Doğan Çocuk Bay Mutlu

96,03 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
102,29 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Doğan Çocuk Bay Mutlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Yayınları Satıcı Ünvanı: DOĞAN YAYINLARI YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621008048000010 Vergi Kimlik Numarası: 6210080480
    Bu ürün Doğan Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bay Mutlu

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Roger Hargreaves
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Egmont Bay Mutlu

Doğan Egmont Bay Mutlu kitabı, okul öncesi yaş gruplarını eğlenceli masal dünyasıyla tanıştırırken, aynı zamanda da hem okulu hem de okumayı sevdirir. Uykucu ayı ve onun tatlı arkadaşlarını konu alan bu kitap, oldukça eğlenceli bir içeriğe sahiptir. Söz konusu çocuklar olduğunda, ebeveynler tarafından bu kitap sıklıkla tercih edilir. Çocuklara okumanın eğlenceli olduğunu göstermenin ve kitabı sevdirmenin güzel yolları arasındadır. İlk basım yılı 2007'dir. Bay Mutlu kitap içerisinde yer alan karakterler ilgi çekici ve birbirinden renklidir. Çocuklara hitap eden içeriği ile çocuklarda merak uyandıran bir kitaptır. Serinin devamının gelmesi, birçok çocuğun bu kitaba olan ilgisini artırır. Siz de çocuklarınız için eğlenceli ve okurken keyif alabileceği bir kitap arıyorsanız bu kitabı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Eğlenceli içerik
  • Tek cilt
  • Tam 22 dilde çeviri

Eğlenceli İçeriğiyle Doğan Egmont Bay Mutlu

Eğlenceli İçeriğiyle Doğan Egmont Bay Mutlu

Farklı anlatımı ve eğlenceli karakterleri ile dikkat çeken kitaplar, ebeveynler tarafından yoğun ilgi görür. Tanınan yayınevlerinin basıma verdiği çeşitler, güvenli bir biçimde tercih edilebilir. Ebeveynlerin güvendiği Doğan Egmont Bay Mutlu kullananlar, kitaba yoğun bir ilgi duyar. Milyonların çok sevdiği kitaplardan biri olan Bay Mutlu, çıkardığı seri ile çocukları mutlu etmeyi başarır. Çocuklar eğlenceli içeriği sayesinde eğlenerek öğrenmeye ve severek okumaya başlayabilir. Okul öncesi için komik ve eğlenceli bir anlatıma sahiptir. Yazar, çocukların kitap ile arasındaki bağı güçlendirmeyi hedefleyerek yalın bir dil kullanır. Tek cilt olan kitabın sayfa sayısı 40’dır. Çocukların severek tercih ettiği kitap, 1. sınıf hamurdan üretilip 2007 yılında basılır. Çocuğunuzun görsel hafızasını güçlendirmek ve olaylar arasında iletişim kurabilmesini sağlamak için, bu kitabı tercih edebilirsiniz.

Tek Ciltli Doğan Egmont Bay Mutlu Avantajları

Tek Ciltli Doğan Egmont Bay Mutlu Avantajları

Okul öncesinde görsel anlatım büyük önem taşır. Özellikle çocukların görsellerle öğrenebilmesi açısından bu kitap tercih edilebilir. Çocukların olayların arasındaki bağı anlayabilmesi ve yaratıcı düşünebilmesini sağlar. Obur ve sevimli bir ayının hikayesinin geçtiği Doğan Egmont Bay Mutlu yorumları dikkate alınarak tercih edilebilir. Müşterilerin çoğu bu ürünü almaktan memnundurlar. 3 yaş ve üzeri çocukların kolay bir şekilde öğrenebilmesi, öğrenme hızının artırılması ve okumayı sevmesi açısından önemli bir kitaptır. Okul öncesi eğitimin ebeveynler açısından önemi büyüktür. Çocukların bu yaşlarda görsel unsurları öğrenebilmesi ve kelime haznelerini geliştirmesi açısından önem arz eder. Ailelerin bunun bilincinde olması ve çocuklarına görsel anlatımlı kitaplarla eğitim verebilmesi gerekir. Çocuklar hikâye içerisinde bulunan olaylar arasındaki bağı kolay bir şekilde anlayabilir. Siz de bu ürünü satın alabilir, çocuğunuza güzel bir hediye verebilirsiniz.

Bütçe Dostu Doğan Egmont Bay Mutlu Fiyatı

Bütçe Dostu Doğan Egmont Bay Mutlu Fiyatı

7’den 70’e ilgi çekici özellikleri bulunan ve öğrenme avantajı sunan Doğan Egmont Bay Mutlu satın alma kolaylığı ile çocuklarınız, pratik bir biçimde kitap okuma alışkanlığı edinir. İçerisinde bulunan görseller, çocukların bakarak ve inceleyerek anlayabilmesine yardımcı olur. Tüm ilgisini kitaba yönlendirebileceği anlatımı vardır. Tüm özelliklerinin yanı sıra oldukça ekonomik ve düşük bir fiyatla satışa sunulur. Doğan Egmont Bay Mutlu fiyatı bakımından da, özelliklerinde olduğu gibi dikkat çekicidir. Kitap aynı zamanda pedagog onaylıdır. Sevimli tombiş ayıcığın yaşadığı maceralar, çocukların ilgisini çekmek ile öğrenmelerini kolay hâle getirir. Özellikle kitabın satın alınma sebeplerinden bir tanesi, içerisinde yer alan hayvanların birbiriyle olan arkadaşlıklarının iyi bir şekilde işlenmesidir. Trendyol sayesinde uygun fiyatından faydalanarak bu ürünü satın alabilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızın hayal gücünü ve görsel yeteneklerini geliştirmesine destek olabilirsiniz.