2
Sinema Kitabı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Doğan Kitap Çukur Yamaç'ın Dönüşü

124,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
110,71 TL
Kurumsal Fatura
116,26 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
178,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Çukur Yamaç'ın Dönüşü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 'Çukur' kendimize dönüp baktigimiz yerdir. Gökhan Horzum içimize baktigimiz yerleri yazdi, 'Çukur'u! Ercan Kesal Bir batakligi kurutarak kurdu Çukur u Idris Koçovali. Çiktigini düsünürken yeniden Çukur a düstü Yamaç Koçovali. Üstelik bu sefer yalniz da degil, sevdigi kadinla birlikte. Iste asagi yukari buralarda 'Çukur' basladi. Bir aile. Bir mahalle. Bir ask. Bir suç dramasi... Bu kitap benim yazarken çok sevdigim, sizin de seyrederken sevdiginizi tahmin ettigim bazi sahnelerin birlesimi. 'Çukur'un ana hikâyesinden kopmamaya çalistim. Ama asil derdim 'Çukur'un birinci sezonunun köse tasi sayilacak sahnelerini bir araya getirmekti. Bu kitabi bir aile albümünün sayfalarini çevirir gibi okuyabilmenizi saglamissam görevimi yerine getirmisim demektir. Gökhan Horzum Ürün Adı: Çukur Yamaç'ın Dönüşü Ürün Kodu: 9786050950984 Basım Yılı: 2019.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Gökhan Horzum

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gökhan Horzum
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap ST13000 Çukur Yamaç'ın Dönüşü - Gökhan Horzum

Doğan Kitap Çukur Yamaç’ın Dönüşü, kitap severlerin keyifle okuyabileceği sürükleyici bir romandır. Etkileyici bir konuşmaya sahip olan bu kitap, macera türünden hoşlanan kişilerin sevebileceği bir içeriğe sahiptir. Doğan Kitap Çukur Yamaç’ın Dönüşü kitabı 13,8 x 17,8 cm ölçüsündedir. Boyutu ve karton kapak tasarımı sayesinde oldukça konforlu bir şekilde okunabilen bu eser oldukça hafiftir. Kitabı çantanızda taşıyıp, boş zamanlarınızı okuyarak değerlendirebilirsiniz. Kitap senaryo tarzında kaleme alınmıştır. Bu sayede akıcı bir şekilde okunması mümkündür. Sayfa aralarında okuyucuların kitapla bağlantı kurmasını kolaylaştıran görseller de yer alır. Doğan Kitap Çukur Yamaç’ın Dönüşü fiyatı hemen hemen her bütçeye uygundur.

  • Boyut: 13,8 x 17,8 cm
  • Yazar: Gökhan Horzum
  • Sayfa Sayısı: 396

Doğan Kitap Çukur Yamaç'ın Dönüşü Kitabının Konusu Nedir?

Doğan Kitap Çukur Yamaç'ın Dönüşü Kitabının Konusu Nedir?

Doğan Kitap Çukur Yamaç’ın Dönüşü kitabı son derece ilgi çekici bir konuya sahiptir. Kitapta Yamaç Koçovalı isimli bir karakterin hayatı anlatılır. Yamaç, ailesiyle sorunları olan bir gençtir. Ailesinden uzaklaşmayı ve farklı bir yaşam kurmayı tercih eden karakter, bu süreçte aşkı da bulur. Ancak bir trajedi onu kaçtığı hayata geri dönmeye zorlar. Sevdiği kadınlar birlikte ailesinin yaşadığı Çukur isimli mahalleye geri dönen Yamaç, ailesini korumak için beklenmedik bir mücadelenin içine girer. Kitapta anlatılan hikaye, Çukur isimli televizyon dizisinin ilk sezonu ile paralellik taşır. Dizide yer alan önemli sahnelerin hepsi kitapta mevcuttur. Ayrıca sayfa aralarında yazarın eklediği ekstra sözler ve hikaye parçaları da yer alır. Böylelikle dizinin orijinal senaryosu ile bağlantı koparılmadan hikaye derinleştirilir.

Doğan Kitap Çukur Yamaç'ın Dönüşü Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Doğan Kitap Çukur Yamaç’ın Dönüşü oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Dizinin hayranları bu eseri okumak isteyebilir. Koleksiyon değeri de taşıyan bu ürün, dizinin hayranları tarafından bir anı olarak saklanabilir. Kitap ayrıca diziyi ilk sezondan izleme şansı bulunamayan kişiler tarafından da tercih edebilir. Bu kitabı okuduktan sonra seriyi izlemeye 2. sezondan başlayabilirsiniz. Kitap macera kitaplarına ilgi duyan kişilere de hitap etmeyi başarır. Aile ve suç konulu eserleri okumaktan hoşlananlar Çukur Yamaç’ın Dönüşü kitabının hikayesinden hoşlanabilir. Eser konu ve dil açısından gençlere ve yetişkinlere uygundur. Dilerseniz Doğan Kitap Çukur Yamaç’ın Dönüşü yorumlarını inceleyerek satın alanların kitabın içeriği hakkındaki düşüncelerini de öğrenebilirsiniz. Böylelikle eserin size hitap edip etmediğini daha kolay anlayabilirsiniz.

Doğan Kitap Çukur Yamaç'ın Dönüşü Kitabının Yazarı Kimdir?

Doğan Kitap Çukur Yamaç’ın Dönüşü Gökhan Horzum tarafından kaleme alınmıştır. 1975 yılında Karaman’da dünyaya gelmiş olan yazar, Orta öğrenimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul’a gelerek Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü okumuştur. Üniversitenin ardından yazar, kısa bir süre sinema üzerine eğitim görmüştür. Eğitiminin ardından İkinci Bahar isimli dizinin senaryo ekibine stajyer olarak katılan yazar, çalışma hayatına bu şekilde başlar. Yazar meslek hayatı boyunca pek çok dizinin senaryo ve yönetmenlik ekibinde yer almıştır. Gökhan Horzum, 2015 yılında Sabaha Karşı Sayanora isimli ilk kitabını yayınlamıştır. Bu eserle yazarlık becerilerini farklı bir boyuta taşıyan Horzum, ikinci eseri olarak Çukur Yamaç’ın Dönüşü kitabını yayınlamıştır. Her iki eseri de büyük beğeni toplayan yazar, günümüzde beğenilen yapıtlara imza atmaya devam etmektedir. Eğer siz de yazarın Çukur Yamaç’ın Dönüşü isimli etkileyici eserini okumak isterseniz, kitabı Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.