Dokuz Yayınları Yangın Mavisi Set 5 Kitap

611,96 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
648,76 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
692,01 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dokuz Yayınları Yangın Mavisi Set 5 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yangın Mavisi Set 5 Kitap Ürün Adı : Yangın Mavisi Set 5 Kitap Yayınevi : Dokuz Yayınları Yazar : Binnur Şafak Nigiz Kategori : Roman (Yerli) Stok Kodu : 9786257050180 Boyut : 0x0 Basım Tarihi : 2020-01 Kağıt Türü : 2.Hamur Kırmızı iplik, beyaz masanın üzerinden yuvarlanarak düştü, yerde yuvarlanmaya devam etti
  • yuvarlandıkça iplik açıldı, uzadı, durmadı. Döndü, döndü, döndü… Genç kadının ayak ucuna çarparak durdu, genç kadının mavi gözlerikırmızı ipliğin ucuna takıldı
  • aynı anda, kırmızı ipliğin metrelerce uzağındaki ucunu izleyen mavi gözler ise bir adama aitti. Romanın sayfası yeniden açıldı. 8 Kalbimin atışları, ritmini koruyup hayatta kalabilmek için mücadele ediyordu. Karanlık her yerimi sarmıştı. Karanlık beni kucaklamış, ışığın girebileceği tüm delikleri acının kabuklarıyla tıkamıştı. İçime doldurduğum nefes değildi, yabancı sesten akan kelimeleri doldurup saplamıştım ciğerime. Parçalamıştı. Parçalanmıştım. Boynumdaki ateş kolyesi birden koparakgerdanımdan düşüp intihar etti. 8 Akıtamadığı gözyaşları, yangının dibinde titreyen kıvılcımın üzerine tıpkı bir benzin gibi yavaşça damlıyor,ateşi körüklüyordu. Yağmur ne kadar hızlanırsa hızlansın,tutuşan orman çoktan alev almış, kaçınılmaz yangın tam şu anda başlamıştı. Orman cayır cayır yanıyordu. 8 Yangında yanıp tanınmaz hale gelen kalpler kömür değil, kordur. Hadi durma, avuçla yanan kalbimi. Avuçlayabilecek misin? O avuçlamaya çalıştığın yalnızca bir kor parçası değil, bir kalbin yanık cesedidir. Dudaklarım yukarı yavaşça kıvrılırken, gözlerim korun külleşen yanık cesedine kaydı. Kül oluyorduk… 8 Bırak bir kıvılcım çaksın kaderinin üstünde.Ateş yansın kalbinin içinde. Yangın büyüsün anılarınla harlanarak.Kor dökülsün avuçlarına.Kül ol ve durma, uç gökyüzüne.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Binnur Şafak Nigiz
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Yangın Mavisi Set (5 Kitap Takım) - Binnur Şafak Nigiz | Dokuz Yayınları

Yangın Mavisi serisi Wattpad isimli sosyal platformda beğenildikten sonra kitap olarak basılır. Seri içerisinde 5 adet roman bulunur. Aşk romanı türündeki kitap, Mayıs isimli bir genç kızın Sıraç Karayel tarafından kaçırılmasını ve öldürülme tehlikesini konu alır. Kendisini kaçıran ve katili olmak isteyen kişiye aşık olan ana karakterin nefes kesen maceralarını okumak için kitap serisini satın alabilirsiniz. Dokuz Yayınları Yangın Mavisi Set (5 Kitap Takım), Binnur Şafak Nigiz tarafından yazılan ve okurlara bir aşk hikayesi sunan romanlardır. Roman okumayı seven, aşk kitaplarına merak duyan herkese tavsiye edilebilir. Kitap seti, acılarıyla küllerinden tekrardan doğan iki karakterin aşk hikayelerini anlatır. Mayıs ve Sıraç’ın hikayelerini okumaya başlayabilir, hayal dünyanızı geliştirebilirsiniz.

  • Hediye edilebilir 5 kitaplık seri
  • Dramatik bir aşk romanı
  • Akıcı dil ve sürükleyici anlatım

Yangın Mavisi Serisi Özellikleri

Yangın Mavisi Serisi Özellikleri

Binnur Şafak Nigiz’in Yangın Mavisi isimli setinde 5 ayrı kitap bulunur. Wattpad isimli sosyal platformda yayınlanan ve daha sonra kitap haline getirilen kitaplar, okurun büyük beğenisini kazanır. Roman türündeki setin ilk kitabı Kıvılcım Yangın Mavisi’dir. 416 sayfadan oluşan kitap, zengin bir iş insanının Mayıs Karamaça isimli kızının, bir partide başına gelenleri anlatır. Kendini kaçıran Sıraç Karayel’e aşık olan ana karakter, hayatta kalma mücadelesi ve aşk duyguları arasında kalır. Yangın Mavisi, betimlemeleri ve sade diliyle her yaştan okurun beğenisini kazanır. Serinin ikinci kitabı olan Ateş, 510 sayfadan oluşur. Roman türündeki kitap, Sıraç ve Mayıs’ın birbirini tanımaya başlamasıyla devam eder. Birbirlerine karşı çekim hisseden, aşık olduğunu düşünen iki insanın yaşadıklarını serinin ikinci kitabında okuyabilirsiniz. Serinin üçüncü kitabı olan Yangın, 416 sayfadan oluşur.

Yangın Mavisi Binnur Şafak Nigiz Kitap Seti

Yangın Mavisi Binnur Şafak Nigiz Kitap Seti

Binnur Şafak Nigiz Yangın Mavisi serisi edebiyatın yeni nesil örneklerinden biridir. Yangın Mavisi isimli kitap serisinin ilk kitabı Yangın Mavisi’dir. İkinci kitabı Ateş, üçüncü kitabı Yangın, dördüncü kitabı Kor ve son olarak beşincisi de Kül’dür. Binnur Şafak Nigiz Yangın Mavisi isimli serinin üçüncü kitabında Mayıs’ın intikam ve aşk arasında kalmasıyla yaşadığı zorlukları anlatılır. Sıraç bu defa Mayıs’ı geri kazanmak için çaba vermeye başlar. Set içerisindeki dördüncü kitap olan Kor, 400 sayfadan oluşur. Eser, yaşananlara rağmen aşkla beraber aile olan Mayıs ve Sıraç’ın hikayesini anlatır. Her güçlüğe rağmen ayakta duran, güçlükleri yenmeye çalışan iki karakterin aşk hikayeleri kitabın konusunu oluşturur. Serinin son kitabı olan Kül, 400 sayfadan oluşur. Artık geçmişini geride bırakarak hayatlarına devam eden Sıraç ve Mayıs, yönünü bulmaya çalışır.

Uygun Fiyatlı Yangın Mavisi Serisi

Uygun Fiyatlı Yangın Mavisi Serisi

Yangın Mavisi set içerisinde yer alan 5 adet roman, Stockholm sendromuna giren Mayıs’ın yaşadıklarını anlatır. Birbirine zamanla aşık olan iki karakter, pek çok duygunun etkisi altında kalır. Yangın Mavisi kitap yorumu yapan pek çok okur, kitabın içerisinde yer alan aşk hikayesini beğendiğini dile getirir. Birbiriyle yaşadıkları olaylar, zorluklar ve daha fazlası kitap serisinin ana konusunu oluşturur. Zorlukların üstesinden gelerek birbirleriyle yön bulan iki karakter, son kitapla beraber birbirlerine bağlanır. Karakterlerin birbirlerine karşı duyduğu yoğun duygular okurları etkiler. Sade dili ve sürükleyici anlatımıyla genç okurların beğenisini kazanır. Yangın Mavisi serisi yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Dokuz Yayınları Yangın Mavisi Set (5 Kitap Takım), Binnur Şafak Nigiz fiyatları ve ürün değerlendirmelerini Trendyol üzerinden inceleyebilir; müşteri yorumlarından fikir alabilirsiniz.