Doğan Kitap Gelirken Ekmek Al

154,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
143,65 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Gelirken Ekmek Al

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gelirken Ekmek Al

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Şermin Yaşar
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Gelirken Ekmek Al - Şermin Yaşar | Doğan Kitap

Bulunduğumuz coğrafyadaki keyifli, samimi ve bazen de hüzünlü öykü bir araya toplayan Gelirken Ekmek Al kitabı, deneyimli yazar Şermin Yaşar’ın birbirinden etkileyici gözlemlerinin bir yansıması olarak karşımızda durmaktadır. Kitabın içerisinde toplamda 18 öykü yer almaktadır. Her bir öyküde kendinizden bir parça bulabileceğiniz Doğan Kitap Gelirken Ekmek Al kitabı, kitaplığınızda bulunmasını isteyeceğiniz kitaplardan biridir.

Yolda yürürken yanımızdan geçip giden, sıradan bir hayat süren insanların gizli kalmış hikâyelerini yaşanmışlık katarak bir araya getiren yazar, ortaya oldukça farklı bir kitap çıkarmıştır. Şermin Yaşar’ın hayata dair başarılı gözlemleriyle yoğurulan kitap, her öyküde farklı bir tat bırakmaktadır. Ayrıca tanıdığımızı sandığımız insanları tanımadığımıza dikkat çekilirken her insanı ne olursa olsun sevmenin önemi de kitapta vurgulanan noktalardan biridir.

  • 18 farklı öykü
  • Yayınevi Doğan Kitap
  • Uygun fiyat avantajı

Gelirken Ekmek Al Kitabının Yazarı Kimdir?

Doğan Kitap Gelirken Ekmek Al - Şermin Yaşar

Almanya’nın başkenti Berlin’de dünyaya gelen Şermin Yaşar, eğitim hayatına Türkiye’de devam devam etmiştir. Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan yazar, yüksek lisansını da aynı alanda yapmıştır. Kreatif direktör, metin yazar ve reklam yazarı olarak reklam sektöründe bir dönem yer alan Yaşar’ın kariyeri daha sonrasında tamamen farklı bir noktaya doğru gitmiştir.

3 çocuk annesi olan Şermin Yaşar, çocuklarıyla oynadığı yaratıcılığı artıran ve keyifli oyunları paylaşmış, bu oyunlar kısa sürede dikkat çekerek yüksek paylaşım sayılarına ulaşmıştır. Bu paylaşımlar sayesinde birbirinden farklı şehirlerde birbirini tanımayan annelerden büyük bir ağ oluşturmayı başarmıştır.

Sosyal medyada tanınır hâle geldikten sonra çocukların gelişimini destekleyici oyunları bir kitapta toplayan yazar, sonraki dönemlerde de çocuk hikâyeciliği alanında kitaplar yazmaya devam etmiştir. Daha sonraları ise yetişkinler için de öyküler yazmıştır.

Gelirken Ekmek Al Kitabının Konusu Nedir?

Gelirken Ekmek Al konusu birden fazla öyküden oluşmaktadır. Bu öykülerin her birinde farklı kahramanlar ve farklı olaylar yaşanır. Öykülerde bazen bir esnafın hüzünlü hikâyesine tanık olacak, bazen ise kendinizi bir aşkın ortasında bulacaksınız.

Küskünlükleri, aşkları, anlaşmazlıkları, yüzleşmeleri, kısacası hayatın içindeki her türlü duyguyu ve olayları bulabileceğiniz kitapta sayfaların nasıl akıp gittiğini anlayamayacaksınız. Gelirken Ekmek Al özet olarak Şermin Yaşar’ın hayat deneyimlerini hayal gücüyle harmanlayarak yazdığı benzersiz bir öykü kitabı olarak tanımlanabilir.

Öykü türündeki bir kitap olan Gelirken Ekmek Al, birbirinden farklı insanların hayatlarında karanlık köşelerde kalmış ve açığa çıkmayı bekleyen hikâyeleri bir arada sunmaktadır. Öykü türünü seviyor ve her biri farklı hayatlar yaşayan kahramanların hikâyelerine tanık olmak istiyorsanız Gelirken Ekmek Al kitabını okumanızda yarar var.

Gelirken Ekmek Al Kitabı Uygun Fiyatlı mıdır?

İçerisinde çok sayıda öykü barındıran ve akıcı bir anlatımı bulunan Gelirken Ekmek Al Şermin Yaşar keyifle ve tekrar tekrar okunabilecek bir kitaptır. Gelirken Ekmek Al fiyat olarak oldukça makul bir kitap olmasının yanı sıra indirimle birlikte daha uygun fiyatla satın alınabilmektedir.

Öykü türünü seven herkes için uygun olan kitap, içerisinde 18 farklı öyküyü barındırıyor. Şermin Yaşar Gelirken Ekmek Al özet olarak hayatın kendisini anlatmaktadır denilebilir. Farklı insanların hayatlarında yaşadıkları bazen mutlu bazen ise hüzünlü öykülerden oluşan kitap, bu tür öyküleri sevenler için ideal bir tercih olacaktır.

Trendyol’da kitabı satın almış olan kullanıcılardan çok sayıda  Gelirken Ekmek Al yorum bulabilirsiniz. Yapılan değerlendirmelere göre satın alım kararınızı verebilirsiniz. Ayrıca öykü türündeki kitaplardan hoşlanıyorsanız ilgili kategoride birbirinden farklı binlerce kitap bulabilirsiniz.