4
Motor Keçesi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Genel Markalar Volkswagen Passat B6 Kaput Izolasyonu Keçesi 3c0863831a 2006-2011 Model Arası Araçlara Uyumlu

850 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Volkswagen Passat B6 Kaput Izolasyonu Keçesi 3c0863831a 2006-2011 Model Arası Araçlara Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Merttuğ Oto Satıcı Ünvanı: MERTTUĞ MAKİNA OTOMOTİV ELEKTRONİK MEDİKAL SERVİS HIRDAVAT TAAHHÜT İTHALAT İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619051742800014 Vergi Kimlik Numarası: 6190517428
    Bu ürün Merttuğ Oto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgisi: Tüm ürünlerimiz ORİJİNAL ürün standartlarında olup en yüksek ürün kalitesi ve kusursuz işçiliğe sahiptir.Hemen hemen tüm ürünlerimiz Kişisel Montaj sınıfında olup ürün içeriği en son kullanıcının uygulamasına imkan sağlayacak şekilde siz değerli müşterilerimiz için ambalajlanmıştır. Montaj Bilgisi: Ürünlerimizin geneli Kişisel Montaj sınıfında olup gerekli eklenti ve içerikleri mevcuttur. Bazı ürünlerde 3. şahıs yada servis yardımı tavsiye edilmektedir. Genel olarak uygulama hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz öncelikli olarak mevcut kullanıcı forumlarından ya da servislerden destek talep ediniz. Ödeemesini mesai saatleri içerisinde yapmış olduğunuz alışverişleriniz aksi belirtilmediği sürece sevk departmanı tarafından özel paketlenir, paket kontrol departmanı tarafından yapılan kontrol sonrasında teslimatı yapacak olan anlaşmalı kargo firmasına teslim edilir.Kargo firmasının belirlediği bölge ve ulaşım mesafesine göre belirlenen gün içerisinde teslim edilmiş olacaktır.Bu süreç operasyon ekibi tarafından takip edilir.Ürünlerimiz birinci sınıf EŞDEĞER oto yedek parça olup aracınızla birebir uyumludur. Satın almış olduğunuz ürünü orijinal yedek parça gibi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Paranızı çöpe atmayın.Düşük fiyatlı Kalitesiz ürünlerle karıştırmayınız. Memnuniyet Garantili Kalitesini beğenmediğiniz ürünlerimizi koşulsuz iade edebilirsiniz... Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmemiz için satın alımını yaptığınız ürünlerde ürün yorumlarınızı mutlaka belirtiniz..

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Passat
Geri Bildirim Ver