DOGASTR Nyamba Mekik Aleti - 500 Nyamba

689,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DOGASTR Nyamba Mekik Aleti - 500 Nyamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: avantajcenter Satıcı Ünvanı: İLKAY DERELİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2920270502
    Bu ürün avantajcenter tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün karın kası serilerinizi rahatlıkla yapabilmeniz için tasarlandı. Gövdenizi kaldırarak tüm karın kaslarınızın (üst, alt, yan) çalışmasını sağlar. Ürün Faydaları Kavrama Zeminde kaymasını önleyen köpük kollar Rahatlık Daha fazla rahatlık için ergonomik yastık ve mat kullanın! Yer kaplamama Mafsallı kolları sayesinde yatağınızın altında saklayabilirsiniz. Üstlendiklerimiz "Aldığıma hiç pişman olmadığım harika bir ürün, tebrikler Decathlon" Decathlon Müşterisi Ürün testi Zararlı bileşen içermeyen maddelerden üretilme garantisi. Garanti 2 Yıl Teknik bilgiler Doğru pozisyonu bulmak Egzersiz boyunca karın kaslarınızı sıkın
  • boyun ve bel bölgenizi sabit tutun. Egzersizlerin sayısını artırmayın: Egzersizi kontrollü şekilde doğru yapmak çok yapmaktan daha önemlidir. Yer ile aranızda dar bir açı oluşturun ve karın kaslarınızı sıkın! Bel ağrısı çekenlerin, egzersizleri daha dikkatli yapmaları önerilir. Mekik sehpası ile hangi egzersizleri yapabilirsiniz? Hangi antrenmanla başlayacağınızı ya da düzgün bir duruşa nasıl sahip olacağınızı bilmiyor musunuz? (Bu adresi internet tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.) Yetenekli koçlar ile tasarım ekibimiz akıllı telefonunuza indirebileceğiniz veya kolayca yazdırabileceğiniz bu dosyaya geliştirdikleri on ücretsiz egzersizi ekledi! Spor koçlarımızın önerileri Abdominal kaslarınızı şekillendirmek için güvenli bir şekilde gövdenizi çalıştırın. Bu ürün omuz ve kolların incinmesini önler. Kollarınızı zorlamamanız gerektiğini bilmek önemlidir. Bunlar işe yarayan abdominal egzersizlerdir. Mafsallı kollar sadece size rehberlik etmek için bulunur. AVANTAJI Antrenman broşürünü ücretsiz olarak indirerek crunch hareketlerinizi çeşitlendirebilirsiniz. Daha Fazlası Daha Azı Bileşenler / tavsiyeler BİLEŞENLERÇerçeve 100% Çelik Sırt 100% Kauçuk - Nitril Bütadien Kauçuk Bakım önerileri Islak bezle temizleyin. Saklama önerisi Isı kaynaklarından uzak tutun. Uyarılar Sadece bireysel kullanım içindir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver