Doktrin Yayınları 2022 Kpss Soru Bankası Seti (5 KİTAP) / Tamamı Çözümlü

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doktrin Yayınları 2022 Kpss Soru Bankası Seti (5 KİTAP) / Tamamı Çözümlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LÜGAT KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞ.TİC.LTD. Satıcı Ünvanı: LÜGAT KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609083269300001 Vergi Kimlik Numarası: 6090832693
    Bu ürün LÜGAT KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞ.TİC.LTD. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022 KPSS Matematik Soru Bankası, 328 Sayfa 2022 KPSS Coğrafya Soru Bankası, 232 Sayfa 2022 KPSS Tarih Soru Bankası, 304 Sayfa 2022 KPSS Vatandaşlık Soru Bankası 184 Sayfa 2022 KPSS Türkçe Soru Bankası, 248 Sayfa Ebat: 19,5 * 27,5

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Doktrin Yayınları 5 Kitap 2022 KPSS Tamamı Çözümlü Soru Bankası Seti 000050

Doktri̇n Yayınları 2022 5’li set tamamı çözümlü KPSS soru bankası, kamuda çalışmak üzere sınava hazırlanan kişilere özel olarak hazırlanmıştır. Güncel müfredata uygun olan set içerisinde; türkçe, matematik, coğrafya, tarih ve vatandaşlık kitapları yer alır. Soru bankalarının tamamı çözümlü olarak hazırlanmıştır. Kitaplar farklı zorluk seviyelerinde zengin soru çeşidine sahiptir. 19,5×27,5 cm boyutlarındaki soru bankalarını konforlu bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz. Siyah-beyaz olarak tasarlanan ürün içeriği kişilerin çalışma esnasında yüksek dikkatle çalışmasına olanak tanır. Doktri̇n Yayınları’nın hazırladığı soru bankası setini tercih ederek sınava mükemmel motivasyonla hazırlanabilirsiniz.

  • Kitaplar, 19,5x27,5 cm boyutlarındadır.
  • Güncel müfredata uygun olarak hazırlanmıştır.
  • Soruların tamamı çözümlüdür.

Doktri̇n Yayınları KPSS Soru Bankasının Özellikleri Nelerdir

Doktri̇n Yayınları KPSS Soru Bankasının Özellikleri Nelerdir

Doktrin Yayınları KPSS soru bankası, 5’li set hâlindedir. Set içeriğinde; coğrafya, türkçe, vatandaşlık, matematik ve tarih kitapları yer alır. Kitaplar renksiz olarak hazırlanmıştır. Güncel müfredata uygun olarak hazırlanan kitapların içerisinde yer alan soruların tamamı çözümlüdür. Soruların tamamı öğrencilerin kolay anlayabileceği yöntemlerle çözülmüştür. Doktri̇n Yayınları 2022 5 kitap tamamı çözümlü KPSS soru bankası içeriğinde bulunan kitapları sayfa sayısı farklıdır. Coğrafya 232, türkçe 248, vatandaşlık 184, matematik 328 ve tarih 304 sayfa sayısına sahiptir. Kitaplarda yer verilen soru sayısı, derslerin KPSS sınavındaki dağılımı dikkate alınarak hazırlanmıştır. Lisans düzeyine uygun olan kitaplar 19,5×27,5 cm boyutlarıyla çantada kolayca taşınabilir. Doktri̇n Yayınları 2022 5’li set tamamı çözümlü KPSS soru bankasına sahip olarak sınava daha sıkı çalışabilirsiniz.

Doktri̇n Yayınları KPSS Soru Bankasının İçeriği Nasıldır?

Doktri̇n Yayınları KPSS Soru Bankasının İçeriği Nasıldır?

Doktri̇n Yayınları 2022 tamamı çözümlü KPSS soru bankası içeriği güncel müfredata uygundur. Set, ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda çıkmış sorular dikkate alınarak hazırlanmıştır. Kitaplar içerisinde farklı zorluk seviyelerine sahip sorular bulunur. Soru bankalarında bulunan soruların tamamı çözümlüdür. Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanan kişiler çözümlü sorular sayesinde etkili bir çalışma süreci geçirebilir. Soru bankalarında bulunan zengin soru çeşidi sayesinde sınava iyi bir şekilde çalışabilirsiniz. Kademeli olarak zorlaşan sorular, öğrencilerin derse karşı olan ilgi ve motivasyonunu arttırır. Üründe bulunan sorular siyah-beyaz renklerle hazırlanmıştır. Soft renkli kitap sayfaları, kişilerin gözlerini yormaz ve çalışma isteğini arttırır. Doktri̇n Yayınları 2022 5’li set tamamı çözümlü KPSS soru bankasını tercih ederek sınavdaki hızınızı arttırabilirsiniz.

Doktri̇n Yayınları KPSS Soru Bankası Kimlere Hitap Eder?

Doktri̇n Yayınları KPSS Soru Bankası Kimlere Hitap Eder?

Doktrin Yayınları 2022 KPSS soru bankası, kamu kurumlarında çalışmak üzere sınava hazırlanan kişilere hitap eder. Kitap içeriğinde bulunan soruların tarzı ve zorluk dereceleri lisans düzeyi Kamu Personeli Seçme Sınavı’na uygundur. Zengin soru içeriğine sahip olan kitapları kullanarak sınava ev ortamında konforlu bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Detaylı çözümlere sahip olan sorular, kişilerin ders konuları üzerinde yüksek hakimiyet kurmasını sağlar. Doktri̇n Yayınları 2022 KPSS soru bankasını kullanarak keyifli bir sınava hazırlık süreci geçirmenize olanak tanır. Matematik, türkçe, tarih, coğrafya ve vatandaşlık konularına ait soruların bulunduğu set, sınava düzenli çalışmanıza olanak tanır. Kitapta bulunan konular müfredata uygun olarak ilerler. Söz konusu set, konu anlatımlarına çalışıp soru çözüm hızını arttırmak isteyen öğrenciler için mükemmel bir seçim olabilir. Set hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Doktri̇n Yayınları 2022 5’li tamamı çözümlü KPSS soru bankası set yorumlarını okuyabilirsiniz. Doktrin Yayınları tarafından hazırlanan seti uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.