DizaynButik Çiçek Açan Badem Ağacı-vincent Van Gogh Kanvas Tablo | 100x70cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DizaynButik Çiçek Açan Badem Ağacı-vincent Van Gogh Kanvas Tablo | 100x70cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 Pamuk Kumaş: Tüm kanvas tablolarımızda 280gr/m2 %100 pamuk astarlı birinci sınıf sanatsal kanvas kumaşlar kullanılmaktadır.
  • 1.Sınıf HD Dijital baskı sistemi: Yüksek Baskı Çözünürlüğü Ürünlerde piksel bozukluğu ve görüntü bulanıklığı görülmez. Tüm tablo modelleri yüksek görüntü çözünürlüğüne sahiptir.
  • Ürün Ebadı: 100x70cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

DizaynButik Çiçek Açan Badem Ağacı Van Gogh Kanvas Tablo

Evlerimizde duvar aksesuarları olarak kullanmış olduğumuz ürünlerden bir tanesi de tablolar olmaktadır. Çiçek açan badem ağacı tablo da salonlara, oturma odalarına şıklık katacak olan parçalardan bir tanesidir. Bu kanvas tablo %100 pamuk kullanılarak tasarlanmıştır. 280 gr/m2 pamuk astarlı olarak kullanılan bu ürün birinci sınıf sanatsal kanvas kumaşlar kullanılarak imal edilmiştir. Badem ağacı tablosu arka planı gökyüzü mavisi ve çiçek açmış şekilde tasarlanmıştır. Ürün ebatı 100 cm* 170 cm olan bu model yüksek bir çözünürlüğe sahip olmaktadır. 1. sınıf HD dijital baskı sistemleri ile imal edilen bu tablo görüntü kalitesi yüksek olması sebebi ile herhangi bir görüntü bulanıklığına da sebebiyet vermemektedir.

  • Yüksek Görüntü Kalitesi
  • Kaliteli Baskı
  • %100 Pamuk

Çiçek Açan Badem Ağacı-Vincent Van Gogh Kanvas Tablo Tasarımı

Çiçek Açan Badem Ağacı-Vincent Van Gogh Kanvas Tablo Tasarımı

Çiçek açan badem ağacı tablo ile sizler de şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Kanvas kelimesi İngilizce’de tuval anlamına gelmektedir. Dijital baskı ile ülkemizde eş anlamlı bir şekilde kullanılan bu kavramın tarihi 90’lı yıllara kadar uzanmaktadır. Kâğıt türevlerinin yanı sıra pamuk olan kumaşlar üzerine dijital baskı yapılarak tasarlanan bu kablolarda kaliteli ve nitelikli bir baskı yapılmalıdır. Aksi takdirde elde edilen görüntü kalitesi de iyi olmayacaktır. Çiçek açan badem ağacı Van Gogh baskıya uygun olan boyutlar ile yüksek çözünürlükte dijital baskı makineleri kullanılarak tasarlanmaktadır. İyi bir baskı ekipmanı varsa ve teknolojik bir altyapıya sahipseniz başarılı sonuçlar elde etmek de kolay olacaktır. Nitelikli bir görsel elde etmek için orijinal kartuşlar kullanılmaktadır. Piyasada var olan dolma ve kalitesiz kartuşların yanı sıra kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan bu tablo evinizde bahar havası hissettirecektir.

Dizayn Butik Çiçek Açan Badem Ağacı Kanvas Tablo Kullanımı

Dizayn Butik Çiçek Açan Badem Ağacı Kanvas Tablo Kullanımı

Çiçek açan badem ağacı kanvas tablo adeta bahardan gelen esintiler ile salonlarınızı, oturma odalarınızı, ofislerinizi vb. alanları süslemektedir. Duvarların boş olması evin soğuk duvarlarının ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Bu amaçla sizler de çeşitli duvar aksesuarları kullanarak şık bir tasarım elde edebilirsiniz. DizaynButik çiçek açan badem ağacı-Vincent Van Gogh kanvas tablo | 100x70cm DBKT0101 ölçüleri de duvarda son derece şık durmaktadır. Ölçüleri yeterli olan bu model ile şık bir dekorasyon da hazırlayabilirsiniz. Özellikle diğer mobilyalarınız ve duvar boyalarınız ile tasarlayacağınız bu şık model sayesinde evlerinizde daha sıcak bir görünüm elde edebilirsiniz. Özenle tasarlanmış olan bu tabloda badem çiçeğinin esrarengiz hikâyesini de hatırlama fırsatı elde edebilirsiniz.

Çiçek Açan Badem Ağacı-Vincent Van Gogh Kanvas Tablo Yorumları

Çiçek Açan Badem Ağacı-Vincent Van Gogh Kanvas Tablo Yorumları

Dizayn butik çiçek açan badem ağacı-Vincent Van Gogh kanvas tablo | 100x70cm ile sizler de ünlü bir tablo dizaynı sahibi olabilirsiniz. Baharı müjdeleyen bu çiçekler ile ortalık edata gelinlik giymiş gibi beyaz bir renge bürünmektedir. Van Gogh ünlü Badem Ağacı tablosu badem çiçeklerini resmetmiştir. Phyllis ile Demophon aşkı arasında yıllardır süregelen bu efsane Truva savaşının henüz yeni bittiği bir döneme rastlamaktadır. Dizaynbutik çiçek açan badem ağacı-Vincent Van Gogh kanvas tablo | 100x70cm satın al diyerek sizler de bu tabloyu satın alabilirsiniz. DizaynButik Çiçek Açan Badem Ağacı-vincent Van Gogh Kanvas Tablo | 100x70cm yorum kısmında da yorumları inceleyebilirsiniz. Sizler de bu muhteşem aşk hikâyesini yansıtan ve Phyllis’in insanken badem ağacına dönüşmüş ve gözyaşları ile çiçeklenmiş olan bu tabloyu Trendyol aracılığı ile inceleyebilirsiniz.