DOĞAL AHŞAP OYUNCAKLAR Waldorf Gökkuşağı Günbatımı

619,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DOĞAL AHŞAP OYUNCAKLAR Waldorf Gökkuşağı Günbatımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emine ŞİMŞEK Satıcı Ünvanı: EMİNE ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8120780735
    Bu ürün Emine ŞİMŞEK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 677WALDORF 12'Lİ GÖKKUŞAĞI GÜN BATIMI Waldorf 12 li Gökkuşağı GÜN BATIMI ile çocuklarınız hayal gücünü kullanarak farklı şekiller oluşturabilirler. Waldorf eğitim materyallerinden biri olan Gökkuşağı ile sadece beyne değil ellere ve kalbe de odaklanarak geleneksel eğitimden daha bütünsel yaklaşır. Güzel, renkli, daha sessiz, daha basit ve daha yumuşak oyuncaklar duyuları geliştirir oyun yoluyla öğrenmeyi geliştirir. Ahşabın harika özellikleri vardır. Çevresel olarak tercih edilmesinin yanı sıra, ahşap güven verici bir ağırlığa sahiptir ve hafif pürüzlü ahşap yüzeyi sayesinde dokunuşuyla hoş ve sıcak hissettirir. Renk ve tasarım Waldorf oyuncakları için çok önemlidir. Oyuncaklar güzel olmalı ve neşe katmalı! Gökkuşağının renkleri doğal dünyanın renkleridir: harika, mutlu ve ilgi çekici. Kazanımları: -- Farklı kombinasyonlar geliştirerek sınırsız sayıda şekil ve oyun tasarlamasını sağlar, -- Yapısı gereği sınırsız şekiller üretebilirken, düşünme ve planlama yetisi kazandırır, -- Çocuklar parçaları büyüklüklerine göre ayırıp sıralayabilir, -- Renk gruplarını ayırt edebilir, -- El-göz koordinasyon ve ince motor becerilerini geliştirip sağlamlaştır, -- Yaratıcılık ve üretkenlik becerisi, - Dikkat ve konsantrasyon gelişimini artırma, -- Denge sağlamayı öğrenme, - Sıralama becerisi, Ürünün Özellikleri: -- Waldorf oyuncaklarımız Doğal Ahşap Oyuncaklar tarafından Türkiye'de Birincisınıf Ihlamur ağacından imal edilmiştir. -- Tüm boyalı ürünlerimiz Avrupa Güvenlik Standardı EN71-1,2,3'e uygundur. Tüm boyalar veya lekeler toksik değildir ve çocuklar için tehlikeli değildir ve gıda ile temasa uygundur. -- Ahşap oyuncaklarımız el yapımı olduğundan görselden (renk farklılıkları, ağaç budak izi vs.) küçük farklılıklar gösterebilir. -- Oyuncaklarımız tüm zımparalama işlemleri el işçiliğiyle yapılmaktadır ve pürüzsüz yüzeylere sahip olup, -- Oyuncakların köşeleri pahlanmış, sivri kenarları yoktur. -- Ürün Boyutu: Uzunluk x Yükseklik x Genişlik -- Waldorf 12 li Gökkuşağı Mavi Blokları Ölçüleri: 39 cm x 19,5 cm x 7 cm -- Ürünümüz eğitim materyalidir. -- 1 yaş ve üzeri için uygundur. -- Ürün +18 yaş üzeri alıcılara satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver