Diytoy S Hafıza Set Ilk 100 Sözcük Zeka Oyun Kartları Ve Ilk 50 Hafıza Kart Dy-set001

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Diytoy S Hafıza Set Ilk 100 Sözcük Zeka Oyun Kartları Ve Ilk 50 Hafıza Kart Dy-set001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NW GROUP Satıcı Ünvanı: SEM TEKSTİL NAKLİYE İHRACAT-İTHALAT TARIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760045303200011 Vergi Kimlik Numarası: 7600453032
    Bu ürün NW GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgili anne babalar
  • ikili set uygun fiyata Ilk 100 sözcük Bu eğlenceli flash cardlar çocukların dünyasında yer alan ilk 100 temel sözcüğü içerir. Bu sözcükler ve resimler ile çocuklarınızın konuşmayı öğrenmeleri için gerekli ilk adımları atmalarına yardımcı olabilir, erken yaşta zeka gelişimlerine katkı sağlayabilirsiniz. Temel amaçlar: 1-Zeka gelişimi 2-Konuşma becerisi 3-Merak uyandırma 4-Görsel hafıza 5-Nesneleri tanıma Ilk 50 hafıza kart 1-Oyuna başlamadan önce kartlar karıştırılır. Arka yüzleri oyunculara bakacak şekilde sırayla dizilir. En küçük oyuncu kartlardan 2 tanesini ön yüzlerini çevirerek oyuna başlar. 2-Iki kart birbirinin aynısı değilse kapatır. Sıradaki oyuncu istediği hafıza kartını açar. Kartlar birbirinin aynısı ise kartları alır ve 2 yeni hafıza kartı açar. Çevrilen kartlardaki resimlerin aynı olması durumunda kartları alıp önüne koyar. Kartlar aynı değil ise sıra bir diğer oyuncuya geçer. Kural: oyun boyunca kartların yeri değiştirilemez ve her oyuncunun açılan kartı görmesi sağlanır. Hedef: kartları hafızada tutarak en çok benzer kartı rakiplerden fazla toplamak. Bilgilendirme: oyuna başlarken daha az kartları olan taşıtlar ve yiyeceklerden başlayıp, adım adım kart sayısını ve grubunu arttırarak oyunu zorlaştırabilirsiniz. Kazanımlar: 1-Hafıza güçlendirme 2-Zeka gelişimi 3-Strateji geliştirme 4-Nesneleri tanıma 5-Merak uyandırma 6-Ince motor becerileri 7-Konsantrasyon çocukların
  • zeka gelişimlerini, konuşma becerilerini, merak uyandırma, görsel hafıza ve nesneleri tanımasına yardımcı olmaktadır. Önemli: +2 yaş üzerdir Kutu ölçüsü: 15,5 x 5 x 21 cm.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver