Doğan Kitap Bilinçli Bebek

210 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
167,55 TL
Kurumsal Fatura
170,17 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Bilinçli Bebek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • O ne istediğini bilir, yeter ki dinleyin ! • Bebekler neden ağlar? • Neden sürekli kucakta tutulmak isterler? • Bebeklerin uyku saatlerindeki düzensizlikler nasıl aşılabilir? • Tuvalet eğitimi vermenin en iyi yöntemi nedir? • İlk yıllar zekâ gelişimi açısından ne kadar önemlidir? Çocuk yetiştirmede bir devrim niteliği taşıyan Bilinçli Bebek, kendine güvenen ve bilinçli bireyler yetiştirme yolculuğunun ilk 2,5 yılında anne babalara çığır açıcı önerilerde bulunuyor. Doğal ebeveynlik savunucularından olan Aletha J. Solter “Çocuğunuz her istediğinde onu kucağınıza alabilirsiniz. Çünkü onun sizin sıcaklığınıza ihtiyacı var” diyerek bebeklerin kendini ifade etmekte kullandığı özel dili deşifre ediyor. Solter ayrıca, anne babalara çocuk yetiştirmede referans noktası olarak alınacak bir tavsiyede bulunuyor: “Bebeğiniz düşünme ve hissetme yeteneğine sahip ‘tam’ bir insandır, bunu unutmayın!”

Ürün Özellikleri

  • Yazar Aletha J. Solter
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap - Bilinçli Bebek

Doğan Kitap Bilinçli Bebek bireyin, zekâ gelişimi açısından önem arz eden, dünyadaki ilk yıllarına odaklanır. Bu konu hakkında devrim niteliği taşıyan önemli bir kitaptır. Çocuk sahibi bireyler tarafından okunması gereken eğitici bir eserdir. Yazar Aletha J. Solter’ın temel amacı kendine güvenen, güçlü ve bilinçli bireylerin gelişiminde hayattaki ilk 2.5 yılın önemini vurgulamaktır. Yazar kitabında çocuk sahibi yetişkinlere çığır açan öneriler ve bilgiler verir.

  • Bilinçli Bebek anne baba akademisi şeklinde nitelendirmeye uygun bir anlatıma sahiptir. Ebeveynler için başucu kitabı niteliğine sahiptir.
  • Bilinçli bebek kitabının Türkçe baskısı ve dağıtımı Doğan Kitap tarafından yapılır.
  • Bilinçli Bebekkitabı 300 sayfadır. Ölçüleri 145 mm x 215 mm şeklindedir. Basımında kaliteli karton kapak ve sayfalarında 2. hamur kâğıt kullanılır.

Bilinçli Bebek Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Bilinçli Bebek Seti

Bilinçli Bebek, ebeveynlik konusunda uzmanlık sahibi bir yazarın eseridir. Bebek bakımı kategorisindeyer alır. Kitap doğumla, hatta hamilelikle başlayan bebeklik dönemini ele alır. Yazar kitapta ebeveynlere bebeklerine karşı nasıl bir tutum sergilemeleri gerektiği hakkında önerilerde bulunur. Yazar ailelere bebekleriyle ne şekilde iletişim kurmaları gerektiği hakkında kılavuzluk eder.Yazar bebeklik dönemindeki yetişkin tutumlarının bireyin kişilik yapısında ve özgüveninde belirleyici etken olduğuna inanır. Kitabı “bilinçli ebeveynlerin bilinçli bebekleri” fikriyle kaleme alır. Kitap bireyin zekâ gelişiminin yanı sıra sosyal ve psikolojik yönlerden de ilerlemesi için önemli olan bebeklik dönemine odaklanır. Bilinçli Bebek kitap özeti doğru ebeveyn olmak, bilinçli bakım, bebeğin tutumlarını doğru değerlendirmek ile ipuçlarını anlamak şeklinde yapılabilir.

Bilinçli Bebek Kitabının Yazarı Kimdir?

Doğan Kitap tarafından basılan Bilinçli Bebek Aletha J. Solter tarafından kaleme alınan bir eserdir. Solter ebeveynlikte bilinçlenme konusunda dünya çapında tanınan önemli bir uzmandır. Yazar Solter Cenevre Üniversitesi’nde insan biyolojisi alanında master derecesine sahiptir. Solter doktorasını ise daha sonra Kaliforniya Üniversitesi’nde tamamlar. Doktora alanı ise psikolojidir. Solter bebeklik döneminin bireyin gelişiminde çok ciddi rol oynadığına inanır. Bu nedenle dünyanın pek çok yerinde anneleri ve babaları bilgilendirmek ve onlara önerilerde bulunmak için çalışmalar düzenler. Aynı zamanda Bilinçli Ebeveynlik isimli enstitünün kurucusudur. İki çocuk annesidir. Yazar Solter, Bilinçli Bebek dışında Anne Babanın Çocuk Yetiştirme Rehberi ile Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri kitaplarının da yazarıdır.

Bilinçli Bebek Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Bilinçli Bebek, bebekler ile iletişim halinde olan tüm yetişkinler tarafından okunması gereken önemli ve eğitsel bir kitaptır. Anneler ve babalar, ebeveyn olma sürecinde bulunan aileler, bebeklerle ilgilenen öğretmen ya da bakıcılara hitap eden bir kitaptır. Kitabı okuyan yetişkinler bebekler ile doğru iletişim kurmayı öğrenebilir. Bebeklerin anlamsız ve çoğu zaman yetişkinleri sinirlendiren davranışlarındaki ipuçlarını anlayabilir. Böylece bebeğin isteklerine bilinçli bir şekilde cevap verilebilir.Solter, “Bebekler neden ağlar? Neden sürekli kucakta durmak ister?” gibi bebeğe özgü ve çoğu yetişkinin anlam veremediği sorulara açıklık getirir. Bebeklere karşı sergilenen tutumlarda ve özellikle temaslarda, yetişkinlerin ipuçlarını yakalayarak doğru yaklaşımda bulunabileceğine değinir. Yazar ebeveynlere “O ne istediğini bilir, yeter ki dinleyin.” diye seslenir. Doğan Kitap Bilinçli Bebek kitabını Trendyol’dan rahatlıkla ve güvenle satın alabilirsiniz. Doğan Kitap Bilinçli Bebek yorum bölümünden okuyucu fikirlerine göz atabilirsiniz. Trendyol sunduğu bütçe dostu Bilinçli Bebek fiyatı ile hesaplı bir alışveriş deneyimine destek olur.