Doğadan Gizli Bahçe Demlik Poşet Siyah Çay 100'lü Paket

179,90 TL
(1,80 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Gizli Bahçe Demlik Poşet Siyah Çay 100'lü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alp Sanal Market Satıcı Ünvanı: ALP SÜPERMARKET GIDA PETROL VE PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0055044333400012 Vergi Kimlik Numarası: 0550443334
    Bu ürün Alp Sanal Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay, Türkiye’nin en sevilen ve en çok tüketilen içeceği arasında gelir. Bu nedenle, çok sayıda çeşitliliğe sahip bir içecektir. Fakat, çay keyfini en iyi şekilde yaşayabilmek için en kaliteli çay markalarına ait ürünleri satın almak gerekir. Uygun olmayan koşullarda üretilen çaylar, acı ya da tatsız bir kıvamda olabilir. Bu noktada Doğadan, sizi günün her anında keyifle tüketebileceğiniz çaylarla buluşturur. Doğadan Gizli Bahçe demlik poşet çay
  • çay keyfinizi hem pratikleştirir hem de benzersiz bir deneyim sağlar. Demlik poşet çay formunda olan ürün, çaydanlık temizleme derdinden de sizi kurtarır. Eğer poşetsiz toz çayı tercih ederseniz her defasında demliğinizdeki tortuları temizlemeniz gerekir. Bu nedenle
  • özellikle çok fazla zamanınızın olmadığı iş ortamlarında, temizlikle vakit kaybetmemek için demlik poşet çayı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu sayede, çayı içtikten sonra demlik temizliği oldukça basit bir hale gelir. Doğadan Gizli Bahçe demlik poşet çayın bir diğer avantajı ise ölçülü yapıda olmasıdır.Her poşetin içerisinde uygun yapıda olan çay miktarı, göz kararı çay demleme sonucu ortaya çıkan tutarsızlıkları önler. Bu sayede, her zaman aynı lezzete sahip çaylar tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünün çoklu paket halinde satılması sayesinde, uzun ömürlü bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Doğadan Gizli Bahçe demlik poşet çaya web sitemizden uygun bir fiyata sahip olmanız mümkündür. Ürünün sağlam ambalajı, kalitesi ve uygun fiyatı nedeniyle toplu alışverişlerinizde de tercih edebileceğiniz bir yapıdadır. Bu nedenle, çayınız bittiğinde bu lezzetten mahrum kalmamak için ’tan stok yapabilirsiniz. En kaliteli çay yapraklarının kurutularak harmanlanması ile elde edilen Doğadan Gizli Bahçe demlik poşet çay, hoş bir aromaya sahiptir. Bu nedenle hem tek başına hem de yiyeceklerin yanında tüketilebilir. Ürünün çoklu pakette sunulması, çok sayıda kişinin çalıştığı alanlarda kullanım için tercih edilmesini sağlar.Ürün iş yerleri,ev,okul gibi alanlar için uygun olması sebebiyle toplu alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Bir çaydan istediğiniz lezzeti alabilmenin ilk yolu, kullandığınız suyun kireçsiz ve içilebilir yapıda olmasıdır. Çay demlemek için çeşme sularının tercih edilmesi, çayın hem renginde hem de tadında değişikliklere yol açar. Bu nedenle, Doğadan Gizli Bahçe demlik poşet çay demlerken, kaynak suyu ya da hazır suları tercih etmenizde fayda var. En iyi lezzeti elde etmek için eğer iş yerinizde uygun koşullar varsa, porselen demlik kullanmalısınız. Bunun yanı sıra her poşette üç bardağa yetecek çay vardır. Eğer çok sayıda kişi için çay demleyecekseniz, poşet sayısını artırmanız gerekir. Demini de kendi tercihinize göre ayarlayabilirsiniz. Eğer açık çay seviyorsanız, daha az sayıda poşet kullanabilirsiniz. Uygun sayıda poşeti demliğe koyduktan sonra üzerine kaynar su eklemelisiniz. Demleme için 15-20 dakika yeterlidir. Çayın tadında herhangi bir değişme olmaması için yarım saat içerisinde tüketmenizde fayda vardır. Doğadan Gizli Bahçe demlik poşet çay, yumuşak içim özelliğine sahiptir. Bu nedenle, sabah kahvaltılarında ya da yoğun çalışma temposuna bir mola vermek için bu lezzeti tercih edebilirsiniz. olarak, güvenli alışveriş için gereken altyapıya sahip bir e-ticaret sitesiyiz. Bu nedenle TOBB Güven Damgası olan ’tan güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra kredi kartı bilgilerinizi doğru bir şekilde muhafaza eden güvenli ödeme sistemimiz ve kişisel bilgilerinizi koruyan veri tabanımız sayesinde, alışverişlerinizde gönül rahatlığıyla bizi tercih edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver