Doggie Softlu Siyah Köpek Bel Tasması 65-75 Cm Kırmızı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Tek Ebat
XL
Tek Ebat
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
596,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 22 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
696,77 TL671,80 TL
300 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doggie Softlu Siyah Köpek Bel Tasması 65-75 Cm Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Santekmagaza Satıcı Ünvanı: SANTEK S.T.H.TEKNİK HIRDAVAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744006310600012 Vergi Kimlik Numarası: 7440063106
    Bu ürün Santekmagaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayarlı Nylon Serisi ürünlerimiz, çok kolay ayarlanabilir ayar tokaları ile donatılmıştır. Hem kolay kullanım sağlaması hem de petinizin değişen ölçülerine kolayca uyum sağlayabilmesi sebepleriyle sıklıkla tercih edilen köpek göğüs tasması olarak ürün yelpazelerinde yerini almıştır.
  • Dokuma göğüs tasması için yüksek kaliteli polyamit elyaf kullanılarak üretilmiştir. Bu polyamit liflerden dokunan kumaşlar, kötü hava koşullarına ve yırtılmaya karşı oldukça dayanıklıdırlar. Bu tür ipliklerden çoğunlukla paraşüt ipi, emniyet kemeri gibi kalite gerektiren hassas malzemeler yapılmaktadır. Aynı zamanda nylon ürünlerimiz, yapısı itibarıyla sağlamlık ve dayanıklılık amaçlarıyla tercih edilmelerinin yanı sıra, çok canlı renk seçenekleri, yumuşak bir yapı ve çekici görünümü sayesinde aksesuarlarda sıkça tercih edilmektedir.
  • Kauçuk dolgu ped, su geçirmez yapısı ile yüksek ısı farklarına ve aşınmaya karşı dayanımlı özel bir materyaldir. Üzeri nylon kumaş kaplıdır. Dostlarımızın boynuna mükemmel uyum sağlayan dokusu ile kauçuk dolgu pedlerimiz, hem dostlarımız için hem de pet sahipleri için ekstra konfor sunan harika bir yumuşak dolgu malzemesidir.
  • Dayanıklı ve güçlü poliasetal hammadde ile üretilen plastik tokalarımız, yüksek mukavemete sahiptir. Ürünümüz, kullanıldığı alanın gerektirdiği ve ihtiyaç duyabileceğiniz tüm standartları fazlasıyla karşılamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Tip Göğüs Tasması
Geri Bildirim Ver