1
Tencere Yedek Parça ve Aksesuar kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnovasyon Grup Satıcı Ünvanı: FATİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9550794121
    Bu ürün İnovasyon Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 Cm
Geri Bildirim Ver

Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 cm

Mutfak eşyaları, müşterilerin hayatını kolaylaştıran önemli gereçlerden biridir. Mutfakta pratik ve hızlı yemek yapmaya yardımcı olan ürünler müşterilerin tercih ettiği seçeneklerdir. Özellikle yemek pişirirken besinleri içerisine koyduğunuz tencerelerin sağlığa zararlı maddeler içermemesi oldukça önemlidir. Doğuş cam kapak tencere tava kapağı 26 cm ebatı ile müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Bu ürün sayesinde yiyeceklerinizin yağının etrafa sıçramasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca, kapak oldukça sağlam ve kaliteli olduğu için herhangi bir darbe anında kolay bir şekilde kırılmaz. Bu durum size kullanım kolaylığı tanır. Ekonomik olarak da tasarruf etmenize yardımcı olur. Ürünlerin uzun yıllar kullanılabilmesi için ısıya karşı dayanıklı olması gerekir. Fazla büyük olmayan yapısı sayesinde ürünü rahatlıkla dolaplarınızda muhafaza edebilirsiniz.

  • Kaliteli yapısı ile tencere ve tavalara uyumlu
  • İdeal boyut
  • Ergonomik tasarım

Avantajlı Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 cm

Avantajlı Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 cm

Mutfakta zaman kazandıran ürünler sıklıkla tercih edilir. Yemek yaparken yağ, su ve benzeri pek çok şey etrafa saçılabilir. Bu duruma engel olmak için müşteriler farklı metodlar dener. Bunlardan birisi de kapak kullanımıdır. Cam tencere kapağı yağ ve kir gibi şeylerin etrafa sıçramasını engelleyerek size kullanım kolaylığı sağlar. Böylece, yemeği pişirdikten sonra etraf kirlenmez. Ayrıca, ürünün cam kapağı sayesinde ürünün pişme durumunu kapağı açmadan rahatlıkla görebilirsiniz. Ürünü dikkatli bir şekilde kullandığınız sürece size uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Ürünü ister makinede ister elinizde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ayrıca, kulp ısıya karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için ateş üzerinde erimez. Ürünün el yakmayan yapıya sahip olan soft touch silikon kulpu sayesinde ürünün kulpunu eliniz yanmadan rahatlıkla tutabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 cm

Uygun Fiyatı ile Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı 26 cm

Kolay kullanım imkanı tanıyan ürünler sıklıkla tercih edilir. Ürünün alüminyum gövde tabanı bulunur. Bu sayede ister doğalgazlı ocakta isterseniz elektrikli kovada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, tencere ve tava kapağı oldukça kaliteli bir yapıya sahip olduğu için patlama veya çatlamalara karşı oldukça dayanıklıdır. Bu durum size kullanım kolaylığı tanır. Ayrıca, ürün çizilmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede rahatlıkla uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Doğuş cam kapak tencere tava kapağı 26 cm fiyatı ürünün sahip olduğu materyallerin yapısı, ürün kalitesi ve ürün maliyeti gibi pek çok farklı özellik göz önüne alınarak belirlenir. Ayrıca, ürünün ergonomik yapısı sayesinde ürünü bu ölçülere sahip olan tüm tencere ve tavalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısı ile müşterilere konforlu bir kullanım sağlar.

Ergonomik Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı Faydaları

Ergonomik Doğuş Cam Kapak Tencere Tava Kapağı Faydaları

Mutfakta kullanılan çok amaçlı ürünler büyük beğeni toplar. 26 cm çapındaki tava kapağı bu ebata sahip olan ürünlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cam kapak sağlığa zararlı maddeler içermediği için size sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca, tencere veya tavalarınızın içerisinde kalan yemekleri başka bir kaba aktarmak yerine bu kapağı kullanarak rahatlıkla kapatabilirsiniz. Böylece, ürünlerin üzerine sinek gibi hayvanların gelmesini engelleyebilirsiniz. Cam model sayesinde yemeklere buzdolabının kokusunun sinmesini engelleyebilirsiniz. Yemeklerinizi diğer günler de aynı tazelikte, rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ürünün granit kaplaması sayesinde yapışmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede ürünü yıkaması oldukça kolaydır. Bu durum müşterilere kullanım rahatlığı sağlar. Doğuş cam kapak tencere tava kapağı 26 cm yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan detaylı bir şekilde incelemeler yapabilir, ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.