Doalinn Limon Kabuğu Uçucu Yağı 10 Ml.

199,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doalinn Limon Kabuğu Uçucu Yağı 10 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doalinn Satıcı Ünvanı: ORLIFE GLOBAL İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0647071611900001 Vergi Kimlik Numarası: 6470716119
    Bu ürün Doalinn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • INCI: Citrus Limon Peel Oil Cas No: 8008-56-8 Batch/Lot No: 20040301 Stok Kodu: Botanik adı: Citrus limon Bitki Ailesi: Rutaceae İçindekiler: %100 Saf Limon Kabuğu Uçucu Yağı Major Bileşen: Monoterpenler Elde Ediliş Metodu: Soğuk Sıkım Elde Edilen Kısım: Kabuk Menşei: İtalya Renk: Sarı Aroma: Turunç, Taze, Keskin Nota: Üst Hasat Zamanı: Yetiştirme Yöntemi: Geleneksel Tarım Üretim Sonrası Raf Ömrü: Doğru kriterler altında saklandığı takdirde max. 12 ay Şişe Kapağı Açıldıktan Sonra Kullanım Süresi: 9 ay Uyumlu Olduğu Yağlar: Turunçgil ve reçinemsi aromalara sahip uçucu yağlar Limon Kabuğu Uçucu Yağı / Lemon Peel Essential Oil Limon kabuklarının soğuk sıkım yöntemi sonucu elde edilen Limon Kabuğu uçucu yağı, taze, hafif ve keskin narenciye kokusu olan sarı bir sıvıdır. Uygulama Yöntemleri: Limon Kabuğu uçucu yağını topikal ve inhalasyon uygulamalarında kullanabilirsiniz. Kullanım Önerileri: Limon Kabuğu uçucu yağını buhurdanlık veya difüzöre tek başına ekleyebileceğiniz gibi farklı aromalara sahip uçucu yağlar ile karıştırarak sahip olduğu etkiyi güçlendirebilirsiniz. 30 ml Üzüm Çekirdeği yağı içerisine ekleyeceğiniz 4 damla Limon Kabuğu uçucu yağı, 2 damla Atlas Sedir Ağacı uçucu yağı ve 2 damla Tıbbi Lavanta uçucu yağı ile hazırlayacağınız karışım yağlı ciltlerde akneye eğilimin önüne geçilmesine yardımcı olur. Uyarı & Güvenlik Gereklilikleri: Hamilelik ve emzirme sırasında kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Haricen kullanım içindir. Cilt hassasiyetine neden olabilir. Küçük çocukların kullanımı için uygun değildir. Saklama Koşulları: Direkt güneş ışığından ve nemden uzak tutunuz. Çocuklardan uzakta serin ve kuru yerde ağzı kapalı şekilde saklanması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver