Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı 20'li 4 Adet

124,24 TL
(1,55 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
185,90 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
174,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı 20'li 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekrem Ofis Satıcı Ünvanı: TUNA AVLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1050526436
    Bu ürün Ekrem Ofis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı 20'li 4 Adet Farklı Lezzetler

Doğuş mistik chai, modern formu ve oldukça zengin içeriği ile geniş bir kitleye işlev sağlamaktadır. Modern lezzeti açısından birçok kişiye hem sağlıklı hem de keyifli bir çay sergileyen bu içerik, özlem görümlü ile dikkat çekmektedir. Sallama çay formu ile oldukça kolay bir yağı sergileyen Doğuş mistik bitki çayı, hızlı ve pratik bir şekilde demleme imkanı ile birçok kişinin ilgi odağı olmaktadır. Etkili ve modern lezzeti sayesinde içeriğinde bulunan karanfil ve zencefil bitkilerinin eşsiz özlerinden tasarlanmaktadır. Doğuş mistik chai sade, kaliteli ve eşsiz yapısı ile üstün bir içerik yansıtmaktadır. İnsan sağlığına ve birçok hastalığın iyileştirilmesine yardımcı olan formuyla göz kamaştıran sallama çay, 20'li paketler halinde hazırlanarak hem kullanışlı hem de tek içimliktir. Doğuş mistik chai sade nasıl yapılır sorusu sıklıkla dile getirilir. Pratik kullanımlı bu ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Eşsiz Lezzet
  • Özel İçerik
  • Modern Formül

Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı ile Eşsiz Lezzet

Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı ile Eşsiz Lezzet

Kolay ve hafif formu sayesinde birçok alanda taşınabilir özellik yansıtan mistik çayı, vücut üzerinde ödem ve toksinlerin atılmasına yardımcı olan bir içerik barındırmaktadır. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olan Doğuş mistik çay içindekiler ile eşsiz bir yapı sunarken özel kalitesi ve modern formu ile birçok kişiye işlev sağlamaktadır. Eşsiz lezzeti sayesinde karanfil ve zencefil bitkilerin özleri alınarak hazırlanan bu ürünler, geniş bir kilidinin ilgi odağı olarak dikkat çeker. Hafif ve taşınabilir boyutlarıyla istenilen her alanda kolayca hazırlanabilen sallama çay, etkili aroması ile geniş bir kitlenin damak zevkine hitap etmektedir. İçeriğinde bulunan modern aromatik yapısı açısından keyifli zamanların olmazsa olmazı haline gelen Doğuş mistik chai sade faydaları, yüksek lezzeti sayesinde hem bol vitamin hem de modern bir lezzet sunarak göz kamaştırmaktadır.

Modern Yapısı ile Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı

Modern Yapısı ile Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı

Çeşitli teknik sistemler eşliğinde hazırlanan Doğuş bitki çayı mistik çayı 20'li 4 adet 1C01784-4 Doğuş üreticilerinin gösterdiği hassasiyet ile özel bir yapıda dizayn edilmektedir. Yüksek kaliteli sallama çayların pratik formu sayesinde kolaylık sağlamaktadır. Ekonomik olarak sunulan Doğuş çay paketi, modern ve etkili yapısı ile birçok kişinin olmazsa olmazı haline gelmeyi başarmaktır. Ekonomik formu ve ideal boyutları ile pek çok farklı alanda kullanım olanağı tanıyan Doğuş mistik bitki çayı, okul, ev, ofis büro tarzı yerlerde hazırlama süreci ile kolaylık oluşturmaktadır. Bu çaylar, zaman almayan özelliği ile birçok kişin tercihi arasında bulunmaktadır. Pek çok kişinin damak zevkine uyum sağlayan formu ile özel aroması ve yumuşak içimi gözler önüne serilen Doğuş bitki çayı mistik çayı 20'li 4 adet satın al ile kolayca ulaşım sağlanmaktadır.

Keyifli Formu ile Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı

Keyifli Formu ile Doğuş Bitki Çayı Mistik Çayı

Çeşitli bitki özleri ile hazırlanan mistik chai, pek çok farklı gıda ile birlikte tüketim sağlamaktadır. Dengeli bir şekilde tüketilen içeriği ile birçok kişiye kullanım olanağı sunarken önerilen miktar üzerine çıkılmaması gerekmektedir. Doğuş bitki çayı mistik çayı 20'li 4 adet yorumları olumlu yönde olurken geniş bir kullanım alanı oluşturarak birçok farklı besin içeriği ile uyumlu bir yapı sunmakta aynı zamanda doğal içeriği ile teknik sistemlerden gerek üstün kalite yansıtmaktadır. Rahatlatıcı ve dinlendirici bir form ve bununla birlikte kullanışlı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım olanağı sunmaktadır. Doğuş mistik chai sade kullananlar adeta kendine hayran bırakan bir yapı sergilemektedir. Birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği bu bitki çayları, yorgunluk ve enerjiye ihtiyaç duyulan zamanların olmazsa olmazı haline gelmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.