DJI Ryze Tello Drone (RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR)

800 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DJI Ryze Tello Drone (RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DJI Satıcı Ünvanı: SERGAM TURİZM OTELCİLİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837045316100019 Vergi Kimlik Numarası: 8370453161
    Bu ürün DJI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dji Tello Ryze Tech Tello (DJI Türkiye Yetkili Satıcısı Garantili) Drone Dji Tello Ryze Tech Tello (DJI Türkiye Yetkili Satıcısı Garantili) Drone Dji Türkiye Resmi Garantili Profesyonel uçuş öncesi deneyim kazanın, kodlama eğitimiyle dronelar hakkında daha çok şey öğrenin. Kendinize bir Tello alın ve Drone uçurmanın ne kadar harika olabileceğini görün. RYZE TECH TELLO DRONE (DJI Desteğiyle) RYZE TECH TELLO DRONE ( Powered by DJI) Çocuklar ve yetişkinler için olan bu drone ile ilk defa uçuş yapacaksanız iyi bir eğitim cihazı olabilmesinin yanı sıra uçuş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Hemen bir Tello satın alın ve uçuş yapmanın ne kadar mükemmel bir şey olduğunun farkına varın. DJI TELLO DRONE İLE EĞLENİN Hem çocuklar hemde yetişkinler için en eğlenceli drone TELLO, etkileyici ufak ve kullanımı kolay drone dur. DÜNYAYI KUŞGÖZÜNDEN GÖRÜN Nerede olduğunuzun önemi yok, evde, ofiste, arka bahçenizde istediğiniz an yep yeni görüş açılarıyla çevrenizi görebilir, heyecanlı perspektifler yakalayabilirsiniz. Çift anteni ve canlı görüntü aktarımıyla TELLO hep yanınızda! DJI Tello Drone 13 dk UÇUŞ SÜRESİ 100 metre KUMANDA MESAFESİ 720p HD GÖRÜNTÜ AKTARIM 2 adet ANTEN DRONE İLE MÜTHİŞ FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLAR KAYDEDİN Yüksek kaliteli imaj işlemcisi ile donanımlı TELLO inanılmaz fotoğraf ve video kayıtları alabilir. Neredeyse pro seviyesinde kayıtlar alın ve sosyal medyada paylaşın. · EZ shots: Circle 360 ve up&away uygulamaları ile koordine kısa videolar çekin, paylaşın · Elektronik imaj stabilizasyonu: Sarsıntısız havadan görüntüleme · Intel işlemci: Profesyonel işlem gücü daha yüksek kalite görseller · 5 MP fotoğraf: Yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla hatıralarınızı saklayın. GÜVENLİ DRONE Rahatlayın TELLO güvende. Düşük ağırlıklı ve dayanıklı tasarımı, yazılım ve donanım korumasıyla birleşerek güvenle uçuş yapmanızı sağlar. Otomatik İNİŞ / KALKIŞ Düşük BATARYA KORUMASI Güvenli İniş BAĞLANTI KESİLSEDE Vision POZİSYONLAMA SİSTEMİ DRONE KODLAYIN Oyun, öğrenme aşamasının önemli bir parçasıdır. TELLO MIT tarafından tasarlanan Scratch desteği ile, gençlerin ve çocukların başlangıç seviyesi programlama öğrenirken eğlenmelerini sağlar. Daha gelişmiş bir yazılım ihtiyacı duyarsanız TELLO SDK desteği de sunmakta. TEKNİK ÖZELLİKLERİ Drone Ağırlık: Yaklaşık 80 g (batarya ve pervaneler dahil) Boyutlar: 98×92.5×41 mm Pervane: 3 inç Fonksiyonlar: Menzil bulucu, Barometre, LED, Görüntüleme sistemi, 2.4 GHz 802.11n Wi-Fi, 720p canlı görüntü Port: Micro USB Şarj Portu Uçuş Performansı Maks. Uçuş Menzili: Yaklaşık 100m (Çevresel etmenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.) Maks. Hız: 8 m/s Maks. Uçuş Süresi: 13 dakika Maks. Uçuş Yüksekliği: 10 m Kamera Fotoğraf: 5MP (2592×1936) FOV: 82.6° Video: HD 720p/30fps Format: JPG(Fotoğraf)
  • MP4(Video) EIS: Evet Batarya Sökülebilir Batarya: 1.1Ah/3.8V DJI Tello Drone KUTU İÇERİĞİ · Tello Drone · Batarya · Pervaneler(4 çift) · Pervane Koruyucuları(1 set) · Pervane Demonte Aparatı DJI Türkiye Yetkili Satıcısı Garantilidir. Drone Ağırlığı 0 - 499 gr Türü Kameralı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dji Ryze Tello Drone (Resmi Distribütör Garantilidir)

