Dmk - Yamaha Mt-25 Aks Koruma Takozu 2014-2023

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dmk - Yamaha Mt-25 Aks Koruma Takozu 2014-2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: motosepetim Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100262157
    Bu ürün motosepetim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DMK ÜRÜNLERİ, Kaza anında grenajın ve motorun hasarını önlemekte maksimum performans sağlar. Ürünün üretiminde kullanılan Yüksek Kaliteli Polioksimetilen(Poliasetal) kırılmaz. Erir ya da ezilir. Bu sayede düşme esnasında motorunuzun alacağı darbeyi emerek, hasarı minimize eder veya ortadan kaldırır. Patentli şık tasarımı ile motorunuzun estetiğine uyum sağlar. Tüm DMK ürünleri taviz verilmeden %100 kalite politikası ile üretilir. Ürünlerimizi satın almadan önce motor/model uyumluluklarını gözden geçiriniz! Original DMK PRODUCTS, It provides maximum performance in preventing the damage of the motocycle and the motor in case of an accident. High Quality Polyoxymethylene (Polyacetal) used in the production of the product is not broken. It is melted or crushed. In this way, the engine absorbs the impact during the fall, minimizing or eliminating damage. With its patented stylish design, it adapts to the aesthetics of your motocycle. All DMK products are manufactured with 100% quality policy without any compromise. Before purchasing our products, check the motocycle/model compatibility !
Geri Bildirim Ver