Dog Chow Sensitive Somonlu Yetişkin Köpek Maması 14 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.410 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dog Chow Sensitive Somonlu Yetişkin Köpek Maması 14 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BÖLGE GRUP Satıcı Ünvanı: ALİ TELLİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1982533845800011 Vergi Kimlik Numarası: 8370493991
    Bu ürün BÖLGE GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Purina Dog Chow Sensitive Somonlu Yetişkin Köpek Maması 14 Kg Purina Dog Chow Somonlu Sensitive, 1 yaş üzeri yetişkin hassas köpekler için özel olarak hazırlanmış, tam ve dengeli bir beslenme sağlayan köpek maması. İçeriğinde bulunan E vitamini serbest radikallerin zararlı etkileriyle savaşarak, vücudun doğal savunma mekanizmasını güçlendirir. Dog Chow Sensitive, doğal kaynaklardan gelen yüksek düzeyde omega 3 ve omega 6 yağ asitleri ve vitamin A içeriği ile köpeğinizin sağlıklı deri ve parlak tüylere sahip olmasına yardımcı olur. Özel tasarlanmış çift şekilli tanecikleri sayesinde çiğnemeyi teşvik ederek kolay bir sindirim sağlar. Ürün içeriği : Tahıllar ( tam tahıl % 20,00, pirinç % 4,00), et ve et türevleri (et % 14,00, kuzu eti % 4,00), bitkisel protein ekstraktı, yağlar, sebze türevleri (pancar küspesi % 1,10), sebzeler (hindiba kökü % 1,10), mineraller, katkı maddeleri.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Dog Chow Sensitive Somonlu Köpek Maması ile Beslenme Saati

Pro Plan hassas somonlu yetişkin kuru köpek maması 14 kg ürün seçeneği içerdiği yüksek besin değerleri ve enfes lezzetiyle sevilen bir mama çeşididir. 1 yaş ve üzerindeki yetişkin hassas köpeklere özel olarak formüle edilmiştir. Dengeli ve tam bir beslenme için yetişkin köpeğinize günde belirli aralıklarla sunabilirsiniz. Bu mama seçeneğinde bulunan vitamin ve mineraller, can dostunuzun beslenme düzenine katkı sağlayarak sağlıklı olmasını destekler. Bilhassa içeriğinde yoğun olarak bulunan E vitaminleri, serbest radikallerin zararlı tesirleri ile savaşır. Köpeğinizin vücudunda doğal bir savunma mekanizması oluşturur. Dog Chow Sensitive somonlu köpek maması seçeneği, doğal kaynaklardan gelen yüksek seviye Omega 6 ve Omega 3 yağ asitleri bakımından zengindir. Sahip olduğu vitamin A içeriği ile evcil hayvanınızın sağlıklı deri yapısına ve parlak tüylere sahip olmasını sağlar.

  • Somon tadı
  • 1 yaş üzeri yetişkin köpeklere uygun
  • Yüksek besin değeri

Ayrıcalıklı Dog Chow Somonlu Hassas Yetişkin Maması

Dog Chow Sensitive somonlu yetişkin köpek maması 14 kg ürün seçeneği özel olarak tasarlanmış çift şekilli tanecikleri ile çiğnemeyi teşvik eder ve köpeğinizin sindiriminin kolaylaşmasına yardımcı olur. Gerçek somon kullanılarak formüle edilen kaliteli içeriği ile can dostunuzun saf bir şekilde beslenmesine destek olur. Purina Dog Chow somonlu yetişkin köpek maması 14 kg mama seçeneğini seleflerinden ayıran özellik, hassas köpekler için özel olarak üretilmiş olmasıdır. Örneğin evcil hayvanınız farklı nesnelerden kolayca mikrop kapabiliyor, alerjen özellikler gösteriyorsa hassas bir yapıya sahip olabilir. Bunun yanı sıra can dostunuz için ameliyat gibi bir durum söz konusu olduysa söz konusu ürünü kullanmakta fayda var. Mamanın sahip olduğu içerik, hassas yapıdaki yetişkin köpekler için son derece uygundur. Sahip olduğu içerik sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir ve metabolizmayı çalıştırır.

Dog Chow Somonlu Hassas Yetişkin Maması

Dog Chow somonlu hassas yetişkin köpek maması 14 kg ürün seçeneği uygun kalite düzeyinde gerçek somondan formüle edilmiştir. Bu bakımdan kullanımı ile evcil hayvanınızın en güzel besinleri en sağlıklı şekilde aldığından emin olabilir ve sağlıkla gelişimini izleyebilirsiniz. Yalnızca somon etinin kullanılmayan yerlerinden değil, en güzel en faydalı yerlerinden de yararlanılarak üretilmiştir. Gerçek somon lezzetini alan minik dostunuz afiyetle yiyeceği bir öğün geçirecektir. Lezzetinin yanı sıra Dog Chow yetişkin köpek maması modeli, sindirimi kolay tahıl dengesi ile de dikkat çeker. Somonu dengelemesi adına mama formülüne tahıl da eklenmiştir. Bu özelliği ile köpeğinizin bağırsaklarında sindirimi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Can dostunuzun bağırsak sisteminde bulunan bakterilerin faydalı olanlarını yok etmez, aksine vücut sistemine zarar verme potansiyeli olanları durdurur.

Dog Chow Somonlu Hassas Yetişkin Maması Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Purina Dog Chow somonlu yetişkin köpek maması 14 kg yorumları incelendiğinde söz konusu ürün seçeneğinin evcil hayvanınız için ne denli faydalı olabileceğini kolaylıkla görebilirsiniz. Gıda toleransına karşı savunma geliştiren ürün, hassas köpekler için son derece faydalıdır. Bütçenize de hitap eden söz konusu ürünü gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz. Sindirim sisteminde oluşan bozuklukların düzenlenmesini ve bu sayede köpeğinizin daha keyifli olmasına destek olur. Çok sevilen Purina Dog Chow somonlu yetişkin köpek maması 14 kg içeriği ise yüksek miktarda E ve C vitaminleri içerir. Bu içerikler bakımından zengin olan mama, aynı zamanda Omega 3 ve 6 bakımından da zengindir. Köpeğinizin tüyleri daha hızlı uzayacaktır ve bunun yanında daha sağlıklı görünecektir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü 12016004 ürün kodu ile inceleyebilir, ardından satın alabilirsiniz.