Doğadan 18'li Regl Dönemine Özel Çay

79 TL
(4,39 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
87,50 TL
Kurumsal Fatura
94,99 TL
5 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
115,78 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan 18'li Regl Dönemine Özel Çay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye’nin 1 numaralı bitki ve meyve çayı markası Doğadan’dan Regl Dönemine Özel Çay. Prof. Dr. Erdem Yeşilada ile birlikte geliştirilen regl dönemine özel harman ile her yudumda iyiliği ve rahatlığı hissedin. Hemen ürünü sepetinize ekleyin! • Bardak poşet çay • %100 bitki içeriği • Kafein içermez • 18’li paket
Geri Bildirim Ver

Doğadan 18'li Regl Dönemine Özel Çay

Türkiye’nin bitki ve meyve çayı üretiminde en önemli bir marka olan Doğadan tarafından kadınların regli döneminin rahat ve sakin geçmesi için özel olarak üretilmiş bir çaydır. Prof. Dr. Erdem Yeşilada’nın özel formülü ile hazırlanan Doğadan 18’li Regl Dönemine Özel Çay regl döneminin sancısız geçmesine yardımcı olur. İçeriğinde kafein bulunmayan ürün, regl döngüsü üzerinde olumsuz bir etki yaratmaz.

 
  • Rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi bulunan bitki özleri içerir.
  • Bir paket içerisinde 18 adet poşet çay bulunur.
  • Kafein içerikli değildir.

Doğadan 18’li Regl Dönemine Özel Çay Özellikleri

Doğadan 18’li Regl Dönemine Özel Çay Özellikleri

Kadınların hassas günlerinde onlara yardımcı olmak ve desteklemek için bitki özlerinin sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisinden yararlanılmıştır. Prof. Dr. Erdem Yeşilada’nın özel formülü ve Doğadan’ın engin tecrübelerinin bir araya getirilmesi ile geliştirilen regl dönemine özel karışık bitki çayı, vücudunuzu rahatlatarak sakinleşmenizi sağlar. İçerisindeki kırmızı yonca, papatya, limon otu, civanperçemi, ısırgan yaprağı ve zerdeçal ile regl döneminde oluşan hazımsızlık ve sindirim sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda döngü içerisinde biriken ödemlerin de kolay bir şekilde atılmasını destekler. Doğadan Regl Dönemine Özel Çay içeriğinde bulunan lavanta özü sayesinde ferahlık ve sakinlik hissi vererek sancılı sürecin daha rahat bir şekilde geçmesini sağlar. Yeni Doğadan Regl Dönemine Özel Poşet Çay, paket içerisinde bulunan 18 poşet ile ortalama 3 regl dönemine eşlik edebilir. Ağrıları ve sancıları doğal yollarla kontrol altına alarak kadınların ilaç gibi kimyasal ağrı kesicileri kullanmasını engeller.

 

Doğadan 18’li Regl Dönemine Özel Çay Kimler İçebilir?

Doğadan 18’li Regl Dönemine Özel Çay Kimler İçebilir?

Doğadan, bitkilerin eşsiz gücünü ve teknolojiyi bir araya getirerek kadınların regl dönemlerinde onları rahatlatmak amacıyla geliştirdikleri özel çayları Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) işbirliği ile tüketiciye sunar. Bu işbirliği doğrultusunda Doğadan Regl Dönemine Özel Çay kullananlar her bir paket alımında kadın girişimcilere ve kadınlara destek olur. Başlattığı iyilik hareketinin merkezine kadınları yerleştirerek satışa sunulan Doğadan özel çay serisi, yetişkin tüm kadınların tüketebilecekleri bir üründür. Regl dönemindeki kadınların yanı sıra emziren anneler de rahatlıkla tüketebilir. Kadınların regl döneminde hissettikleri sancı ve ağrıların bitkilerin etkisi sayesinde azalmasını sağlar. Oluşan ödem, sindirim zorlukları ve halsizlik gibi durumlarda da destekleyici bir etki gösterir. Her bir fincan için bir poşet çay kullanılarak tüketilen çayların hazırlanması da oldukça kolay ve pratiktir. %100 doğal bitki içeriğinden özel olarak geliştirilen poşet çay günlük tüketim için uygundur. Günde 2-3 fincana kadar rahatlıkla tüketilebilir.

 

Doğadan 18’li Regl Dönemine Özel Çay Fiyatı ve Yorumları

Doğadan 18’li Regl Dönemine Özel Çay Fiyatı ve Yorumları

Poşet çay olarak kullanıcıya sunulan regli özel çayı bir fincan tüketildiğinde içindeki bitki özleri ile birlikte hem ağrılı dönemlerini daha rahat geçirmelerini sağlayacak hem de içeriğinde bulunan lavanta ile rahatlık ve ferahlık verecektir. Doğadan ailesi ile satın alınan her bir kutu poşet çay, iyiliğe atılan büyük bir adımdır. Regl dönemine özel çayın fiyatlandırmasında içeriğinde bulunan özel bitki özlerinin katkısı oldukça fazladır. Bir kutu içerisinde 18 adet bulunan bitki çayı, özel bir aroma ve kokuya sahiptir. Doğal içerikli olduğu için hiçbir alerjen madde içermez. Fakat içerisinde bulunan papatya özlerinden dolayı papatya hassasiyeti bulunan bireylerin tüketmemesi ya da doktor onayı alması tavsiye edilir. Doğadan Regl Dönemine Özel Çay yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerine ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleri ile sipariş oluşturabilirsiniz.