Ryze Tello Drone kodlama eğitimine sahip DJI destekli drone çeşididir. Drone hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından beğeniyle kullanılır. Eğitim ve deneyim kazanmak için kullanılabilir. Hem eğlence hem de öğrenim imkanı sağlayan Dji Tello sayesinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

  • 13 dakikalık uçuş süresi
  • 100 metre menzilli kumanda
  • Yüksek çözünürlüklü görüntü kaydı

Dji Ryze Tello ile Yeni Bir Uçuş Deneyimi

Dji Ryze Tello ile Yeni Bir Uçuş Deneyimi

Ryze Tello yeni görüş açıları sağlayarak çevrenizi daha ayrıntılı olarak görebilmenize yardımcı olur. Çift antenli ürün, canlı görüntü aktarımı özelliğiyle etrafı anlık olarak takip etmenizi sağlar. Bu ürünü kullanarak video çekimi yapabilir ve kısa filmler oluşturabilirsiniz. Tello Drone fiyat karşılaştırması yapabilir, ürüne dair pek çok özellik hakkında fikir alabilirsiniz.

Dji Ryze Tello evde, ofiste ve açık alanda kullanıma uygundur. Dji Ryze Tello Drone çift antene sahiptir. Ryze Tech Tello canlı görüntü aktarımı ile 720p HD ekran deneyimi sunar. Dji Ryze Tello Drone özellikleri arasında görüntüleri video ve fotoğraf şeklinde kaydetme ve sosyal medyada paylaşma olanağı yer alır. Ergonomik tasarımı sayesinde yetişkinlere ve çocuklara pratik kullanım imkanı sunan Ryze Tello Edu Drone (Dji ürünü) kodlanabilir yapıya sahiptir ve farklı dilleri de destekler. Sürükle bırak mantığıyla çalışan ürün komutları anında algılayarak geliştirilmiş bir sürüş deneyimi sağlar.

    Ryze Tech Kameralı Drone Modelleri

    Ryze Tech Kameralı Drone Modelleri

    Dji Tello Ryze Tech kameralı drone elektronik imaj stabilizasyonu sağlayarak havada olduğu süre boyunca sarsıntı olmadan görüntü kaydeder. Tello drone inceleme ve yorum detaylarında ürüne ait müşteri deneyimlerini görebilirsiniz.

    Ryze Tello global kameralı drone modeli işlemcisiyle daha kaliteli görüntü ve video kayıtları çekmeye yardımcı olur. 5 MP fotoğraf kalitesi sağlayan Tello Drone özellikleri arasındaki yüksek çözünürlük ve geniş depolama alanı imkanı müşterileri memnun kılar. Kullanırken otomatik bir iniş çıkış deneyimi yaşatır. Batarya koruması sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Dji Ryze Tello Drone (resmi distribütör garantilidir) ADMQ2467 düşük bir ağırlığa sahiptir. Cihaz yazılımı ve donanımıyla güçlendirilerek uçuş sırasında daha pratik bir kullanım sağlamaya yardımcı olur. Pozisyonlama sistemine sahip Dji Tello özellikleriyle çevresel etmenlere bağlı olarak uçuş performansını iyileştirir. 100 metre uçuş menzili ve 8 m/s maksimum hızına sahiptir.

      Uygun Fiyatlı Dji Ryze Çeşitleri

      Uygun Fiyatlı Dji Ryze Çeşitleri

      4 çift pervaneye sahip olan Dji Tello Drone özellikleri arasında 13 dakika uçuş süresi dikkat çeker. 10 metre uçuş yüksekliğin ulaşabilen ürün, 3 inç pervaneye sahiptir. Dji Tello Drone inceleme yapanlar duydukları memnuniyeti dile getirir. Ryze Tello Drone özellikleri arasında yer alan sürüş programlama, görev pedleri, tutarlı sabit kalma beğenilen özelliklerdir. Dji Tello Drone fiyat incelemesi yapıldığında özelliklerini karşıladığı görülür. Dji Tello fiyat değerlerini ve kullananların yorumlarını inceleyerek ürüne ait aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Tello Ryze Tech Drone Dji fiyat değerlendirmesi yapanlar cihazın havada sabit kalma ve sarsıntısız çalışma özelliklerinden bahseder. Dji Ryze Tello Drone yorum ve değerlendirmeleri satın alma sürecinde size yol gösterebilir. Ryze Tello Drone Combo modeli kolay kullanıma sahip bir arayüzle tasarlanır. Ryze Tello Drone inceleme yapanlar paket içeriğinde yer alan uçak, pervane ve akü ürünlerinden memnun kaldığını belirtir. Dji Ryze Tello Drone fiyat incelemesi yapabilir, paket içeriği hakkında bilgi alabilirsiniz. Trendyol’daki Ryze Tello Drone fiyat fırsatlarından yararlanarak ürünü satın alabilirsiniz.