Dmm 12 mm Steel Boa HMS Screwgate Karabina

431,91 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dmm 12 mm Steel Boa HMS Screwgate Karabina

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kar Spor Satıcı Ünvanı: KAR GIDA İNŞAAT SPOR MALZEMELERİ VE GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323010156200059 Vergi Kimlik Numarası: 3230101562
    Bu ürün Kar Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DMM 12 mm Steel Boa HMS Screwgate Karabina* 12mm Boa HMS, kalın halatların ve askıların kolay kesilmesi için geniş bir kapı açıklığına ve her koşulda kontrollü kullanım için büyük iç hacme sahiptir. * Eğimli üst çubuğu, sabit yükleme için yük altında merkezileşebilen çoklu yüklemelere izin verir.* Bu karabinalar, çok yüksek mukavemet dereceleri elde etmek için 12mm kalınlığında çubuk kullanmaktadır. * Gücün en önemli olduğu ağır hizmet donanım operasyonları için uygundurlar.* Çelik karabinalar çok güçlü ve sağlamdır, bu da yüksek yük ve ağır kullanım senaryoları için uygun hale getirir. * Soğuk dövme araçları, karabinalar, sürekli halat taşıma için tam kesit çubuklarını tutarken, ısıl işlem yüksek çekme dayanımı sağlar.* Ağırlık: 262g * Dikey yönde 40kn (4078 kg) ağırlığında kaldırma kuvvetine sahiptir.* Yatay yönde 12kn (1223 kg) ağırlığında kaldırma kuvvetine sahiptir.* Kapı açıkken 12kn (1223 kg) ağırlığında kaldırma kuvvetine sahiptir.* Otomatik kilit sistemine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver