Dokuz Yayınları Küçük Prens Seti -insanların Dünyası -gece Uçuşu- Exupery 4'lü Set (özel Tasarım Ayraçlar) 4 Kitap

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dokuz Yayınları Küçük Prens Seti -insanların Dünyası -gece Uçuşu- Exupery 4'lü Set (özel Tasarım Ayraçlar) 4 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bdrkitap Satıcı Ünvanı: EMRE BODUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4948653144800001 Vergi Kimlik Numarası: 1780794796
    Bu ürün bdrkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünyaca ünlü yazar Antoine De Saint Exupery’nin en sevilen eserlerindenKüçük Prens, Gece Uçuşu, İnsanların Dünyası ve Savaş Pilotu’nusizler için bir araya getirdik. KÜÇÜK PRENS - ANTOINE DE SAINT-EXUPERY Çizdiği aslında küçük bir boa yılanıydı ama hiçbir büyük bunu anlamamıştı. ‘’Bu bir şapka,’’ demiş, ardından dikkatlerini başka bir noktaya çevirmişlerdi. O zaman anlamıştı Küçük Prens, büyüklerle kendisinin farklı dünyalarda yaşadığını. O gün artık çizim yapmaktan vazgeçmiş ve kendine arkadaş olarak da yalnızlığı seçmişti. Ta ki Sahra Çölü’ne düşen pilotla karşılaşana dek! Kendini dünyadan soyutlayan Küçük Prens’in insanların hatalarını, bencilliklerini, aptallıklarını ve yaşama sevinçlerini nasıl kaybettiklerini analiz ettiği, yalnız çocuklara değil, her yaştan okura hitap eden ve neredeyse tüm dünya dillerine çevrilen, milyonlarca insanın okuduğu başyapıt Küçük Prens… GECE UÇUŞU - ANTOINE DE SAINT-EXUPERY Gece koyu bir duman gibi yükseliyor, ovalarla vadiler birbirinden ayırt edilmiyordu. Köy yavaş yavaş bir ışık kümesi halini alıyordu. Üç pilot, aldıkları yüklerini götürmek üzere havalanmışlardı ancak bir tanesi hedefe varamamıştı… Bir gecede yaşanan bu ölüm kalım mücadelesini, insanın doğayla olan savaşını, amaca ulaşmak için gösterdiği çabayı, iradesini, cesaretini ve sorumluluğunu yerine getirebilmek için yaptıklarını anlatan, gerçek tadında, usta işi bir eser Gece Uçuşu. İNSANLARIN DÜNYASI - ANTOINE DE SAINT-EXUPERY Uçak, bir araçtır tıpkı diğerleri gibi. Bu araçlar bize dünyanın gerçek yüzünü buldurur. Amaç bilinmeyeni bilinir kılmak ve bu yolda vazgeçmemektir. Bilinmeyen şeyler insanları korkuya itse de bir kez denendiğinde, o artık bilinmeyen olmaktan çıkacaktır. İnsanı kurtaran ise bir adım atmaktır. Sonra bir adım daha… bir adım daha… Farklı şehirler, farklı zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan ama hiç yılmayan, vazgeçmeden devam eden posta uçağı pilotları onlar. Bu yolculuklarda kendilerini bulmaları, aile ve dostluk ilişkilerini daha net kavramaları üzerine yazılmış, şiirsel bir dil ve başarılı bir kurgunun adı İnsanların Dünyası. SAVAŞ PİLOTU - ANTOINE DE SAINT-EXUPERY II. Dünya Savaşı’ndayken, Fransızlar için geçen en zor günlerden birinde havalanmak zorunda kalan bir grup savaş pilotunun, savaşın her daim kaybedeninin insan olduğunu keşfetmesinin öyküsü Savaş Pilotu. Savaşın anlamsızlığının, ölümle burun buruna yaşamanın, umutsuzluğun ve buna rağmen vazgeçmeyişin işlediği ve bir anlamda Exupery’nin dış dünyandan çok iç dünyasını yansıttığı, otobiyografi tadında unutulmaz bir eser.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kollektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver