Doğru Tercih Yayınları 2022 Kpss Nin Pusulası Vatandaşlık Soru Bankası Çözümlü - Ali Koç

61,48 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğru Tercih Yayınları 2022 Kpss Nin Pusulası Vatandaşlık Soru Bankası Çözümlü - Ali Koç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbudur Satıcı Ünvanı: ARİTMETİK YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008084014100017 Vergi Kimlik Numarası: 0080840141
    Bu ürün Kitapbudur tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022 Kpss'nin Pusulası Vatandaşlık Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ali Koç
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğru Tercih 2022 KPSS'nin Pusulası Vatandaşlık Soru Bankası

Lisans, ön lisans, ortaöğretim fark etmeksizin her türden eğitim seviyesindeki öğrenenin kendisi için yatırım yaparak soru çözebileceği bir kitap olan doğru tercih yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası en iyi yardımcı kaynaklardın bir tanesidir. Vatandaşlık konularının tamamını kapsayacak şekilde oluşturulmuş olan soru bankası ders ile ilgili ilerleyiş kaydetmek isteyen öğrencilere büyük katkılar sağlamaktadır. Kişilerin KPSS sınavında kendileri için en yüksek puanı alabilmeleri adına doğru tercih yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası içeriği doğru bir seçenek olacaktır. Soruların her seviyedeki KPSS çalışanı için uygun olduğu söylenebilir.

  • Lisans
  • Ön lisans
  • Ortaöğretim

Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS'nin Pusulası Vatandaşlık Soru Bankası Fiyatları

Öğrencilerin ihtiyaçları olan KPSS kitabına bütçelerine uygun fiyat ile sahip olabilmeleri için yapılan sürekli bir güncelleme durumu söz konusudur. Aynı zamanda kitabın baskı yılı içindeki soru sayısı kapağının ve yapraklarının oluşum aşamaları fiyatını etkileyeceği için Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası fiyatı kişilerin bütçelerine uygun şekilde oluşturuluyor. Her KPSS çalışanı çalışmalarını daha verimli hale getirebilmek için satın almak istediği vatandaşlık ders kitabı olan Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası indirimleri takip edebilir bu sayede istediği ve ihtiyaç duyduğu kitabı kolayca satın alabilecektir. Her türden KPSS çalışanı kendi bütçe ihtiyacını karşılayacak nitelikteki vatandaşlık kitabına güvenli ve hızlı yollardan ulaşabilir. Yeterli araştırma ve kampanyalarında takibi önemli olan noktalardandır.

Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS'nin Pusulası Vatandaşlık Soru Bankası Yorumları

Sınava girmeden önce doğru tercih yayınları 2022 kpss'nin pusulası vatandaşlık soru bankası satın al yorumlarını değerlendiren müşteriler sonuçla ilgili oldukça memnun yorumlar yapmaktadır. KPSS sınavına girmeden önce önerilere kulak vererek vatandaşlık kitabını almış ve soruları çözmüş olan öğrencilerin yapmış olduğu yorumlara bakarak yeni bir doğru tercih yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası alan kişi sonuç ile ilgili memnun kalacağının garantisi bir nevi daha önce bu kitabı almış ve sorularını çözerek yüksek puan almış olan kişinin yaptığı yorumlardan anlayabilir. KPSS sürecindeki bir kişi birçok kaynaktan soru çözümünü yapmaktadır. Bu noktada çözmüş olduğu kaynakların karşılaştırmasını yapma şansı da bulması kaçınılmaz olacaktır. Bu karşılaştırmayı yeni bir Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası içeriği alacak olan kişiye oldukça faydalı olacaktır. Bu sayede kendisi için en uygun soru bankasını alma şansı elde edecektir.

Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS'nin Pusulası Vatandaşlık Soru Bankası İçeriği

Vatandaşlık derslerinin tamamını kapsayan birçok sorunun bir araya gelmesinden oluşturulmuş Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası kampanyaları ile de müşterilerini memnun ediyor. Bu sayede hem beklentilerini karşılayacak içerikteki soru bankasını satın alan kişiler hem de kampanyalardaki birçok avantajlı durumdan yararlanarak memnuniyet sağlıyorlar. Kişilerin beklentilerini karşılayacak soru bankasına içerik olarak sahip olmaları çok önemlidir. İçerik beklentiyi karşılamadığı noktada sınavda çıkacak soruların çözülememesi gibi bir durum ortaya çıkacaktır. Hiçbir KPSS öğrencisi bu sonuç ile karşılaşmak istemeyeceği için kendisi için doğru içeriklerden oluşturulmuş KPSS kitabına sahip olmayı isteyecektir. Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS’nin pusulası vatandaşlık soru bankası yorumları bu noktada satın almak isteyenleri rahatlatacak niteliktedir. Kişiler kendi beklentilerini tam olarak karşılayacak ve sınavdaki soru şekilleri ile uyuşacak içeriklerin bulunduğu kitabı satın aldıklarında memnun kalacaklardır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.