Doğan Kitap Tokuz Ama Açız!

137,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Tokuz Ama Açız!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gerçek besinleri tanıma rehberi Bu kitapta okuyacağınız konular: Hücrelerimiz için doğru enerji nedir? Asitlenme nedir? Neden yaşlanıyoruz? Asit-protonların vücuttan atılımı ve detoks organları Enflamasyon ve yaşlanma Asitlendiren besinler: Hayvansal proteinler / Karbonhidratlar / Kötü yağlar Diyabesite = diyabet + obezite Asitlenme testi Alkali beslenme Akşam yemeğinin zararları Alkali detoks Sebze suyu tarifleri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tokuz Ama Açız! - Ayşegül Çoruhlu | Doğan Kitap

Pek çok insan hayatının belirli dönemlerinde kilo problemi yaşayabilir. Bu problemlerin altında çeşitli sorunlar yatar ancak sağlıksız yeme ve yanlış beslenme gibi durumlar en önde gelen sebeplerdendir. Aşırı yeme, düzensiz ve yanlış beslenme günlük hayatta stres, anksiyete ve daha birçok sağlık problemini de beraberinde getirir. Ayşegül Çoruhlu Tokuz Ama Açız adlı bilgilendirici kitabı ile size neden sürekli diyet yaptığınız halde kilo vermenin işkence gibi geldiğini anlatır. Hangi besinleri ne zaman ve nasıl tüketmek gerektiği hususunda okurlarına rehberlik eder. Sürekliliği olan bir beslenme şeklini hayatınıza uygulamaya çalışırken zorluk çekiyorsanız Tokuz Ama Açız kitabı sayesinde daha mutlu bir hayatın kapılarını aralayabilirsiniz. Alanında çığır açıcı bu kitap, ihtiyacınız olan beslenme düzenini hakkında detaylı bilgi verir.

  • Beslenme bilgileri
  • Sağlıklı yaşam tüyoları
  • Alkali diyetin önemi

Tokuz Ama Açız! Ayşegül Çoruhlu İçeriği

Tokuz Ama Açız! Ayşegül Çoruhlu İçeriği

Sağlıklı yaşam yolculuğunuz için sizi destekleyen ve harika bir rehber olan Tokuz Ama Açız! kitabı nerede yanlış yaptığınızı anlamanıza yardımcı olur. Sürekli diyet yapıp kilo veremeyenler tarafından okunması gereken bu kitap sayesinde kişiler neden bu sorunu yaşadıkları hakkında bilgi sahibi olur. Alkali beslenmenin sağlıklı yaşama sağladığı katkılara da değinen kitap, okurun aydınlanmasını sağlar. Restoran, market ve büfelerde görünüşüyle akılları çelen lezzetli ama bir o kadar da kalorisi yüksek yiyeceklerin sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini anlatırken yol gösterir. Kısa süreli ve sonu asla istenildiği gibi bitmeyen diyetlerden usanıp sıkılanlar için sağlıklı kalmayı bir yaşam felsefesi haline getirmeye yardımcı olur. Uzun ve zinde bir yaşam isteyen herkesin başucu kitabı olmayı hedefler. Doğan Kitap Tokuz Ama Açız midenizi doyurmanın değil hücrelerinizi doyurmanın önemini vurgular.

Ayşegül Çoruhlu Tokuz Ama Açız! Fiyatları

Ayşegül Çoruhlu Tokuz Ama Açız! Fiyatları

Kitabın fiyatlandırılması yapılırken ilk başta birçok unsur göz önüne alınır. Baskı kalitesi, sayfa sayısı, kağıt türü ve cilt durumu fiyatlandırmayı etkileyen önemli unsurlardandır. Tokuz Ama Açız! Ayşegül Çoruhlu tarafından kaleme alınmış doğru beslenme hakkında bilgi veren ve okurlarının sağlıklı yaşam serüvenlerine destek olan bir kitaptır. Kişilere nerede hata yaptığını gösteren bu kitap, uzun ve zinde bir yaşam için neler yapılması gerektiği hususunda bilgi verir. Asidik yiyeceklerin sebep olduğu kilo alımının aksine vücudun pH dengesini beslenme yoluyla düzenleyen alkali beslenme hakkında hatırı sayılır noktalara değinir. Alkali beslenmenin ne kadar önemli olduğu konusunda kişileri bilinçlendirir. Kısa süren ve amacınıza ulaştırmayan diyetler yerine sürdürülebilir bir beslenme şeklini hayatınıza nasıl uyarlamanız gerektiğini anlatır. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi bu kitap sayesinde öğrenebilirsiniz.

Tokuz Ama Açız! ile Sağlıklı Yaşama Giden Yol

Tokuz Ama Açız! ile Sağlıklı Yaşama Giden Yol

Etkili anlatıma sahip bu kitap, çığır açıcı beslenme tavsiyeleri içerir. Kısa dönemli sağlıksız ve yorucu bir diyetin kişilerde yarattığı bazı olumsuz etkileri olabilir. Stres, anksiyete, halsizlik gibi son derece kişiyi yoran ve yaşam kalitesini düşüren durumlar bu etkilerin sadece birkaçıdır. Bu eser ile siz de zinde kalmak için neler yapmanız konusunda bilinçlenebilir, böylece yanlış beslenmeden kaynaklanan sorunları azaltabilirsiniz. “Çok yediğin için değil, hücrelerin aç kaldığı için kilo alıyorsun” diyen kitap uyguladığınız diyetin ne kadarının doğru ne kadarının ise yanlış olduğunu gösterir. Tokuz Ama Açız fiyat aralıkları da her bütçeye uygun olarak satışa sunulur. Bilgi sahibi olmak adına Trendyol’da bulunan Tokuz Ama Açız yorumlarından yararlanabilirsiniz. Sizden önce kitabı okumuş olan müşterilerin puan ve yorumlarına göz atabilirsiniz.