Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu 22 gr

69,90 TL
(6,99 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
127,33 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu 22 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofisegetirelim Satıcı Ünvanı: MERKEZ SATIŞ DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0617042441600016 Vergi Kimlik Numarası: 6170424416
    Bu ürün Ofisegetirelim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu 22 gr
Geri Bildirim Ver

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu, 22 gr

Çaylar, geçmişten bugüne oldukça fazla tercih edilen içecek çeşitleri arasında ilk sıralarda yer alır. İyi demlenmiş ve kaliteli içeriğe sahip bir çay, günün tüm yorgunluğunu alır. Aynı zamanda hoş dinginlik sağlar. Doğadan büyülü bohça masala chai 10'lu 22 gr eşsiz çay kalitesi ve hoş aroması ile kişilerden tam not almayı başarır. Sahip olduğu üst çay yapraklarının aromatik ve yoğun baharatlarla titizlikle harmanlanması ile eşsiz deneyim sağlar. Bu çay yaprakları ve baharatların uyumu büyüleyici çay keyfi sunar. Hint çay kültürüne göre uyarlanan alt tona sahiptir. Hint baharatları ve Türk siyah çayının birleşimi eşsiz uyum sağlar. Farklı ve son derece lezzetli çay deneyimi için bu ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • Aromatik yoğun baharat
  • Lezzetli siyah çay yaprakları
  • Büyüleyici çay keyfi

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai Özellikleri

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai Özellikleri

Eşsiz lezzete sahip bir çay deneyimi, geçmişten bugüne önemli bir konumda olur. Hareketli yaşamın dinginlik sağlaması üzerinde önemli bir parçası halindedir. Doğadan masala chai kişilere dinginliği ve keyifli deneyimi iyi şekilde vermek için üretilir. Üst siyah çay yapraklarının yoğun Hint baharatlarıyla eşsiz şekilde harmanlanması ile oldukça uyumlu bir tat deneyimi sağlar. Vermiş olduğu bu uyum, günün tüm saatlerinde dinginlik kazanmak için idealdir. İnsanın içini ısıtan baharatlı ve aromatik bir tat deneyimi sağlar. Ürün, Hindistan’da çay yapraklarının yoğun aromatik baharatlarla ve süt ile büyük bir titizlikle harmanlanması sonucu oluşur. Sihirli baharatların hoş kombinasyonu ile masalsı bir çay deneyimi sunar. Ayurveda mutfağının vazgeçilmez baharatları kullanılarak titiz şekilde üretilir. Oldukça lezzetli ve masalsı bir çay deneyimi için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu, 22 gr Avantajları

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu, 22 gr Avantajları

Bir çayın avantajlı konumda bulunabilmesi için içeriği ve sunduğu tat deneyimi büyük önem taşır. Yorgunluğu alması ve dinginlik sağlaması bakımından bir çay, büyük önem arz eder. Bu sebeple kombinasyonları titizlikle seçilmelidir. Büyülü bohça masala chai; Ayurveda mutfağının vazgeçilmez yoğun baharatlı aromasıyla siyah çay birleşimini eşsiz şekilde size sunar. Sahip olduğu bu baharatların uyumu sizleri masalsı bir yolculuğa çıkarır. Özenle seçilmiş baharat kombinasyonu büyüleyici bir tat deneyimi sağlar. Hindistan’da özenle toplanmış çay yapraklarının titizlikle işlenerek yoğun baharatlarla ve sütün harmanlanması ile elde edilir. Böylelikle oldukça farklı ve hoş bir çay deneyimi sağlar. Tüm bu içeriği ile gün içinde dinginlik sunar. Masala chai doğadan masalsı bir tat deneyimi sunar. Oldukça dinginlik sağlayan ve rahatlatan bir lezzet için bu seçeneği tercih edebilirsiniz.

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu, 22 gr Fiyatları

Doğadan Büyülü Bohça Masala Chai 10'lu, 22 gr Fiyatları

Beğeni kazanan bu ürün, tüm özellikleri ile çay kategorisinde fiyat ve performans açısından avantaj olarak ön plana çıkar. Sağladığı özellikleri ile karşılaştırıldığında bütçe dostu bir ürün olduğu görülür. Hareketli yaşamın bir parçası haline gelen yorgunluğu iyi şekilde gidermek amacıyla üretilir. Doğadan büyülü bohça masala chai içerisindeki Ayurveda mutfağının temel baharatları ile hoş bir dinginlik sağlar. Hindistan’da yetiştirilen özel siyah çay yapraklarının bu yoğun baharatlar ve sütün birleşimi eşsiz bir uyum yakalar. Bu sihirli kombinasyon aradığınız lezzeti bulmanızı sağlar. Yoğun baharatları ruh dinginliği ve odaklanmayı ciddi derecede artırır. Ürün, özenle ve büyük bir incelikle üretilir. Masalsı bir yolculuk ve eşsiz bir ruh dinginliği deneyimi için bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doğadan büyülü bohça masala chai 10'lu 22 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Doğadan büyülü bohça masala chai 10'lu, 22 gr fiyatına Trendyol’dan ulaşıp ürünü hızlı şekilde satın alabilirsiniz.