını geliştirmelerine olanak sağlayan özel bir üründür. Çocukların giyim konusundaki bilgilerini geliştirmelerine yardım ederek oyun oynama becerisi kazandırabilir. Öğrencilere, arkadaşları ve aileleriyle iş birliği yapma fırsatı sunan ve sosyal becerilerini geliştirebilen özel bir oyundur.

  • Renkli şık tasarım

  • Eğitici içerik

  • Çocuklarınızın gelişimi

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu Özellikleri

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu ÖzellikleriDiytoy manyetik kıyafet giydirme oyunu özellikleri ürünün çocukların hayal dünyasını zenginleştiren renkli yapısını ön plana çıkarır. Çocuklar, farklı kıyafet kombinasyonlarını deneyerek kendi yaratıcılıklarını sergileyebilir. Çocukların giyim konusundaki bilgilerini geliştirmelerine yardım eden oldukça eğitici bir oyundur. Bu oyun sayesinde çocuklar, farklı kıyafetlerin isimlerini ve nasıl giyildiklerini kısa sürede rahatlıkla öğrenebilir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için ideal olup çocukların el-göz koordinasyonu geliştirebilir. Çocukların ince motor becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunabilir. Öğrenmeyi keyifli hale getirerek çocuklarla gününüzü keyifli ve kaliteli şekilde geçirmenize yardım eder. Çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri bu oyun, ebeveynler tarafından oldukça ilgi görür. Çocukların giyim konusundaki bilgilerini geliştirerek keyifli bir öğrenme deneyimi yaşatır. Dayanıklı malzemesi, kullanışlı yapısı ile öne çıkan ergonomik bir üründür. Taşınabilir boyutlarıyla rahat kullanım imkânı sunar. Çocukların istedikleri her yerde rahatlıkla oynayabilecekleri, kullanım alanı geniş bir malzemedir.

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu Kullanımı ve Yorumları

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu Kullanımı ve YorumlarıDiytoy manyetik kıyafet giydirme oyunu, çocukların irili ufaklı kıyafet kombinasyonları deneyerek kendi yaratıcılıklarını sergilemelerine imkan tanır. Çocuk manken figürüne ceket, elbise, şapka, ayakkabı ve çanta gibi ürünler takarak hayalindeki iş kadınını kolaylıkla yaratabilir. Ayrıca çocuklar mayo, şort, tişört ve güneş gözlüğü gibi ürünlerle de plaj hayalini rahatlıkla gerçekleştirebilir. Çocukların stil zevki ve hayal güçlerine hitap edebilen bu ürün, yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardım eder. Çocuklar farklı kıyafet ve figürler hayal ederek kendi yaratıcılıklarını ön plana çıkarabilir. Diytoy manyetik kıyafet giydirme oyunu yorum ve değerlendirmeleri ürünün çocukların giyim konusundaki bilgilerini pekiştirerek öğrenmeyi kalıcı hale getirebilen eğitici yapısını ön plana çıkarır. Çocuklar elbiselerin ne olduğunu ve nasıl giyildiğini rahatlıkla öğrenebilir. Çocukların giyim konusundaki bilgilerini geliştirmelerine olanak sağlayan renkli ve şık bir üründür. Oyun sayesinde çocuklar farklı kıyafetlerin isimlerini kolayca öğrenerek moda zevklerini ortaya çıkarabilir. Çocukların el ve göz koordinasyonu, ince motor becerilerini geliştirmelerine imkân tanır.

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu Fiyatı

Diytoy Manyetik Kıyafet Giydirme Oyunu FiyatıDiytoy manyetik kıyafet giydirme oyunu fiyat bilgisi, ürünün adedine ve orijinalliğine göre farklılık gösterebilir. Çocukların el ve göz koordinasyonlarını, ince motor becerilerini geliştirebilecekleri bu oyun, keyifli bir öğrenme deneyimi yaşatır. Çocuklar oyun oynarken eğlenceli bir gün geçirir. Oyun sırasında eğlenen çocuklar, oyun içindeki bilgileri oldukça kolay ve pratik şekilde öğrenir. Çocuklar oyun sırasında iletişim kurmanın ve paylaşmanın önemini kavrayabilir. Dayanıklı yapı özellikleri sayesinde uzun süre ilk günkü orijinalliği ile kullanılabilir. Manyetik parça tasarımı sayesinde çocuklar kıyafetlerini kolaylıkla değiştirip istedikleri tasarımı yapabilir. Çocukların farklı sektör, mevsim ve tema konseptlerini kolayca öğrenmelerine yardım eden, çeşitli meslek grupları hakkında bilgi edinmelerine olanak sağlayan eğitici temalardan oluşur. Çocuklarınızla istediğiniz her yerde keyifle oynayabileceğiniz, taşınabilir boyutlarda tasarlanan bu ürün, eğlenceli bir etkinlik olarak sıklıkla tercih edilir. Eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunan bu oyun sayesinde çocuğunuzla keyifli zaman geçirerek yeni bilgiler edinmesine katkı sağlayabilirsiniz. Öğrenme sürecini eğlenceli ve eğitici hale getire bu ürünü Trendyol’da araştırarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.