Doğan Kitap Kinyas Ve Kayra Hakan Günday

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
231,88 TL
2. Ürüne %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
273,90 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
303,31 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Kinyas Ve Kayra Hakan Günday

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkçe yeraltı edebiyatının ilk örneği sayılan roman, modern hayatın her bireyde şiddetle uyandırdığı "basıp gitme" arzusunu gerçekleştiren, uyuşturucu satıp adam öldüren, şantaj yapan ve adlarını kendileri seçen iki arkadaş olan "Kinyas ile Kayra"nın başından geçenleri anlatır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Hakan Günday
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 551-600
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Kinyas ve Kayra - Hakan Günday | Doğan Kitap

Eşsiz tasarımı ve detayları ile geniş okuyucu kitlesine sahip olan Doğan kitap Kinyas ve Kayra Hakan Günday’ın kalemi ile piyasada yer alır. Kitap olay örgüsü ile dikkat çekerken, içeriğinde bulunan fantastik yapısı aynı zamanda ders verici bir anlatım sağlar. Yeraltı edebiyatı olarak da adlandırılan bu kitap türü, 2017 yılında Türkçe dilinde basılarak kullanıcısı ile buluşur. İdeal boyutları ve dayanıklı hamur kalitesi ile okuyucuya eşsiz bir şölen sergileyen Doğan kitap Kinyas ve Kayra, okuyucuyu hikayenin içine çekerek farklı bir roman olduğunu gösterir. Yazarın kendini ve ifade biçimini etkileyici bir formda ortaya koyan bu Kinyas ve Kayra kitap, günümüzde oldukça popüler olan romanlar arasında yer alarak geniş yaş aralığına hitap eder.

  • Etkileyici kurgu
  • Dikkat çeken anlatım
  • Anlaşılır ve açık bir dil

Doğan Kitap Kinyas ve Kayra Hakan Günday Özellikleri ve İçeriği

Doğan Kitap Kinyas ve Kayra Hakan Günday Özellikleri ve İçeriği

Kinyas ve Kayra özel yapısı ve içeriği pek çok farklı alanda kullanım sağlarken, kitabın dış tasarımı da ayrıca dikkat çeker. Kinyas ve Kayra kitabı, içeriği ile farklı tarzda romanlardan hoşlananlara hitap eder ve hafifliği sayesinde kolay taşınabilirlik özelliği sunar. Pek çok farklı özelliği ile karakterlerini buluşturan yazar, özel içeriğe sahip kitabıyla okuyucunun aklında kalır. Doğan kitap Kinyas ve Kayra incelemelerine bakıldığında yazarın yaratıcılığından dolayı okuyucuların gizem türünde yazılan bu esere hayran olduğunu görebilirsiniz. Kitap içeriği ve tasarımı ile bir bütün olarak anlaşılır bir ifade yansıtır. Okuyucuların gözde kitabı haline gelen bu ürün, kendi tarzında piyasanın arananları arasındadır. Bu sayede geniş bir kitle tarafından sıkça tercih edilen Kinyas ve Kayra türü, tasarımı ve akıcılığıyla uyumlu bir yapı oluşturur.

Kinyas ve Kayra Kitabının Estetik Görünümü ve Yorumları

Kinyas ve Kayra Kitabının Estetik Görünümü ve Yorumları

Kinyas ve Kayra yeni baskısında karikatür çizimlerden oluşan bu özel seriyi hayranlarına sunar. Kitabın akışında her okuyucu farklı bir kısmı özellikle beğenebilir. Kinyas ve Kayra Doğan kitap, modern anlatımı sayesinde gizem türünden hoşlanan oldukça geniş bir kitlenin ilgi odağı olmayı başarır. Doğan kitabın etkileyici tasarımını gözler önüne seren Doğan Kitap Kinyas ve Kayra yorum ve öneri kısmından faydalanarak kitabı okuyanların fikirlerini öğrenebilirsiniz. Tercihinize göre kitabın piyasada bulunan yeni baskı ya da normal baskı versiyonunu seçebilirsiniz. Sayfa sayısı ile fazla görülen Kinyas ve Kayra Hakan Günday konusu ile dikkat çeker. Romanın akıcı ve sürükleyici yapısı sayesinde bu serüveni hızlıca okuyabilirsiniz. Okuyucuların elinden bırakmadığı tarzda sunulan bu kitap, estetik yansıması ile kendine hayran bırakır.

Kinyas ve Kayra Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Doğan Kitap Kinyas ve Kayra Hakan Günday Fiyatları

Doğan kitap aracılığı ile sunulan Kinyas ve Kayra eseri, etkileyici içeriği ile yaşamdan belirli kesitler yansıtarak ilgi odağı olmayı başarır. Modern tasarımı ve detayları sayesinde tercih edilen bu eser, çeşitli fiyat aralıklarıyla karşılaştırma yapılmasına olanak tanır. Doğan kitap Hakan Günday Kinyas ve Kayra fiyatı eşsiz indirim fırsatları sunarak pek çok okuyucu kitlesine ulaşım sağlar. Doğan kitap Kinyas ve Kayra Hakan Günday, Trendyol üzerinde sunulan ürünler arasında dikkat çeker. Son zamanların oldukça dikkat çeken eserleri arasında bulunan Hakan Günday Kinyas ve Kayra yorumlarına bağlı olarak geniş kullanıcı kitlesine sergilenir. Özel formu ve etkileyici öyküsü ile yaş sınırı bulunmayan okuma kitabı, özel fiyatı ile okuyucusuna sunulur. Doğan kitap Kinyas ve Kayra fiyat ile siz de kendinize en uygun ürünü satın alabilirsiniz.