Doa Kozmetik Centella Serum

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doa Kozmetik Centella Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DOA BİLİŞİM KOZMETİK TİYATRO EĞİTİM SANAT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302088093400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020880934
    Bu ürün Doa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doa Centella Serum içerdiği bitkisel özler ve nemlendiriciler ile cildinizin daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Gözaltı dahil tüm yüzde, boyun, dekolte ve eller üzerinde kullanıma uygundur. Kullanımı: Temiz cilde parmak uçlarınız ile hafif masaj yaparak uygulayınız. Cildinize ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uygundur. Uyarılar / Warnings: *Haricen kullanım içindir. Göze temasından kaçınınız. Oda sıcaklığının altında serin ve kuru yerlerde, kapağı kapalı olarak çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. *Üretim tarihi (URT) ve Parti No (PN) ambalajın üzerindedir. İçindekiler / Ingredients: Aqua, Centella Asiatica Extract, Sodium Lactate, Sodium Pca, Potassium Azeloyl Diglycinate, Trehalose, Niacinamdie, Dimethyl Sulfone, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Bisabolol, Beta-glucan, Piperonyl Glucose, Saccharide Isomerate, Saccharomyces/Zinc ferment, Mangostin, Magnolol/Honokiol, Polyglyceryl-10 Oleate, Sunflower Seed Oil, Polyglyceryl-6 Esters, Apricot Kernelate Seed Oil, Polyglyceryl-6 Esters, Sorbitan Palmitate, Dicetyl Phosphate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
Geri Bildirim Ver

Doa Kozmetik Centella Serum

İçinde bulunan bitkisel özler ve nemlendirici etki sayesinde Doa Kozmetik Centella serum insanların vücudunda, cildinde harika şekilde değişiklikler yaratır. Cildinin daha parlak ve canlı görünmesi, herkesin dikkatini çekmesi çoğu kişi tarafından istenen bir durumdur. Bu nedenle de en etkili şekilde, tam da bu görünüşü sağlayacak olan özel serum üretilir. Bu ürün her açıdan insanların cildinde beklenen ve istenen etkiyi yaratarak çok iyi gelir. Gözaltında, ellerde, boyunda, dekolte ve tüm yüz bölgesinde rahatlıkla uygulanır. Onarıcı bir ürün olarak üretilmesi sayesinde ciltteki etkileri en kısa süre içinde kendini belli eder. Ciltte ihtiyaç duyulması halinde istediğiniz zaman kullanabilir ve cildinizin yeni bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Centella serum ile cildinize oldukça iyi bakabilir ve farkı görebilirsiniz.

  • Cilt dostu bitkisel içerik
  • İyileştirici etki
  • Canlı ve parlak görüntü

Doa Kozmetik Serum Etkileri

Doa Kozmetik Serum Etkileri

Yoğun şekilde nemlendirme sağlayarak kuru ciltlerin daha nemli ve canlı durmasını sağlayan ürün, cildin soluklaşıp kırışmasını da engeller. Aydınlık ve ışıltı saçan bir cilde kavuşmayı sağlayarak cilt tonunu dahi eşitler. Kırışıklıkların giderilmesinde etkili olan Doa Centella serum yepyeni ve temiz görünen bir cildin en iyi sırrıdır. Akne ve siya noktaların da çoğalmasını ya da büyümesini önler. Cildin kendi kendini temizleme özelliğini destekleyen bu ürün, başka kremlere ya da cilt bakım ürünlerine gerek kalmadan tek başına tüm bakımı sağlar. Cilt altı dokularını da besleyen bu ürün protein, vitamin ve cilt için sağlıklı ve faydalı etkileri olan her şeyi bünyesinde barındırır. Yaşlanma karşıtı özelliği ile de bakımı tamamlar. Doa Kozmetik Centella serum kullananlar aynı şekilde cildinin parladığını ve çok iyi şekilde değişme gösterdiğini belirtir.

Doa Kozmetik Serum Pratik Kullanımı

Doa Kozmetik Serum Pratik Kullanımı

Dikkat çeken ürünün kullanım kolaylığı olması insanların ürünü almalarındaki etkenlerden biridir. İlk olarak temiz olan cilde uygulanması gereken bu ürünü parmak uçlarınızın yardımı sayesinde masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan serum, ihtiyaç duyduğunuz her an uygulanabilir ve olumsuz etkisi bulunmaz. Bu sayede Doa Kozmetik Centella serum satın alarak en iyi şekilde kullanım sağlayabilir ve etkilerini görebilirsiniz. Bunun için ürünün kullanım aşamalarına ve düzenli kullanıma dikkat etmekte fayda vardır. Tam olarak etkisini görmek ve cildinizi istediğiniz görünüme kavuşturmak için önerilen talimatlara uyulması önemlidir. Göz temasından kaçınarak yüzünüze ve belirtilen bölgelere uygulayabilirsiniz. Herhangi bir sebeple göz teması olursa bol su ile yıkanıp temizlenmelidir. Etkisini hemen görmeye başlayacağınız ürünü, tüm detaylarıyla inceleyerek sipariş edebilirsiniz.

Özel Formülü ile Doa Kozmetik Serum Fiyatı

Özel Formülü ile Doa Kozmetik Serum Fiyatı

Cildi nemlendiren, nefes aldıran, leke karşıtı olan, canlandıran, kırışıklığı önleyen ve cildi sağlıklı şekilde besleyen Doa Kozmetik Centella serum fiyat konusunda oldukça avantajlıdır. Cazip ve avantajlı olan fiyatı sayesinde herkesin bütçesine oldukça iyi gelir. Bu da hemen hemen herkesin ihtiyaç duyması halinde bu ürünü satın almasını ve cildi için en iyi şekilde kullanmasına olanak sağlar. Bu ürünü kullananlar bizzat kendileri üründe olan beğenilerini ve memnuniyetlerini dile getirerek diğer insanların da kullanımlarını tavsiye eder. Doa Kozmetik Centella serum yorum yapanlardan da anlaşılacağı gibi cilt dostu olma özelliğindedir. Bu nedenle kişilerin de tavsiyelerine bakılarak ve yorumlar göz önünde bulundurularak güvenilir şekilde alınabilir. Siz de bu ürünü evinizde bulundurarak her türlü faydasını cildinizde görebilirsiniz. En iyi şekilde kullanım için Trendyol’dan ürünü satın alabilirsiniz.