Doğuş Karadeniz 1000 gr Çay

149,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,22 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,59 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Karadeniz 1000 gr Çay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: marketbizde Satıcı Ünvanı: ELBA GIDA UNLU MAMULLERİ İMALAT İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330194825500001 Vergi Kimlik Numarası: 3301948255
    Bu ürün marketbizde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğuş Karadeniz Çay 1000 gr
  • Karadeniz Bölgesi'nin kaliteli çaylarından elde edilir. Bergamot aroması ile harmanlanan bu çay farklı ve hafif bir içime sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr ile Önerilen Çay Lezzeti

Dünya üzerindeki kullanımı 5000 yıllık tarihe sahip olan çay, kültürümüzde ve günlük yaşamda önemli bir yer edinmektedir. Öyle ki gün içerisinde herhangi bir öğünde ya da herhangi bir öğün sonrasında çay tüketmek mümkündür. Dahası, kendi kültürümüze özgü bir demleme usulü, ince belli cam bardaklar ve kıtlama çay gibi çaya özgü farklı birçok konsept de bulunmaktadır. Ülkemizde çay kültürü gibi çay demlemeye dair kimi yazılı olmayan kurallar da mevcuttur. Örneğin iyi bir çay demlemenin olmazsa olmaz kurallarından biri demliğin sıcak olmasıdır. Çayın demlendiği demlik de önemlidir; örneğin daha lezzetli bir çay deneyimi için çayın seramik demlikte demlenmesi de tavsiye edilir. Fakat bütün bunlar için önemli bir faktör daha vardır; o da çayınızın kalitesidir. Doğuş bergamot aromalı Karadeniz çayı da bu lezzetli deneyime ulaşmanız için özenle üretilmiştir. Birçok özelliği sayesinde kaliteli çayın keyfine varabilirsiniz.

  • Farklı ve Hafif İçim
  • Kokulu Aroma
  • Karadeniz Bölgesi’nin Kalitesi

Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr ile Farklı ve Hafif İçim

Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr ile Farklı ve Hafif İçim

Doğuş Çay’a ait Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr ağırlığa sahip bir pakette satışa sunulmaktadır. Karadeniz Bölgesi'nin kaliteli çaylarından elde edilmiş bu ürün, sonrasında bergamot aroması ile harmanlanmıştır. Sahip olduğu kaliteli hammaddesi ve aroması ile sizlere hem farklı hem de hafif içimli bir çay deneyimi sunmaktadır. Ayrıca yoğun dem kalitesi, kokulu aroması, enfes tadı ve kıpkırmızı rengiyle sizlere ve çay lezzetini paylaştığınız kişilere unutulmaz deneyimler yaşatmayı amaçlar. Hafif içimi sayesinde misafirlerinize, iş arkadaşlarınıza ve ailenize rahatlıkla ikram edebilmenize olanak sağlar. Doğuş bergamot aromalı Karadeniz çayı, yine hafif tadı ve aroması sayesinde çayın yanında ikram edeceğiniz tatlarla da kolaylıkla uyum içine girer. Böylelikle ikramlarınızla vazgeçilmez bir ikili olabilir. Gün içerisinde herhangi bir öğünden sonra tükettiğinizde ise yemek sonrası hafif içimi sayesinde rahatlıkla tüketilebilir.

Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr ile Kokulu Aroma

Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr ile Kokulu Aroma

500 yıllık geçmişe sahip olan çay, bu 500 yıllık deneyimi boyunca birçok farklı lezzetle bir araya gelmiş ya da birçok farklı bitkinin çayı elde edilmiştir. Örneğin karamelli, çikolatalı, beyaz çikolatalı, narlı, mangolu siyah çay çeşitleri bulunmaktadır. Siyah çayda olduğu gibi yeşil çaylarda da birçok aroma yer almaktadır. Yaseminli, mangolu, mandalinalı gibi yeşil çay aromaları da bulunmaktadır. Fakat siyah çaylarda adı geçen çeşitlere nazaran daha çok tercih edilen bir aroma vardır. Bu aroma bergamot aromasıdır. Dolayısıyla Doğuş bergamot aromalı Karadeniz çayı da tercih edilmektedir. Bergamot aroması hafif bir içim sağladığı gibi yumuşak içimi de mümkün kılmaktadır. Böylelikle misafirleriniz ve sizin için çay keyfinizin ardından ağızlarda hafif bir bergamot lezzeti kalır. Doğuş bergamot Karadeniz çay 1000 gr yorumları için ise ürünün sayfasını ziyaret edebilir ve ürünü kullananların gözlemlerini öğrenebilirsiniz.

Bergamot Karadeniz Çay ile Karadeniz Bölgesi’nin Kalitesi

Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr ile Karadeniz Bölgesi’nin Kalitesi

Köklü bir geçmişe sahip olan çayın Anadolu topraklarında yaygınlaşması 19. yüzyıldan itibaren başlamıştır. Bahsi geçen tarihten itibaren de çay tarımı ülkemizde yapılan önemli tarım ürünlerinden birisi haline gelmiştir. Ülkemizin konumundan kaynaklı olarak her ürün her bölgede yetişmemektedir. Örneğin çay üretimi için de belirli bir iklim tipinin olması gerekmektedir. Bu iklim tipine göre bölge yoğun olarak yağış almalı ve belli aralıklardaki sıcaklıkta olmalıdır. Bu iklim koşullarına sahip olması sebebiyle ülkemizde çay üretiminin en çok yapıldığı bölge Doğu Karadeniz bölgesidir. Çay denilince dillere destan Karadeniz bölgesinde üretilen ürünlerle harmanlanan Doğuş bergamot aromalıa Karadeniz çayı da harika lezzetiyle sofralarınızı zenginleştirir. Doğuş Bergamot Karadeniz Çay 1000 gr fiyatı, yorumları ve ürüne ait detaylı bilgi için ürün sayfasını ziyaret edebilir ve detaylı bilgiye erişebilirsiniz.