dsy doğal sağlıklı yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü 3 Adet

505 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

dsy doğal sağlıklı yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğal Sağlıklı Yaşam Satıcı Ünvanı: RECEP ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2440236335
    Bu ürün Doğal Sağlıklı Yaşam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YEŞİL ÇAM KOZALAK ÖZÜ 350 GRAM x 3 Adet Şeker, koruyucu ve renklendirici ilave edilmemiştir.
  • Zencefil ve propolis özleriyle zenginleştirilmiştir.
  • Ürünün doğal yapısından ve yoğunluğundan kaynaklanan tortulaşma, bozulma değildir. Bu haliyle direkt olarak tüketilebilir.
  • 1 yaş üzeri arı alerjisi olmayanlar kullanabilir.
  • Eser miktarda kereviz , harval , susam ve balık içerebilir. Arı ürünlerine karşı hassasiyeti olanlar tarafından kullanılması sakıncalıdır.
  • İÇERİĞİ Çam Pekmezi , Ham Bal , Zencefil Kökü , Okaliptus Yaprağı , Propolis Ekstrakt , Zencefil Ekstrakt , Okaliptus Yağı , Nane Yağı Nasıl kullanılır? Günde 2 defa yemeklerden önce bir tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. UYARI: Her türlü hastalığı teşhis ve tedavi yetkisi yalnızca doktorlara aittir. Bitkisel ürünler doktorunuzun verdiği tedaviye destek olarak değerlendirilmelidir. Küçük hastalıkların, büyük hastalıkların habercisi olabileceği unutulmamalıdır.
Geri Bildirim Ver

DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 Adet Yeşil Çam Kozalak Özü

Sağlıklı yaşam için insanlar sıklıkla doğal ve faydalı ürünleri tercih eder. Doğadaki birçok faydalı bitki, kozmetik sektörü tarafından kullanılarak insanların hizmetine sunulur. Bu çerçevede DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 adet yeşil çam kozalak özü de birçok faydayı barındıran ürünler arasında yer alır. Çam kozalağı, kozmetik için kullanılan birçok ürünün ham maddesi olarak bilinir. Alternatif tıp olarak adlandırılan ve bitkisel ürünlerden elde edilen ilaçlar, bu noktada önemli bir işlev görür. Sağlıklı bir karışım olan ürün çam kozalağı ile pek çok faydalı bitki özünü de içerir. Bu bakımdan sağlıklı yaşam noktasında bitkisel ürün kullanmak isteyenler için son derece idealdir. Bununla birlikte yeşil çam kozalak özü ile üst düzey fayda edinebilirsiniz. Doğal sağlıklı yaşam çam kozalağı ile üretilen ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Bitkisel karışım
  • Doğal ürün
  • Sağlıklı yaşam

Faydalı DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 Adet Kozalak Özü

Faydalı DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 Adet Kozalak Özü

Beğeni kazanan ürün, birçok faydayı beraberinde getirir. Ürünün faydalarını saymadan önce içeriğini bilmek gerekir. Bu çerçevede ürün; 350 gram çam kozalak özü ve üç adet şeker ile tatlandırılır. Koruyucu ve renklendirici içermeyen ürün, bu yönüyle tamamen doğal bir karışımdır. DSY çam kozalağı özü, önemli miktarda zencefil ve propolis özleriyle zenginleştirilir. Bu yönüyle de kış hastalıklarına iyi gelir. Ürün içeriğinde çam pekmezi, ham bal, okaliptüs yaprağı ve nane yaprağı bulunur. Bununla birlikte eser miktarda hardal kereviz, susam ve balık içerir. Bu bakımdan arı ürünlerine alerjisi olmayanların tüketmesi tavsiye edilir. DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 adet yeşil çam kozalak özü kullananlar tarafından yemekten önce iki tatlı kaşığı miktarınca tüketilmesi önerilir. Doğal bir ürün olması ile tortulaşma oluşabilir. Ürünü bu şekilde tüketebilirsiniz.

DSY Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Öz Kullanımı

DSY Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Öz Kullanımı

Bitkisel ürünler, tıbbi hastalıkların tedavisinde modern tığ yöntemlerine destekçi olmak amacıyla tercih edilir. Bu bakımdan doktor tavsiyesi olmadan ürünün kullanılmaması gerekir. Bununla birlikte ürün birçok faydayı da beraberinde getirir. Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, deri üzerinde oluşan yaraların kapatılması, kan yapıcı özellik ve saç ve cilt problemlerine önemli faydalar sağlayabilir. Bu noktada DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 adet yeşil çam kozalak özü yorumların bakılabilir. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen ürün, son derece doğal bitki özlerinden hazırlanır. İçeriğinde bulunan bitki özlerinin de ayrı faydalarını barındıran ürün; tam bir şifa kaynağı olarak nitelendirilir. Bununla birlikte kontrolsüz ve aşırı kullanımı, bazı problemlere yol açabilir. Bu yüzden ölçülü biçimde kullanılmalıdır. Ayrıca içeriğiyle ilgili alerjisi olanların da dikkatli bir şekilde tüketmesi gerekir.

DSY Doğal Sağlıklı Yaşam Çam Kozalak Özü Fiyatı

DSY Doğal Sağlıklı Yaşam Çam Kozalak Özü Fiyatı

Çam kozalağı, çam ağaçlarından toplanır. Türkiye’de son derece bol bulunan bir bitki olan çam ağacı, pek çok kozalak barındırır. Bunların toplanması ve işlenmesi ile elde edilen karışıma diğer bitki özleri de karıştırılır. Bu bakımdan bütün yapılan işlemler DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 adet yeşil çam kozalak özü fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olur. Ayrıca ürünle ilgili harcanan insan gücü ve piyasa şartları da fiyat açısından rol oynar. Bütün bunlar çerçevesinde içeriğinde pek çok faydalı bitki ve şifalı özü barındıran DSY Doğal Sağlıklı Yaşam 3 adet yeşil çam kozalak özü satın almak isteyenler hem kolay hem de hızlı bir şekilde Trendyol üzerinden işlemlerini tamamlayabilir. Ürünün içeriği, faydaları ve fiyat bilgisini de buradan son derece hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.