DJI Osmo Pocket 2 Aksiyon Kamerası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DJI Osmo Pocket 2 Aksiyon Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük 4K
  • Renk Siyah
  • Arttırılabilir Hafıza (Hafıza Kartı Desteği) Var
  • Dahili Hoparlör Var
  • HDMI Var
  • Fotoğraf Çekimi Var
  • Kumanda Var
  • Su Geçirmezlik 1 ATM
  • Türkçe Menü Yok
  • USB Var
  • Wireless Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

DJI ASFSRGOFBKDF Osmo Pocket 2 Gimbal Kamera

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal kamera olabildiğince küçük boyutlarda tasarlanmış, taşınabilir bir cihazdır. Teknoloji çağında portatif ve üst düzey performans sağlayan bu ürün, kullanıcılardan tam not alır. Kamera hareket hâlindeyken bile keskin fotoğraflar ve pürüzsüz videolar çekmek için idealdir. Ürün değişik platformlarda kaliteli içerikler hazırlamanıza yardımcı olur. DJI Osmo Pocket 2 tek elle kullanıma uygun olduğundan saniyeler içerisinde nitelikli görüntüler elde etmenizi sağlar. Ürünün kolay taşınabilme özelliği cihazın dilediğiniz her ana eşlik etmesini sağlar. Kamera tüm bu özelliklerinin yanı sıra oldukça hafif ve şıktır.

  • Çözünürlük: 4K
  • Arttırılabilir Hafıza: Var
  • Renk: Siyah

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal Kamera Çözünürlüğü Nasıl?

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal Kamera Çözünürlüğü Nasıl?

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal 4K çözünürlük kalitesi ile tüketicilere sunulur. Ürünün 10 metreye kadar su geçirmezlik özelliği bulunur. Kameranın boyutları 124,7 x 38,1 x 30 mm iken ağırlığı ise sadece 117 g'dır. Tüm bu özellikleri ürünü taşımayı kolaylaştırır. Cihazın kontrol edilebilir menzilleri; pan -230 ° ilâ + 70 °, eğim -100 ° ilâ + 50 °, rulo ± 45 ° şeklinde tasarlanır. Kameranın kontrol edilebilir hızı 120 °/saniye olarak belirtilir. Pek çok yeni nesil cihazla uyumlu olan ürün, MP4 video ve JPEC/DNG formatında içerik üretir. Lipo batarya kullanılan cihazın şarj kapasitesi 875 mAh’tır. Ürün bu yönüyle saatler boyunca size eşlik edebilir. Yaklaşık 73 dakika içerisinde bataryasını hızlı bir şekilde doldurur ve 140 dakika çekim yapma imkânı sağlar.

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal Kamera Kullanım Alanları Neler?

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal Kamera Kullanım Alanları Neler?

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal kamera oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün özel günlerde unutulmaz anıları kaydetmek için tercih edilebilir. Cihaz düğün, nişan ve parti organizasyonlarında en hareketli dakikaların yüksek çözünürlükle saklanmasını sağlar. Ayrıca sportif aktiviteler ve ekstrem sporlar sırasında da tüm detayları kaydeder. Ürün titreşim engelleme özelliğine sahip olduğu için hareket anında bile yüksek görüntü kalitesi sunar. Hafif tasarımı elde taşımaya uygundur. Bu yönü onu, seyahat eden ve gezip gördüğü yerleri paylaşmayı seven bireyler için ideal hâle getirir. Özellikle sosyal medya platformları için içerik üreten kullanıcılar DJI Osmo Pocket 2 Gimbal kamerayı tercih edebilir. Cihazın kutu içeriğinde ürüne ek olarak koruyucu kap, lightning adapter, USB-C adaptörü, bilet askısı, güç kablosu, mini control stick ve tripod mount bulunur.

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal Kamera Su Geçirir mi?

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal Kamera Su Geçirir mi?

DJI Osmo Pocket 2 Gimbal su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Cihaz ile 10 metreye kadar su altında görüntü elde etmek mümkündür. Bu anlamda ürün dalış faaliyeti gerçekleştiren kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edebilir. Ayrıca cihaz dayanıklı ve sağlam malzemeden yapılmıştır. Bu malzeme yapısı kamerayı yıllar boyunca kullanabilmenizi sağlar. DJI Osmo Pocket 2 Gimbal kamera yorumlarında da tüketicilerden tam not almıştır. Pek çok kullanıcı cihazın şık, işlevsel ve dayanıklı olduğundan bahsetmiştir. Sosyal medya fenomenleri, sporcular, gezginler, fotoğraf tutkunları ve daha nicesi DJI Osmo Pocket'in etkileyici performansı karşısında beğenilerini ifade eder. 4K çözünürlük sunan bu aksiyon kamerası hem düz hem de eğimli zeminlerde kullanıma uygundur. Siz de bu ürüne sahip olarak kaliteli ve yüksek çözünürlüklü görüntüler elde edebilirsiniz. Sadece birkaç dakikada Trendyol'dan sipariş ederek dilediğiniz adrese kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca cihazı, yakınlarınız için bir armağan olarak da düşünebilirsiniz.